גיפט קארד באמזון
רציתי לשאול למי שמבין פה...פתחתי משתמש באמזון אמריקה בשביל לרכוש את הגיפט קארד לאקס בוקס one שבעזרתו אני ארכוש משחקים מהחנות של אקס בוקס...עכשיו אני רשמתי כתובת אמריקאית באמזון כי הבנתי שרק כך ניתן לרכוש את הגיפט קארד ועד עכשיו אני כבר כמה חודשים משתמש בכרטיס אשראי שלי של ויזה שבעזרתו אני רוכש...השאלה שלי היא, האם זה הגיוני שזה נתן לי לרכוש עם כרטיס אשראי של ויזה? כי לפי מה שהבנתי ויזה זה לא כרטיס בין לאומי
·רשמתי כתובת אמריקאית שלקחתי מ white pages...אז הויזה שלי היא כנראה בין לאומית אם זה נתן לי?satih כתב:יש ויזה בינלאומית ויש המוגבלת לשימוש בארץ בלבד. מה רשמת כ- shipping address בטח פחות משנה אם אתה לא משתמש במשלוח, אבל גם כ- billing address כתבת משהו בדוי?...
לא, אין בעיה עקרונית לשים כתובת למשלוח כלשהי, אצלי שמורות מס' כתובות שונות באמזון, אבל כתובת לחיוב (billing address) חייבת להיות תקינה (בודקים אותה כחלק מאימות כרטיס), ואצלי אכן רשומה הכתובת הישראלית.
האמת פשוט גרמת לי לתהייה האם גם אני יכול לפתוח חשבון אמזון אמריקאי פרופר, קיימים מבצעים והטבות שפתוחים לחשבונות ארה"ב בלבד.
האמת פשוט גרמת לי לתהייה האם גם אני יכול לפתוח חשבון אמזון אמריקאי פרופר, קיימים מבצעים והטבות שפתוחים לחשבונות ארה"ב בלבד.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לא רק אמריקן אקספרס יכול לשמש ברכישות בינלאומיות.cobrabomb כתב:·אולי כי אני רוכש מוצר דיגיטלי שנשלח רק לאימייל שלי ולא לכתובת שהזנתי?....ואתה בא להגיד לי שכולם משתמשים בשביל זה בכרטיס אמריקן אקספרס?.........
גם כרטיסי ויזה וגם ישראכרט מאפשרים רכישות בינלאומיות.
·
רכישות בינלאומיות הכוונה שאני נמצא פה בארץ ורוכש מאתרים של חו"ל אתה מתכוון נכון?...כי מן הסתם אני לא אוכל להשתמש בויזה כשאני נמצא פיזית בחו"ל לא?gal-cohen כתב:לא רק אמריקן אקספרס יכול לשמש ברכישות בינלאומיות.......
גם כרטיסי ויזה וגם ישראכרט מאפשרים רכישות בינלאומיות.
·...
·
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
כמו שאמר גלעד, עם כרטיס שכזה אפשר למשוך כסף בחו"ל מכספומט, לשלם בכל חנות ובכל תחנת דלק וכו'...cobrabomb כתב:רכישות בינלאומיות הכוונה שאני נמצא פה בארץ ורוכש מאתרים של חו"ל אתה מתכוון נכון?...כי מן הסתם אני לא אוכל להשתמש בויזה כשאני נמצא פיזית בחו"ל לא?......
·...
·
·אתה רציני?...כי התקשרתי ללאומי קארד והם אמרו לי שניתן עם הויזה לרכוש בלי בעיה מאתרים של חו''ל אבל לא אם אני נמצא פיזית בחו''ל...הגיוני??gal-cohen כתב:כמו שאמר גלעד, עם כרטיס שכזה אפשר למשוך כסף בחו"ל מכספומט, לשלם בכל חנות ובכל תחנת דלק וכו'.........
·...