לא יכולתי להתאפק, מחירים של טלוויזיות ברומניה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #1 

מצטער על איכות התמונה פשוט רעדתי כשראיתי את המחירים.
סמסונג 8000 ש"ח
סוני 10000 ש"ח

*המטבע הרומני שווה ערך לשקל שלנו
סמסונג UHD 2014 קעורה נראה סדרה 8
 סמסונג UHD 2014 קעורה נראה סדרה 8
סוני 2014 UHD סדרה 9
 סוני 2014 UHD סדרה 9
נערך לאחרונה על ידי MovieO ב 19/02/2015 13:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3626
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #2 

@MovieO
·

איזה דגמים אלו?

הסוני W95, גודל מסך 55 אינץ', עולה באנגליה רק £949 - בסביבות 5600 שקלים...
http://www.hiwayhifi.co.uk/sony-kdl55w955

Batnun

.

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

Batnun כתב:@MovieO
·

איזה דגמים אלו?

הסוני W95, גודל מסך 55 אינץ', עולה באנגליה רק £949 - בסביבות 5600 שקלים...
http://www.hiwayhifi.co.uk/sony-kdl55w955

Batnun

.אתה יכול לראות את הדגם של הסוני בבירור.

אגב תמיד אפשר ללכת למדינה עוד יותר זולה. אני מאמין שכל אחד היה חותם על המחיר הזה במדינה שלנו.
...
·

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3626
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #4 

@MovieO
·

ברור שאני יכול לראות את הדגם של הסוני בבירור - לכן הבאתי את הלינק הזה... :roll:
מה שאני לא רואה זה הדגם של הסמסונג, ואת גודל המסך של שניהם.
אם גם הסוני בתמונה שלך הוא 55 אינץ', זה אומר שהמחירים ברומניה הם יקרים בהרבה מהמחירים באנגליה, שלא נחשבת למדינה זולה...

אין מה להתפעל מהמחירים, יש בארץ מיסים מאוד גבוהים לטלויזיות מעל 50 אינץ'.

Batnun

.

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

Batnun כתב:@MovieO
·

ברור שאני יכול לראות את הדגם של הסוני בבירור - לכן הבאתי את הלינק הזה... :roll:
מה שאני לא רואה זה הדגם של הסמסונג, ואת גודל המסך של שניהם.
אם גם הסוני בתמונה שלך הוא 55 אינץ', זה אומר שהמחירים ברומניה הם יקרים בהרבה מהמחירים באנגליה, שלא נחשבת למדינה זולה...

אין מה להתפעל מהמחירים, יש בארץ מיסים מאוד גבוהים לטלויזיות מעל 50 אינץ'.

Batnun
ברור שהכי טוב לקנות בזול אבללללל עכשיו הייתי חותם על המחירים ברומניה!

אגב הדגם ששלחת הוא לא 4K כמו שהעלתי

זה הדגם המדויק : http://www.hiwayhifi.co.uk/sony-kd55x9005bbu

*יוצא יותר יקר מרומניה באלף ש"ח
...
·

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #6 

היתי שם לפני חודש והמסכים שם פשוט גורמים להוריד ריר והמחירים פשוט פצצה.
בארץ המיסוי לא קשור למחיר כי בכל מדינה יש מיסוי ,גם מסכים עד 50 " עולים כאן 50 % יותר אז אין ממש קשר למיסוי.

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

@claudia5
עמדתי כמו ילד טמבל ליד המסכים עברתי אחד אחד וראיתי את המחירים פשוט הלב נחמץ!

עם מחירים כאלה אתה לא צריך לחשוב יותר מדיי כשאתה מחליף מסך.

נראה שאעשה קניה בעתיד דרך שם יש לי חבר שמתגורר שם.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

נכון

שליחה #8 

@MovieO
·
לפחות פעם בשנה אני שמה וכל פעם אני מחפש דרכים יצירתיות לעשות יבוא של איזה חתיכה או שתיים אבל עדיין לא מצאתי את הדרך.
לפני שנה חזרתי משם וראיתי מסך של פיליפס סידרה 9 במחיר של פחות מ10000 שקל ופניתי כאן לאחת החנויות....ביקשו 27000....
יבואנים חזירים.
הפוסט שלך הזכיר לי את הכתבה על יבואן פיונייר שאמר שאם הוא מוכר את הרסיבר סידרה 9 שלהם בפחות מ5000 שקל הוא פשוט מפסיד המסכן כאשר מחול אתה מקבל אותו בפחות מ2000 שקל כולל הכל ועוד תוספות.

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: נכון

שליחה #9 

@claudia5
הייתי באיזה קניון ביום האחרון לטיול ונכנסתי לחנות עברתי אדיש ועייף ממתין לטיסה כשברגע שראיתי את המחיר שפשפתי עיניים והתעוררתי רצתי לאחד מהמוכרים ושאלתי אותו אם זה מחיר של טלוויזה מתצוגה או יד שניה (אני יודע?) הוא צחק עליי ואז כשאמרתי לו כמה טלוויזיה כזו עולה בארץ הוא לא האמין וגיחח.

בשורה התחתונה מדינה של גנבים כל אחד מנסה לנגוס ביס ולהרוויח יותר ואנחנו בשרשרת המזון הכי נחותים הזאת מקבלים את הנקניק הגדול!

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #10 

MovieO כתב:@claudia5
הייתי באיזה קניון ביום האחרון לטיול ונכנסתי לחנות עברתי אדיש ועייף ממתין לטיסה כשברגע שראיתי את המחיר שפשפתי עיניים והתעוררתי רצתי לאחד מהמוכרים ושאלתי אותו אם זה מחיר של טלוויזה מתצוגה או יד שניה (אני יודע?) הוא צחק עליי ואז כשאמרתי לו כמה טלוויזיה כזו עולה בארץ הוא לא האמין וגיחח.

בשורה התחתונה מדינה של גנבים כל אחד מנסה לנגוס ביס ולהרוויח יותר ואנחנו בשרשרת המזון הכי נחותים הזאת מקבלים את הנקניק הגדול!
...
אתה צודק לגמרי, ועדיין אנשים קונים וקונים וקונים.
יש לנו חלק בתהליך, כי אנחנו רוכשים ונותנים לחזירים לגיטימציה.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #11 

כמה שאתה צודק גל

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #12 

צודקים. אבל זה לא שיש יותר מידי ברירות. רוב האנשים לא רוצים להתעסק בייבוא אישי של דברים, בטח שלא בסדר גודל של מסך בכל כך הרבה כסף. אני חשבתי להביא לארץ ביבוא אישי את ה OLED 55 של LG בזמנו וירדתי מזה פשוט בגלל חשש לאיך המוצר יגיע אליי ומה אני אעשה איתו במידה ותהיה תקלה אחרי כמה חודשים לדוגמא.
אבל, לא בכל מסך הפערים עצומים (פערים גדולים יהיו, אבל לפעמים הם סבירים). אני זוכר שביררתי בעבר על מסך סוני 60W855b. בארץ הוא עלה משהו כמו בין 12-13 אלף ש"ח ובאירופה עלה בזמנו משהו כמו 1600 אירו (כשהאירו היה קרוב יותר ל- 5 ש"ח). אם תכניסו למשוואה הזו שיש בארץ את המיסוי הכי גבוה בעולם על מסכי טלויזיה (בטח שעל מסכים מעל ל 50 אינץ', ד"ש ליאיר לפיד) ותכניסו למשוואה שיותר יקר לייבא לארץ בגלל שמדובר בכמות קטנה מאד של מסכים למדינה שתקועה בחור באמצע המזרח התיכון ותכניסו למשוואה הזו שכל מוצר חדש שנכנס לארץ צריך לעבור תקינה של מכון התקנים הישראלי ותכניסו למשוואה הזו שבארץ יש עוד יד אחת (לפחות) בדרך בין היצרן ללקוח (בארץ היצרן מוכר למפיץ שמוכר לחנויות, בחו"ל היצרן עובד בהרבה מקרים ישירות מול החנויות/רשתות) ותכניסו למשוואה הזו שבארץ נתנו על המסך הזה אחריות מלאה מישפאר ל-4 שנים - אז לדעתי הפער הזה במחיר הוא די סביר. זו לפחות דעתי במקרה הנ"ל.
אבל, מצד שני, ח.י תמחרו את מסך ה- OLED 55 שלהם כמעט פי שלוש מארה"ב ובערך פי 2.5 מהמחיר שלו באירופה. זו כבר חזירות מוגזמת. בגלל זה לא קנו את המסך הזה כמעט בארץ (אני מאד רציתי) ובגלל זה עפר פתח פה בזמנו דיון - מדוע לדעתנו מסכי ה- OLED המדהימים לא מצליחים לחדור לשוק.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

gal-cohen כתב:
זה העניין שרכשתי טלוויזיה לפני שנתיים (סדרה 8 של פיליפס) היו לי בעיות איתה ומאז לא קניתי כלום וזה בגלל המחירים אבל אני רק אחד שמפגין ממליץ בחום לכל האנשים שקונים טלוויזיות פרימיום פה פשוט להתאגד לאיזה דף בפייסבוק ולעשות משהו או שלחלופין נעשה רשימת אנשים שרוצה לרכוש דגם מסויים ונקבל עליה 20 או 30 אחוז הנחה.

אבל אתה יודע מה הבעיה?! שהנתח הגדול הוא לא מאלה שרוכשים את הפרימיום אלא מאלה שקונים סדרה 3 או 4 ובכמויות.
...
אתה צודק לגמרי, ועדיין אנשים קונים וקונים וקונים.
יש לנו חלק בתהליך, כי אנחנו רוכשים ונותנים לחזירים לגיטימציה.
...
·

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

jacko-il כתב:צודקים. אבל זה לא שיש יותר מידי ברירות. רוב האנשים לא רוצים להתעסק בייבוא אישי של דברים, בטח שלא בסדר גודל של מסך בכל כך הרבה כסף. אני חשבתי להביא לארץ ביבוא אישי את ה OLED 55 של LG בזמנו וירדתי מזה פשוט בגלל חשש לאיך המוצר יגיע אליי ומה אני אעשה איתו במידה ותהיה תקלה אחרי כמה חודשים לדוגמא.
אבל, לא בכל מסך הפערים עצומים (פערים גדולים יהיו, אבל לפעמים הם סבירים). אני זוכר שביררתי בעבר על מסך סוני 60W855b. בארץ הוא עלה משהו כמו בין 12-13 אלף ש"ח ובאירופה עלה בזמנו משהו כמו 1600 אירו (כשהאירו היה קרוב יותר ל- 5 ש"ח). אם תכניסו למשוואה הזו שיש בארץ את המיסוי הכי גבוה בעולם על מסכי טלויזיה (בטח שעל מסכים מעל ל 50 אינץ', ד"ש ליאיר לפיד) ותכניסו למשוואה שיותר יקר לייבא לארץ בגלל שמדובר בכמות קטנה מאד של מסכים למדינה שתקועה בחור באמצע המזרח התיכון ותכניסו למשוואה הזו שכל מוצר חדש שנכנס לארץ צריך לעבור תקינה של מכון התקנים הישראלי ותכניסו למשוואה הזו שבארץ יש עוד יד אחת (לפחות) בדרך בין היצרן ללקוח (בארץ היצרן מוכר למפיץ שמוכר לחנויות, בחו"ל היצרן עובד בהרבה מקרים ישירות מול החנויות/רשתות) ותכניסו למשוואה הזו שבארץ נתנו על המסך הזה אחריות מלאה מישפאר ל-4 שנים - אז לדעתי הפער הזה במחיר הוא די סביר. זו לפחות דעתי במקרה הנ"ל.
אבל, מצד שני, ח.י תמחרו את מסך ה- OLED 55 שלהם כמעט פי שלוש מארה"ב ובערך פי 2.5 מהמחיר שלו באירופה. זו כבר חזירות מוגזמת. בגלל זה לא קנו את המסך הזה כמעט בארץ (אני מאד רציתי) ובגלל זה עפר פתח פה בזמנו דיון - מדוע לדעתנו מסכי ה- OLED המדהימים לא מצליחים לחדור לשוק.
...
אחחחח כמה שאת צודק!

nisanab
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #15 

...
גם אני חשקתי במסך הזה ואפילו ניסיתי להזמין אותו מאמזון גרמניה אבל מסתבר שהם לא שולחים אותו לארץ על אף שהוא נמכר ע"י אמזון, כנראה מחשש לנזק בעת השילוח. ראיתי אותו גם בחנות בבולגריה ב 12000 ש' ורציתי לקנות אבל חששתי להתקל בבירוקרטיה מסורבלת/מיסים מופרזים בכניסה לארץ.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”