התחלתי להתקין קודי על האמאזון פייר טיוי שלי
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
במבט ראשון נראית חומרה אלופה.
הכול מרגיש מאוד מהר וגם ההתקנה של קודי הייתה מאוד פשוטה. המכשיר הגיע עם הקושחה האחרונה שבלתי ניתן לעשות לה רוט אולם הצלחתי להתקין את קודי ללא בעיה. התקנתי כבר כמה תוספים והכול רץ חלק.
הבעיה היחידה היא שב-israel live תוסף הטלוויזיה החיה לא נטען עם עליית התוכנה. הערוצים קיימים ועובדים טוב אולם האינטגרציה עם IPTV Simple לא תקינה.
הכול מרגיש מאוד מהר וגם ההתקנה של קודי הייתה מאוד פשוטה. המכשיר הגיע עם הקושחה האחרונה שבלתי ניתן לעשות לה רוט אולם הצלחתי להתקין את קודי ללא בעיה. התקנתי כבר כמה תוספים והכול רץ חלק.
הבעיה היחידה היא שב-israel live תוסף הטלוויזיה החיה לא נטען עם עליית התוכנה. הערוצים קיימים ועובדים טוב אולם האינטגרציה עם IPTV Simple לא תקינה.
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

סיימתי לקנפג את כל העסק ועד עכשיו ניתן להגדיר במילה אחת - תענוג.
טרם בדקתי לעומק את התוספים הכבדים והטורנטים אולם המהירות שבה הכול רץ עד עכשיו לפי מה שבדקתי מהווה אינדיקציה טובה.
טרם בדקתי לעומק את התוספים הכבדים והטורנטים אולם המהירות שבה הכול רץ עד עכשיו לפי מה שבדקתי מהווה אינדיקציה טובה.
- eps
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
מגניב,
נראה אחלה מכשיר.
אני מחכה ל amazon fire tv stick שהזמנתי אחרי שהכרומקאסט שלי נשבר.
מקווה שגם יספק את הסחורה. בונה בעיקר על Plex
אתה משתמש רק בקודי על זה או גם שעדכנת לdns אמריקאי?
נראה אחלה מכשיר.
אתה משתמש רק בקודי על זה או גם שעדכנת לdns אמריקאי?
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
@gvooli
קודם כל תודה על השיתוף תתחדש ותיהנה.
1. מה היתרון של המכשיר על HTPC? זול יותר? פחות חשמל?
2. המכשיר הזה מזרים סרטים מהמחשב עם כתוביות בעברית בצורה תקינה? שאתה אומר שהתקנת את KODI הכוונה לאפליקציה שמזרימה את כל הספרייה שלך מהמחשב למכשיר הזה?
3. לשירותי צפייה בחו"ל צריך שירותי פרוקסי?
4. אם בא לך לעלות תמונות אז תודה
2. המכשיר הזה מזרים סרטים מהמחשב עם כתוביות בעברית בצורה תקינה? שאתה אומר שהתקנת את KODI הכוונה לאפליקציה שמזרימה את כל הספרייה שלך מהמחשב למכשיר הזה?
4. אם בא לך לעלות תמונות אז תודה
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

·eps כתב:מגניב,
נראה אחלה מכשיר.
אתה משתמש רק בקודי על זה או גם שעדכנת לdns אמריקאי?...
כרגע רק לקודי ובדקתי טורנטים ב-p2p וזה רץ מצויין.
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

·vivi כתב:@gvooli
4. אם בא לך לעלות תמונות אז תודה...
1. חיפשתי משהו זול וטוב לחדר שינה. היה לי rpi שהזרים מעולה ערוצי טלוויזיה אולם נחנק בתוספים הכבדים. האמאזון עלה 75 פאונד בהית'רו והבאתי במזוודה. קניתי גם נוק סלרון ויחד עם ארבעה ג'יגה זיכרון זה יצא 930 שקל אם איני טועה. זה עובד על אנדרואיד ולכן זה אינו מוגדר htpc קלאסי אלא כמדיה סנטר.
2. אני לא מזרים ממחשב אחר אלא רואה בצפייה ישירה. אבל מניסיון שעשיתי בעבר הגדרתי תיקיית רשת עם סרטים וכאשר הוספתי אותה לקודי בתור מקור וידאו זה ניגן עם כתוביות ללא בעיה.
3. לא בדקתי.
4. יש מלא תמונות באינטרנט.
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

מסקנות ביניים:
1. הצלחתי להפעיל את הטלוויזיה החיה ב-israel live וכעת הכול מקונפג בהתאם למה שאני אוהב.
2. החומרה איכותית ביותר ופרט לקודי טרם התחלתי לחפור ביתר האפשרויות שמציע האמאזון.
3. קודי רץ נפלא - בדקתי ערוצים מ-P2P והם נפתחו באותה מהירות כמו במחשב שלי. ג'נסיס גם עובד היטב וזו האינדיקציה מבחינתי לכך שהתוכנה רצה היטב על המכשיר.
4. תודה לבני שחשף אותנו ליתרונות המכשיר ובלי ההמלצה שלו בכלל לא הייתי חושב לקנות אחד כזה לעצמי.
5. מי שמכיר ויודע איך לתפעל את נטפליקס והולו במכשיר הזה מוזמן לחלוק את המידע.
6. ההתקנה של קודי פשוטה מאוד למרות שלקושחה הזו אין אפשרות לעשות רוט ואני איני מוצא כרגע שום צורך לבצע רוט.
7. יחס עלות תועלת גבוה ביותר. החומרה יותר איכותית מ-RPI (ומן הסתם קצת יותר יקרה) אולם לטווח הארוך אני חושב שהיא משתלמת יותר. יש לי RPI מודל B שהאמאזון החליף אותו ואני מכיר אותו טוב ואני חושב שגם הדגם החדש של ה-RPI לא עומד באותה רמה של האמאזון. הפיפו נראה לי באותו מחיר אולם מי שרוצה לנסות חיה קצת אחרת ולצאת קצת מוינדוס אני ממליץ להתנסות באמאזון.
1. הצלחתי להפעיל את הטלוויזיה החיה ב-israel live וכעת הכול מקונפג בהתאם למה שאני אוהב.
2. החומרה איכותית ביותר ופרט לקודי טרם התחלתי לחפור ביתר האפשרויות שמציע האמאזון.
3. קודי רץ נפלא - בדקתי ערוצים מ-P2P והם נפתחו באותה מהירות כמו במחשב שלי. ג'נסיס גם עובד היטב וזו האינדיקציה מבחינתי לכך שהתוכנה רצה היטב על המכשיר.
4. תודה לבני שחשף אותנו ליתרונות המכשיר ובלי ההמלצה שלו בכלל לא הייתי חושב לקנות אחד כזה לעצמי.
5. מי שמכיר ויודע איך לתפעל את נטפליקס והולו במכשיר הזה מוזמן לחלוק את המידע.
6. ההתקנה של קודי פשוטה מאוד למרות שלקושחה הזו אין אפשרות לעשות רוט ואני איני מוצא כרגע שום צורך לבצע רוט.
7. יחס עלות תועלת גבוה ביותר. החומרה יותר איכותית מ-RPI (ומן הסתם קצת יותר יקרה) אולם לטווח הארוך אני חושב שהיא משתלמת יותר. יש לי RPI מודל B שהאמאזון החליף אותו ואני מכיר אותו טוב ואני חושב שגם הדגם החדש של ה-RPI לא עומד באותה רמה של האמאזון. הפיפו נראה לי באותו מחיר אולם מי שרוצה לנסות חיה קצת אחרת ולצאת קצת מוינדוס אני ממליץ להתנסות באמאזון.
נערך לאחרונה על ידי gvooli ב 21/02/2015 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jazz65
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
אמזון
יש לי גם כזה.
האם התקנת KODI THE WIZ? או גרסת מקור ואז הטענת את התוספים?
יש לי קצת בעיות עם ה LIVE TV.
יש לי קצת בעיות עם ה LIVE TV.
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: אמזון
גרסת מקור 14.1 ואז את כל התוספים. אני מעדיף לעשות את זה כך.jazz65 כתב:יש לי גם כזה.
יש לי קצת בעיות עם ה LIVE TV....
איזה בעיות יש עם live tv?
·
- jazz65
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: אמזון
·jazz65 כתב:@gvooli
·buffering כל הזמן.
החיבור אינטרנט טוב, ניסיתי 0 CACHE לא עוזר....
ראיתי הלילה גולדן סטייט נגד סאן אנטוניו ללא שום תקיעה.
- בובהצבאן
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
הי אני רוצה להזמין amazon fire tv stick אפשר המלצות?והסבר איך משתמשים?
- בובהצבאן
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
@eps
·אפשר המלצה?איך התקינים?
·אפשר המלצה?איך התקינים?
- wegabi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 590
מצטרף לבקשת העזרה, קניתי AFTV stick, הצלחתי להתקין קודי 14.2, אבל משהו התחרבש בשלב שניסיתי לטעון את החבילה של the wiz.
יש דרך לטעון תוספים ישירות מהמכשיר?
עוד משהו שטרם פיצחתי זה הגדרת הקודי במסך הבית. כרגע הגישה אליו היא רק דרך תפריטי משנה.
מלבד זה, מצטרף למחמאות על המכשיר, החומרה עובדת מצוין, מהיר מאוד וחלק. השלט פונקציונלי ומהיר
יש דרך לטעון תוספים ישירות מהמכשיר?
עוד משהו שטרם פיצחתי זה הגדרת הקודי במסך הבית. כרגע הגישה אליו היא רק דרך תפריטי משנה.
מלבד זה, מצטרף למחמאות על המכשיר, החומרה עובדת מצוין, מהיר מאוד וחלק. השלט פונקציונלי ומהיר
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

הכי טוב להתקין נקי את כל התוספים. זו ההמלצה שלי. תעתיק למכשיר דרך adbfire ואז תתקין.
בקשר לקיצור הדרך, תעקוב אחרי מה שמוסבר כאן - http://www.htpcbeginner.com/kodi-shortcut-on-amazon-fire-tv/
בקשר לקיצור הדרך, תעקוב אחרי מה שמוסבר כאן - http://www.htpcbeginner.com/kodi-shortcut-on-amazon-fire-tv/
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
או לפעול לפי המדריכים בסיקור המלא שלי ל-AFTV ולהנות ממוצר מושלם ומהנה 
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
לגבי נטפליקס לא צריך ל תאמץ יותר מדי. המכשיר מקבל אצלי dns נגד החסימה הגיאוגרפית מהנתב והאפליקציה כבר מותקנת. פשוט להדליק להגדיר שם משתמש וסיסמה בנטפליקס ולהתחיל להנות. גם לאמאזון יש כמה סדרות טובות למנויי פריים.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
משום מה הייתי בטוח שצריך איזה JAILBREAK או רוט כדי להתקין עליו קודי
אם לא צריך - זה חדשות טובות. עוד מכשיר איכותי שעליו אפשר להריץ קודי.
הבנתי שהוא מריץ אנדרואיד, אז זו גרסת אנדרואיד נקיה מהאתר של קודי?
אני מקווה (ואפשר לקוות) שהאנדרואיד של אמזון FTV יהיה בשל יותר ותקני יותר משל היצרניות הסיניות
הבנתי שהוא מריץ אנדרואיד, אז זו גרסת אנדרואיד נקיה מהאתר של קודי?
אני מקווה (ואפשר לקוות) שהאנדרואיד של אמזון FTV יהיה בשל יותר ותקני יותר משל היצרניות הסיניות
-
gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: משום מה הייתי בטוח שצריך איזה JAILBREAK או רוט כדי להתקין עליו קודי
זה בוודאות.voguemaster כתב:אני מקווה (ואפשר לקוות) שהאנדרואיד של אמזון FTV יהיה בשל יותר ותקני יותר משל היצרניות הסיניות...
המכשיר הזה ממש אלוף עולם והתקנתי קודי כבר על כל הפלטפורמות האפשריות. מחובר לטלווויזיה בחדר שינה ופועל כמו גדול. היתרון הגדול הוא שלעולם המכשיר אינו כבוי אלא בסטנד ביי. לחיצה קטנה על השלט והוא מתעורר לחיים.
·
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
voguemaster המוצר מאוד בשל, אני הראשון נראה לי שהזמנתי וסקרתי אותו כאן באתר, הרץ חיפוש בפורום יש לך את כל המידע עליו ויש לו קהילות שלמות.
הפריצה ל-ROOT נועדה לפתוח דברים שנעולים מבחינת פיצ'רים כמו בלוטוס לטובת אוזניות/רמקול, כמו כניסת ה-USB לחיבור התקנים חיצוניים וכו'.
כרגע המוצר אצלי מריץ KODI, חנות של גוגל פליי, ועוד כמה ירקות מסביב ואני מאוד מאוד מרוצה.. והחומרה ואיך שהכל טס עליו... תענוג
הפריצה ל-ROOT נועדה לפתוח דברים שנעולים מבחינת פיצ'רים כמו בלוטוס לטובת אוזניות/רמקול, כמו כניסת ה-USB לחיבור התקנים חיצוניים וכו'.
כרגע המוצר אצלי מריץ KODI, חנות של גוגל פליי, ועוד כמה ירקות מסביב ואני מאוד מאוד מרוצה.. והחומרה ואיך שהכל טס עליו... תענוג