התעסקות עם מסנן\מרכזיית חשמל PureAV™ Power Console PF50
-
ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
יש ברשותי את המכשיר הבא:
http://www.belkin.com/IWCatProductPage. ... _Id=324455
חלק מהתפקוד שלו הוא עבודה בטווח מסוים של זרם כניסת החשמל שבמידה ויש סטייה (זרם חזק מדי או גבוה מדי מחברת החשמל) הוא כבה ואיתו כל המכשירים המחוברים.
לפי היצרן:
Power Safety Shutdown
≤ 196Vac ± 6Vac / ≥ 264Vac ±
מה לעשות שהחשמל שנכנס אלינו הביתה יציב כמו הכנסת, יש לי בעיקר בחורף מצבים של כיבוי פתאומי של הציוד וזה מאוד לא נעים, בטח בזמן צפיה בסרט.
יש דרך טכנית לבצע "ניתוח" למכשיר ולהגדיל את הטווח או לבטל לגמרי את האפשרות? זה ממש מציק.
מצורפת תמונה מהאינטרנט של המכשיר פתוח. אולי זה יתן מידע איך הוא בנוי.
תודה
http://www.belkin.com/IWCatProductPage. ... _Id=324455
חלק מהתפקוד שלו הוא עבודה בטווח מסוים של זרם כניסת החשמל שבמידה ויש סטייה (זרם חזק מדי או גבוה מדי מחברת החשמל) הוא כבה ואיתו כל המכשירים המחוברים.
לפי היצרן:
Power Safety Shutdown
≤ 196Vac ± 6Vac / ≥ 264Vac ±
מה לעשות שהחשמל שנכנס אלינו הביתה יציב כמו הכנסת, יש לי בעיקר בחורף מצבים של כיבוי פתאומי של הציוד וזה מאוד לא נעים, בטח בזמן צפיה בסרט.
יש דרך טכנית לבצע "ניתוח" למכשיר ולהגדיל את הטווח או לבטל לגמרי את האפשרות? זה ממש מציק.
מצורפת תמונה מהאינטרנט של המכשיר פתוח. אולי זה יתן מידע איך הוא בנוי.
תודה
המתח הכתוב הוא תקן אירופאי וכל ציוד אלקטרוני פועל בטווח הזה, (אפילו לדעתי הרף העליון גבוה מדי, אבל זה רק דעתי), אז למה שתרצה לבטל את הפונקציה שלשמה המכשיר נוצר מלחתחילה? זה המטרה שלו, להגן על הציוד מספייקים של מתח.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
חבר אליו בטור ups ותהיה מוגן ובלי נפילות מקפיצות מתח רגעיות
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כזה שנטען ברצף ומהווה מקור מתח לצרכנים יהיה עדיף אבל גם יקר יותר
מכזה שנכנס פעולה בנפילת מתח ומאפשר הפעלת הצרכנים לפרק זמן קצר אבל כזה שיספיק עד לחזרת המתח/ סיום קפיצת המתח על מנת להמשיך בפעולתם הרציפה
את צריך רק לבחור-
למה אתה חושב שזה יזיק??
מכזה שנכנס פעולה בנפילת מתח ומאפשר הפעלת הצרכנים לפרק זמן קצר אבל כזה שיספיק עד לחזרת המתח/ סיום קפיצת המתח על מנת להמשיך בפעולתם הרציפה
את צריך רק לבחור-
למה אתה חושב שזה יזיק??