עזרה עם genesis וtrakt
-
thebenjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום,
אני משתמש בgenesis ובtrakt. לאחרונה שמתי לב שבעקבות איזשהו עדכון בgenesis הדברים שאני צופה בהם אוטומטית מסומנים בחשבון trakt שלי. שזה נוח אבל אני מעדיף להשתמש בתוסף של trakt בשביל זה.. והתצורה שהיתה לי ועבדה זמן רב (genesis לצפייה וtrakt בשביל סימון צפיות) יוצא שכל דבר שאני צופה בו מסומן פעמיים (פעם אחת מgenesis ופעם מtrakt).
יש דרך לבדל את האפשרות הזו בgenesis? אני מכניס את חשבון הtrakt שלי שם מכיוון שהתוסף מושך את כל הרשימות צפייה.
תודה.
אני משתמש בgenesis ובtrakt. לאחרונה שמתי לב שבעקבות איזשהו עדכון בgenesis הדברים שאני צופה בהם אוטומטית מסומנים בחשבון trakt שלי. שזה נוח אבל אני מעדיף להשתמש בתוסף של trakt בשביל זה.. והתצורה שהיתה לי ועבדה זמן רב (genesis לצפייה וtrakt בשביל סימון צפיות) יוצא שכל דבר שאני צופה בו מסומן פעמיים (פעם אחת מgenesis ופעם מtrakt).
יש דרך לבדל את האפשרות הזו בgenesis? אני מכניס את חשבון הtrakt שלי שם מכיוון שהתוסף מושך את כל הרשימות צפייה.
תודה.
גם לי הבעיה הזאת הפריעה והפיתרון שמצאתי זה דווקא לשנות את ההגדרותשל trakt ולא genesis.
trakt settings< Exclusions < Exclude HTTP Sources
מסיבה מסוימת אצלי זה עבד רק אחרי הפעלה מחדש של KODI.
שים לב שההגדרה תבטל את הסימון ב trakt מכל התסופים.
trakt settings< Exclusions < Exclude HTTP Sources
מסיבה מסוימת אצלי זה עבד רק אחרי הפעלה מחדש של KODI.
שים לב שההגדרה תבטל את הסימון ב trakt מכל התסופים.
-
thebenjamin
-
- חבר פעיל מאוד

מה שאתה מציע פה מבטל את הscrobble של trakt עצמו ולא של genesis לא?
אני רוצה להשאיר את הscrobble של trakt..
אני רוצה להשאיר את הscrobble של trakt..
זה מבטל את הscrobble של trakt רק לגבי תוכן שנצפה מהרשת ולא תוכן מוקמי שנמצא על המחשב.
אם אתה כמוני ונכון להיום משתמש רק ב genesis לצפיית תוכן מהרשת זה הפיתרון בשבילך.
אם אתה משתמש בעוד תוספים לצפייה ישירה ומעוניין שגם הם יסומנו ב trakt אז הפיתרון הזה לא יעזור לך.
לצערי לא הצלחתי למצוא הגדרות לביטול ה הscrobble ישירות מ genesis.
אם אתה כמוני ונכון להיום משתמש רק ב genesis לצפיית תוכן מהרשת זה הפיתרון בשבילך.
אם אתה משתמש בעוד תוספים לצפייה ישירה ומעוניין שגם הם יסומנו ב trakt אז הפיתרון הזה לא יעזור לך.
לצערי לא הצלחתי למצוא הגדרות לביטול ה הscrobble ישירות מ genesis.
-
thebenjamin
-
- חבר פעיל מאוד

·יפתור את הבעיה של הscrobble אבל אז לא יהיו כל הרשימות צפייה..burekas7 כתב:לא יודע אם לזו הכוונה, אבל פשוט תסיר את פרטי החשבון של trakt מההגדרות של ג'נסיס...