AviShahar כתב:S3T רציתי לשאול יש לך פייס או איימיל שאני יוכל לתקשר איתך כי זה לא נותן לי לשלוח הודעה בפרטי ושמתי לב שאתה מבין ומוכן לעזור אז אני ישמח לדבר בפרטי
...
·לא הודעות פרטיות ולא אימייל\טלפון. המידע יכול לעזור לאנשים אחרים וחבל לנעול אותה בהתכתבות פרטית.
איך בדיוק הגעת למסקנה הזו?
...
לטויטר הזה אין rear chamber, הוא קטן וזול. זה לא הולך לעבוד מתחת ל2.5-3K, וגם מעל התחום הוא לא יהי להיט. סתם בזבוז זמן עם דברים כאלו, כל עוד אתה לא הולך לייצר אלפי יחידות של רמקולים במחיר 200$ לצרכן.
הרבה וופרים הם כאלו, והוופר הזה לא יוצא דופן.
...
נכון, אך זה לא הופך אותם לקלים מבחינת תכנון קרוסים, כמו כן גם לא עושה אותם איכותיים מבחינת שמע ללא קרוס מסובך.
או שאתה גורר את הbreakup מעלה מבחינת תדרים (seas excel, accutone) או שאתה מורך את הbreakup כמו בscan speak revelator, או שמנסה למשוך טויטר לאזור 1.5K כמו בdayton audio/seas prestige עשויי אלומיניום.
מדובר בhard cone, עם break up די מבאס, וצריך להנחית אותו כמה שיותר בכדי שלא נשמע אותו.
לבחור אין לא אמצעים ולא ידע לתכנן קרוסאובר ואתה ישר ממליץ לו לרכוש טוויטר אחר?
...
לאף אחד אין סיכוי לקבל משהו סביר עם טויטר מפוסט הראשון.
עם טויטר שהבאתי - יש סיכוי, אך נדרשת עבודה על קרוס מתאים. אם הבחור לא רוצה ללמוד את התחום, אז באמת אין שום סיבה להמשיך להשקיע כסף.
עכשיו השאלה - האם הבחור באמת רוצה להיכנס לתחום, לשבת ימים על חיפוש חומר ברשת, ניסוים, לרכוש ציוד מדידה, לרכוש כלי עבודה בעץ\מלחם\בדיל וכו?
זה הולך לקח הרבה זמן, הרבה כסף ובסוף לא יהיה משתלם מקניית רמקול ברמה זהה\טובה יותר מחנות, בהתחשבות של זמן+השקעה כספית.