בעייה בכיוון ה-PHD8 בעזרת YES IMPACT
שלום לכולם,
אני מנסה לכוון את ה-PHD8 בעזרת ערוץ YES IMPACT
באפשרות הראשונה, יש לשחק עם ה-CONTRAST עד שרואים שני עיגולים אפורים בתוך הרקע הלבן... שיחקתי כמה שאפשר לכל הכיוונים (אני מניח שזה נקרא PICTURE) ופשוט כלום... רק רקע לבן... כל הבית היה חשוך כמובן...
יש שתי אפשרויות, אחת יש לי בעייה עם הטלויזיה/ממיר/YES IMPACT או חמור מכך אני צריך ללכת לרופא עיניים כי הניתוח לייזר שעשיתי להורדת משקפיים לא הצליח כל כך.
בכל אופן, למרות שפעם עופר כתב פה שכל אחד מכוון את הטלויזיה לטעמו וכל אחד רואה אחרת ואוהב את זה אחרת, אשמח לשמוע מאחרים בעלי PHD8 את הקונפיגורציה שלהם.
תודה, יום טוב.
אני מנסה לכוון את ה-PHD8 בעזרת ערוץ YES IMPACT
באפשרות הראשונה, יש לשחק עם ה-CONTRAST עד שרואים שני עיגולים אפורים בתוך הרקע הלבן... שיחקתי כמה שאפשר לכל הכיוונים (אני מניח שזה נקרא PICTURE) ופשוט כלום... רק רקע לבן... כל הבית היה חשוך כמובן...
יש שתי אפשרויות, אחת יש לי בעייה עם הטלויזיה/ממיר/YES IMPACT או חמור מכך אני צריך ללכת לרופא עיניים כי הניתוח לייזר שעשיתי להורדת משקפיים לא הצליח כל כך.
בכל אופן, למרות שפעם עופר כתב פה שכל אחד מכוון את הטלויזיה לטעמו וכל אחד רואה אחרת ואוהב את זה אחרת, אשמח לשמוע מאחרים בעלי PHD8 את הקונפיגורציה שלהם.
תודה, יום טוב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה תלוי במסך.
יש מסכים שלעולם לא תוכל לראות את העיגולים הבהירים. יש גם ממירים שקוטמים את הלבנים. לא כתבת איזה סוג ממיר ואיזה סוג חיבור יש לך אליו.
צריך גם לבדוק GAMMA. ב-SCURVE רוב הסיכויים שלא תראה לא עיגולים כהים ולא בהירים.
יש מסכים שלעולם לא תוכל לראות את העיגולים הבהירים. יש גם ממירים שקוטמים את הלבנים. לא כתבת איזה סוג ממיר ואיזה סוג חיבור יש לך אליו.
צריך גם לבדוק GAMMA. ב-SCURVE רוב הסיכויים שלא תראה לא עיגולים כהים ולא בהירים.
Re: לי יש PHD8 ואת הממיר הישן של YES
מנסיוני אתרום שאכן רק עם הממיר הישן ADB642 משהו רואים את האפור , ב 3100 - לא!iec כתב:הממיר מחובר ב- SVIDEO ..וראיתי בקלות את העיגולים......
אז האם כדאי לבקש את הממיר הזה במקום את ה-3100?
אני רוצה לראות הכי טוב שאפשר...
במיוחד שעכשיו קניתי XBOX 360
במיוחד שעכשיו קניתי XBOX 360