ברצוני לחבר מחשב בחיבור HDMI לכל המסכים בבית 5 במספר מעדיף בדרך אלחוטית
שלום לכולם
ברצוני לחבר מחשב בחיבור HDMI לכל המסכים בבית 5 במספר מעדיף בדרך אלחוטית כל שהיא יש לי רק טלויזית SMART אחת האם יש דרך לעשות דבר כזה בעמצאות מכשיר כל שהוא כדוגמת כרומקסט וכאלה או שצריך מכשיר אחר לגמריי בשביל זה?
אני מעוניין לשדר את המסך עם סאונד לא לשדר תכנים אלה לשכפל את המסך האם הדבר אפשרי בכלל?
ברצוני לחבר מחשב בחיבור HDMI לכל המסכים בבית 5 במספר מעדיף בדרך אלחוטית כל שהיא יש לי רק טלויזית SMART אחת האם יש דרך לעשות דבר כזה בעמצאות מכשיר כל שהוא כדוגמת כרומקסט וכאלה או שצריך מכשיר אחר לגמריי בשביל זה?
אני מעוניין לשדר את המסך עם סאונד לא לשדר תכנים אלה לשכפל את המסך האם הדבר אפשרי בכלל?
@Arie033
·מה אתה מנסה להשיג בזה?
כדי לראות סרטים לדוגמה, מספיק להצמיד לכל טלוויזיה סטרימר אנדרואידי פשוט ב-60$.
התשתיות שתצטרך כדי לפצל את האות ולרשת בית שלם בכבלי HDMI ארוכים ולשלוט מכל חדר על המחשב יהיו יקרות בהרבה וישאירו אותך עם האילוץ של לראות תכנים זהים בכל המסכים.
·מה אתה מנסה להשיג בזה?
התשתיות שתצטרך כדי לפצל את האות ולרשת בית שלם בכבלי HDMI ארוכים ולשלוט מכל חדר על המחשב יהיו יקרות בהרבה וישאירו אותך עם האילוץ של לראות תכנים זהים בכל המסכים.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אני מחחפש לראות אותו דבר בכולם ושגם יהיה שמע כמובן אבל חשוב שזה יהיה אלחוטיshayf כתב:@Arie033
·מה אתה מנסה להשיג בזה?
התשתיות שתצטרך כדי לפצל את האות ולרשת בית שלם בכבלי HDMI ארוכים ולשלוט מכל חדר על המחשב יהיו יקרות בהרבה וישאירו אותך עם האילוץ של לראות תכנים זהים בכל המסכים....
ניסיתי כל מיני אנדרואיד פיסי למיניהם לא עובד טוב גם בסמארט רוב הפורמטים לא עובדים
יש דבר שנקרה מירוקרסט של סמסונג (יש לי בפאלאפון) יש אפשרות להשתמש בפרותוקול הזה גם להזרמה מהמחשב?
איך אני יכול להפעיל את זה על מסר רגיל שהוא לא סמארט?
נערך לאחרונה על ידי Arie033 ב 20/02/2015 17:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
@Arie033
·האם המטרה שלך היא לראות את אותו הדבר בכל המסכים, או שזה אילוץ שאתה מוכן לחיות אותו? אלו 2 דברים שונים.
מכשירי אנדרואיד עם נגנים מתאימים (כמו mx player) מסוגלים לנגן כל סוג קובץ שנתקלתי בו (למרות שלא ניסיתי ריפים מלאים של BR).
אם הבעיה היא בקצבי העברת הנתונים, יכול להיות שיש צורך ברשת קווית.
בכל מקרה עדיף לפרוש רשת אטרנט קווית מלרשת את הבית בכבלי HDMI.
·האם המטרה שלך היא לראות את אותו הדבר בכל המסכים, או שזה אילוץ שאתה מוכן לחיות אותו? אלו 2 דברים שונים.
מכשירי אנדרואיד עם נגנים מתאימים (כמו mx player) מסוגלים לנגן כל סוג קובץ שנתקלתי בו (למרות שלא ניסיתי ריפים מלאים של BR).
אם הבעיה היא בקצבי העברת הנתונים, יכול להיות שיש צורך ברשת קווית.
בכל מקרה עדיף לפרוש רשת אטרנט קווית מלרשת את הבית בכבלי HDMI.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde