צפייה בסרטים/סדרות באיכות 1080p
בשבועות האחרונים אני קורא פה את מרבית ההודעות וגם עברתי על לא מעט מההיסטוריה.
עד היום בכדי לראות סרטים הייתי משתמש בסטרימר שבהחלט עשה את העבוד.את התוכן כמובן הייתי מוריד מהאינטרנט. לקראת מעבר לדירה חדשה הייתי מעוניין לבדוק את האפשרות לעבור מהסטרימר ל htpc.
השימוש העיקרי יהיה לצפייה וסדרות ופחות לערוצי הטלוויזיה. עד כה, מכל הקריאה בפורום לא הצלחתי להבין האם ניתן לצפות בקלות, בתוכן מהסוג שאני מעוניין ובאיכות 1080p דרך התוספים השונים או שעדיין יהיה עלי להסתמך על הורדות פרטיות מהאינטרנט.
אודה אם מישהו יוכל לתת לי תשובה ברורה.
עד היום בכדי לראות סרטים הייתי משתמש בסטרימר שבהחלט עשה את העבוד.את התוכן כמובן הייתי מוריד מהאינטרנט. לקראת מעבר לדירה חדשה הייתי מעוניין לבדוק את האפשרות לעבור מהסטרימר ל htpc.
השימוש העיקרי יהיה לצפייה וסדרות ופחות לערוצי הטלוויזיה. עד כה, מכל הקריאה בפורום לא הצלחתי להבין האם ניתן לצפות בקלות, בתוכן מהסוג שאני מעוניין ובאיכות 1080p דרך התוספים השונים או שעדיין יהיה עלי להסתמך על הורדות פרטיות מהאינטרנט.
אודה אם מישהו יוכל לתת לי תשובה ברורה.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
למרות שהצפיות הישירות ודרך טורנטים בתוספי KODI הם בהחלט חביבים, לדעתי הם לא מספיק יציבים להחליף הורדה.
אני משתמש בהם בעיקר 'לעיין' בתוכן כדי להחליט אם ברצוני להוריד.
אין ספק שהאיכות תמונה והסאונד בהורדה הרבה יותר גבוה.
אין ספק שהאיכות תמונה והסאונד בהורדה הרבה יותר גבוה.
האמת היא שאין לי בעיה לשלם אם מדובר במשהו איכותי.
מקריאה בעמוד הפתיחה נראה שמדובר בסרימינג ולא בהורדה של התוכן.
האם הם מאפשרים הזרמת באיכות blu-ray? האם זה עובד חלק אצלך? אשמח לדעת מהי מהירות האינטרנט הנדרשת.
כיצד את מחבר בין התרגום לסרט/סידרה?
מקריאה בעמוד הפתיחה נראה שמדובר בסרימינג ולא בהורדה של התוכן.
האם הם מאפשרים הזרמת באיכות blu-ray? האם זה עובד חלק אצלך? אשמח לדעת מהי מהירות האינטרנט הנדרשת.
כיצד את מחבר בין התרגום לסרט/סידרה?
Re: premiumize.me
·היי,fuxi כתב:premiumize.me - בתשלום, אבל שווה כל דולר...
בהנחה שאני צופה בתכנים אונליין דרך PULSAR וקיר הסרטים של Ninbora איך בדיוק premiumize.me עוזר לי ?
לאחר שהתחברתי לpremiumize.me האם צריך להגדיר איפושהו ב PULSAR או ב Ninbora את השירות הזה ?
תודה
Re: http://www.hometheater.co.il/vt225694.html
·תודה,...
קראתי ,אבל עדיין אני לא מבין האם ואיפה ניתן להגדיר את premiumize ב PULSAR ?
לא מוצא בהגדרות של פולסר שום שדה רלוונטי לעניין הזה.
אותו כנ"ל לגבי URL RESOLVER. איפה אני מוצא את האופציה הזאת ?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
·שי-כ כתב:למרות שהצפיות הישירות ודרך טורנטים בתוספי KODI הם בהחלט חביבים, לדעתי הם לא מספיק יציבים להחליף הורדה.
אין ספק שהאיכות תמונה והסאונד בהורדה הרבה יותר גבוה....
לא ברור, אני מניח שזה נכתב מחוסר נסיון..
אופיר28
אם אתה מוכן לשלם על תוכן פרוץ, תרכוש תוכן וזהו.
זה מטופש לכל הדעות.
fuxi,
ג'נסיס לא עובד על טורנטים ?
mp3lll,
מה הקשר עכשיו אם אני מוכן לשלם על תוכן פרוץ או לא ??
יש פה כלי שיכול אולי לעזור ולזרז את צורת העבודה עם פולסר ודומיו. מה בדיוק מטופש פה אם אני מנסה להבין איך זה יכול לעזור לי ?
ג'נסיס לא עובד על טורנטים ?
mp3lll,
מה הקשר עכשיו אם אני מוכן לשלם על תוכן פרוץ או לא ??
יש פה כלי שיכול אולי לעזור ולזרז את צורת העבודה עם פולסר ודומיו. מה בדיוק מטופש פה אם אני מנסה להבין איך זה יכול לעזור לי ?
זה גם מה שאני מנסה להבין....
אומרים פה שפתיחת חשבון ב premiumize.me יכולה להאיץ את כל נושא הצפייה הישירה דרך התוספים ג'נסיס, פולסר וכו' ,וכן למנוע את בעיית הבאפרים המעצבנים האלה בזמן הרצת הסרט.
הבנתי שבג'נסיס יש שדה ייעודי שמגדירים בו את פרטי החשבון ,אבל בפולסר (הכלי שדרכו אני צופה בסרטים) הדבר כנראה לא אפשרי.
אומרים פה שפתיחת חשבון ב premiumize.me יכולה להאיץ את כל נושא הצפייה הישירה דרך התוספים ג'נסיס, פולסר וכו' ,וכן למנוע את בעיית הבאפרים המעצבנים האלה בזמן הרצת הסרט.
הבנתי שבג'נסיס יש שדה ייעודי שמגדירים בו את פרטי החשבון ,אבל בפולסר (הכלי שדרכו אני צופה בסרטים) הדבר כנראה לא אפשרי.
כל העניין של טורנטים שזה בין אנשים שזה הורדה ושיתוף,
ג'נסיס מתבסס על שרתים ולא על אנשים
ולכן חשבונות הפרימיום האלה (שמעתי גם על האתר real debrid שם שעושה עבודה טובה)
מיועדים רק לג'נסיס.
@mp3lll
יש משהו במה שאתה אומר, השאלה אם האלטרנטיבות יותר זולות מלהשקיע בחשבון פרימיום ולהשיג יותר תוכן.
בתקופה האחרונה נראה שג'נסיס דוחפת אותנו בכוח לחשבונות האלה (למרות שעדיין לא השתמשתי בהם)
הם כנראה עלו על קטע עסקי עם אותם שרתים, ואם זה ככה השרתים האלו יהיו על הכוונת כמו גדולים מהם שנפלו.
ג'נסיס מתבסס על שרתים ולא על אנשים
ולכן חשבונות הפרימיום האלה (שמעתי גם על האתר real debrid שם שעושה עבודה טובה)
מיועדים רק לג'נסיס.
@mp3lll
יש משהו במה שאתה אומר, השאלה אם האלטרנטיבות יותר זולות מלהשקיע בחשבון פרימיום ולהשיג יותר תוכן.
בתקופה האחרונה נראה שג'נסיס דוחפת אותנו בכוח לחשבונות האלה (למרות שעדיין לא השתמשתי בהם)
הם כנראה עלו על קטע עסקי עם אותם שרתים, ואם זה ככה השרתים האלו יהיו על הכוונת כמו גדולים מהם שנפלו.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
ברור שזה יכול להתחרות
@שי-כ
·
קודם כל, התחרות היא לא מול BR מלא. פשוט אין קשר. BR מלא מכיל גם את הוידאו באיכות משוגעת (שבערך בוא נגיד עשירית מהכמות דרושה באמת), גם סאונד באיכות טובה (אבל גם שם בד"כ לא צריך מעבר ל-1.5 מגהביט ל-DTS) וגם כל מיני תוספות ו-EXTRAS שהם לא הסרט עצמו.
BR מלא לא בר השוואה לשום דבר. אם כבר תשווה 1080P שאתה מוריד מטורנטים ליכולות שלך לצפות בצפיה ישירה דרך התוספים השונים. אז אם נבצע השוואה כזו אז עדיין יש יתרון להורדות, כן:
1. לא תמיד אפשר לראות 1080P בלי קיטועים. לפעמים זה מצליח אבל לא תמיד. 720P מתנהג הרבה יותר טוב, מספיק יציב לכל הדעות. לפחות ב-GENESIS וכל אלו שניסיתי. לא ניסיתי את KODITORRENTS.
2. לא תמיד הסאונד הוא DTS. הרבה פעמים הוא 2 ערוצים אבל יש גם אחרים (AC3 או DTS). פשוט קצת יותר קשה למצוא.
מבחינת BITRATE של וידאו - זה די חרטא. סרט 1080P שאתה מוריד בגודל 2 ג'יגה או 1.5 ג'יגה מספיק כמעט לכל סוג סרט. אולי לא לסרטי אקשן מסוימים אבל לרוב הדברים זה מספיק בהחלט. איכות התמונה נראית ממש כמו ה-BR המקורי ויהיה לך קשה מאוד לזהות הבדלים בלי ציוד, אם בכלל תצליח.
עבור סרטי אקשן סופר מהירים אולי תצליח לראות הבדלים עם ציוד אבל אין סיכוי שאתה כבנאדם תשים לב לזה. ועדיין, בשביל השקט הנפשי שלנו אנחנו מורידים אותם באיכות טובה.
לגבי סאונד - כן, אם אתה צופה רק עם DTS אז מה שיש בתוספים עלול לבאס אותך. אני יכול להבין את זה לגמרי אם כי אני אישית חושב שזו פלצנות טהורה
. אני שומע עם 2 ערוצים וזה אחלה לי לגמרי. אגב, גם ככה 5 ערוצים זה די אמולציה ועבודה בעיניים (או יותר נכון באוזניים). כל אחד שיעשה מה שטוב לו.
מה שאני עושה - סרטים שאני רוצה לשמור שיהיו לי בספריה אני אוריד באיכות טובה אלא אם כן זה סרט שלא דורש BITRATE גבוה, אז אני אוריד אותו ב-1080P צנוע. כל השאר - צפיה דרך תוספים ורק אם זה לא עובד אני אוריד.
סדרות הפסקתי להוריד כמעט בכלל. רק GAME OF THRONES
.
·
קודם כל, התחרות היא לא מול BR מלא. פשוט אין קשר. BR מלא מכיל גם את הוידאו באיכות משוגעת (שבערך בוא נגיד עשירית מהכמות דרושה באמת), גם סאונד באיכות טובה (אבל גם שם בד"כ לא צריך מעבר ל-1.5 מגהביט ל-DTS) וגם כל מיני תוספות ו-EXTRAS שהם לא הסרט עצמו.
BR מלא לא בר השוואה לשום דבר. אם כבר תשווה 1080P שאתה מוריד מטורנטים ליכולות שלך לצפות בצפיה ישירה דרך התוספים השונים. אז אם נבצע השוואה כזו אז עדיין יש יתרון להורדות, כן:
1. לא תמיד אפשר לראות 1080P בלי קיטועים. לפעמים זה מצליח אבל לא תמיד. 720P מתנהג הרבה יותר טוב, מספיק יציב לכל הדעות. לפחות ב-GENESIS וכל אלו שניסיתי. לא ניסיתי את KODITORRENTS.
2. לא תמיד הסאונד הוא DTS. הרבה פעמים הוא 2 ערוצים אבל יש גם אחרים (AC3 או DTS). פשוט קצת יותר קשה למצוא.
מבחינת BITRATE של וידאו - זה די חרטא. סרט 1080P שאתה מוריד בגודל 2 ג'יגה או 1.5 ג'יגה מספיק כמעט לכל סוג סרט. אולי לא לסרטי אקשן מסוימים אבל לרוב הדברים זה מספיק בהחלט. איכות התמונה נראית ממש כמו ה-BR המקורי ויהיה לך קשה מאוד לזהות הבדלים בלי ציוד, אם בכלל תצליח.
עבור סרטי אקשן סופר מהירים אולי תצליח לראות הבדלים עם ציוד אבל אין סיכוי שאתה כבנאדם תשים לב לזה. ועדיין, בשביל השקט הנפשי שלנו אנחנו מורידים אותם באיכות טובה.
לגבי סאונד - כן, אם אתה צופה רק עם DTS אז מה שיש בתוספים עלול לבאס אותך. אני יכול להבין את זה לגמרי אם כי אני אישית חושב שזו פלצנות טהורה
מה שאני עושה - סרטים שאני רוצה לשמור שיהיו לי בספריה אני אוריד באיכות טובה אלא אם כן זה סרט שלא דורש BITRATE גבוה, אז אני אוריד אותו ב-1080P צנוע. כל השאר - צפיה דרך תוספים ורק אם זה לא עובד אני אוריד.
סדרות הפסקתי להוריד כמעט בכלל. רק GAME OF THRONES
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
Re: ברור שזה יכול להתחרות
@voguemaster
תודה על ההרצאה הארוכה.
למרות שזה כלל לא נושא השרשור לכן לא אריחב מעבר לזה, תצפה בסרט בבלו ריי מלא ולאחר מכן באותו סרט ב 1080p MKV בגודל 6-8GB, אזי תגיד לי שאתה לא רואה הבדל. ואין מה להשוות כלל מבחינת הסאונד - כל עוד יש לך מערכת שתואמת סאונד HD (מה שאין לרוב המשתמשים).
עבור סדרות זה יכול להוות תחרות אם אתה בכל מקרה מוריד ב HDTV. אצלי, ויכול להיות שזה קשור למהירות אינטרנט של 12 מגה, לא תמיד זה עובד, ולעיתים עובד ומגמגם. לכן קשה לי לבנות על זה...
אך אין לי ספק שזה איכות מספקת לרוב הצרכנים.
תודה על ההרצאה הארוכה.
למרות שזה כלל לא נושא השרשור לכן לא אריחב מעבר לזה, תצפה בסרט בבלו ריי מלא ולאחר מכן באותו סרט ב 1080p MKV בגודל 6-8GB, אזי תגיד לי שאתה לא רואה הבדל. ואין מה להשוות כלל מבחינת הסאונד - כל עוד יש לך מערכת שתואמת סאונד HD (מה שאין לרוב המשתמשים).
עבור סדרות זה יכול להוות תחרות אם אתה בכל מקרה מוריד ב HDTV. אצלי, ויכול להיות שזה קשור למהירות אינטרנט של 12 מגה, לא תמיד זה עובד, ולעיתים עובד ומגמגם. לכן קשה לי לבנות על זה...
אך אין לי ספק שזה איכות מספקת לרוב הצרכנים.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
Re: ברור שזה יכול להתחרות
·שי-כ כתב:@voguemaster
תודה על ההרצאה הארוכה.
אך אין לי ספק שזה איכות מספקת לרוב הצרכנים....
רק בשביל לציין - אני יודע מה זה BLURAY מלא ואני עומד מאחורי הטענה שפשוט לא רואים הבדל מהותי בין BR לבין 1080P שאתה מוריד מהאינטרנט. שוב, מדובר על וידאו. בטח אם גודל הקובץ הוא כמה וכמה GB.
לגבי סאונד אמרתי - בד"כ מה שיש בתוספים זה סאונד דו ערוצי ולכן יש חיסרון לעומת הורדות ששם בד"כ יש סאונד רב ערוצי. שוב, דעתי האישית בלבד שסאונד רב ערוצי זה גימיק. מבחינתי שהסאונד יהיה מספיק איכותי מבחינת BITRATE. לא מעניינים אותי עוד ערוצים.
בכל מקרה לצפות בבלוריי מלאים לדעתי זה ביזבוז מוחלט.