גיפט קארד באמזון

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רציתי לשאול למי שמבין פה...פתחתי משתמש באמזון אמריקה בשביל לרכוש את הגיפט קארד לאקס בוקס one שבעזרתו אני ארכוש משחקים מהחנות של אקס בוקס...עכשיו אני רשמתי כתובת אמריקאית באמזון כי הבנתי שרק כך ניתן לרכוש את הגיפט קארד ועד עכשיו אני כבר כמה חודשים משתמש בכרטיס אשראי שלי של ויזה שבעזרתו אני רוכש...השאלה שלי היא, האם זה הגיוני שזה נתן לי לרכוש עם כרטיס אשראי של ויזה? כי לפי מה שהבנתי ויזה זה לא כרטיס בין לאומי

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #2 

יש ויזה בינלאומית ויש המוגבלת לשימוש בארץ בלבד. מה רשמת כ- shipping address בטח פחות משנה אם אתה לא משתמש במשלוח, אבל גם כ- billing address כתבת משהו בדוי?

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

satih כתב:יש ויזה בינלאומית ויש המוגבלת לשימוש בארץ בלבד. מה רשמת כ- shipping address בטח פחות משנה אם אתה לא משתמש במשלוח, אבל גם כ- billing address כתבת משהו בדוי?
...
·רשמתי כתובת אמריקאית שלקחתי מ white pages...אז הויזה שלי היא כנראה בין לאומית אם זה נתן לי?

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

כנראה שכן. בכלל מוזר שהתשלום עבר עם כתובת שלא שייכת לכרטיס אשראי

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

satih כתב:כנראה שכן. בכלל מוזר שהתשלום עבר עם כתובת שלא שייכת לכרטיס אשראי
...
·אולי כי אני רוכש מוצר דיגיטלי שנשלח רק לאימייל שלי ולא לכתובת שהזנתי?....ואתה בא להגיד לי שכולם משתמשים בשביל זה בכרטיס אמריקן אקספרס?

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

לא, אין בעיה עקרונית לשים כתובת למשלוח כלשהי, אצלי שמורות מס' כתובות שונות באמזון, אבל כתובת לחיוב (billing address) חייבת להיות תקינה (בודקים אותה כחלק מאימות כרטיס), ואצלי אכן רשומה הכתובת הישראלית.

האמת פשוט גרמת לי לתהייה האם גם אני יכול לפתוח חשבון אמזון אמריקאי פרופר, קיימים מבצעים והטבות שפתוחים לחשבונות ארה"ב בלבד.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #7 

cobrabomb כתב:
...
...
·אולי כי אני רוכש מוצר דיגיטלי שנשלח רק לאימייל שלי ולא לכתובת שהזנתי?....ואתה בא להגיד לי שכולם משתמשים בשביל זה בכרטיס אמריקן אקספרס?
...
לא רק אמריקן אקספרס יכול לשמש ברכישות בינלאומיות.
גם כרטיסי ויזה וגם ישראכרט מאפשרים רכישות בינלאומיות.
·

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

gal-cohen כתב:
...
...
לא רק אמריקן אקספרס יכול לשמש ברכישות בינלאומיות.
גם כרטיסי ויזה וגם ישראכרט מאפשרים רכישות בינלאומיות.
·
...
רכישות בינלאומיות הכוונה שאני נמצא פה בארץ ורוכש מאתרים של חו"ל אתה מתכוון נכון?...כי מן הסתם אני לא אוכל להשתמש בויזה כשאני נמצא פיזית בחו"ל לא?
·

giladl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 964
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #9 

גם יכול וגם להוציא כסף בכספומט אין בעיה אם הכרטיס שלך הוא בינלאומי

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #10 

cobrabomb כתב:
...
...
רכישות בינלאומיות הכוונה שאני נמצא פה בארץ ורוכש מאתרים של חו"ל אתה מתכוון נכון?...כי מן הסתם אני לא אוכל להשתמש בויזה כשאני נמצא פיזית בחו"ל לא?
·
...
כמו שאמר גלעד, עם כרטיס שכזה אפשר למשוך כסף בחו"ל מכספומט, לשלם בכל חנות ובכל תחנת דלק וכו'...
·

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

gal-cohen כתב:
...
...
כמו שאמר גלעד, עם כרטיס שכזה אפשר למשוך כסף בחו"ל מכספומט, לשלם בכל חנות ובכל תחנת דלק וכו'...
·
...
·אתה רציני?...כי התקשרתי ללאומי קארד והם אמרו לי שניתן עם הויזה לרכוש בלי בעיה מאתרים של חו''ל אבל לא אם אני נמצא פיזית בחו''ל...הגיוני??

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

אהה רגע יכול להיות שאמרו לי שלא אוכל פיזית לרכוש איתו בחו''ל כי הויזה שיש לי היא אלקטרון???...ואלקטרון זה לא בינלאומי?...ואם זה נכון אז איך בכל זאת עם הויזה אלקטרון אני כן קונה גיפט קארד מאמזון כל פעם???

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #13 

אתה יכול לנסות לפתוח חשבון XBOX אמריקאי עם חשבון פייפאל ישראלי שתקשר לויזה שלך, ולקנות משם.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”