טוב אז ככה יש לי תסטרימר הזה נכון.
עכשיו ככה יש אפשרות שאני יכול להכניס את אפליקצית וואלה לשמה ולראות משמה סדרות או סרטים?
כי למשל יש לי טלוויזיה של LG 3D SMART הדגם של הפרימיום ויש לי שמה מלא אפליקציות למשל וואלה ועוד.
ואפשר ליראות שמה הכל.
הסטרימר מטייל ברחבי הבית איך אני יכול לעשות שתיהיה שמה אפליקצית וואלה נכון שאני בתכלס לא יכול לעשות כלום אם לא ישחררו.
הדרך האחרונה היא להוריד תדברים משמה.
זה החיסרון של הסטרימר הזה לא פותח דפי אינטרנט ולא באפליקציות.
הדבר שמשך אותי בו זה שאפשר להכניס לו 4T ושהוא מפעיל פורמטי אודיו כמו DTS HD שזה היה אחד הדברים החשובים לי.
והוא מריץ סרטים כבדים מאוד בלי תקיעות הכל עובד חלק חלק חלק.
עכשיו ככה אם לא רשמתם תשם של התרגום כמו הסרט הוא לא יזהה תתרגום ולא יתן לכם לשנות!
הסטרימר שאני חושב שהוא מצויין חוץ מזה שאין לו תמיכה בDTS HD ובכונן של 4T.
הוא הXtreamer Prodigy.
הסטרימר הזה מפלצת! עזבו שהוא מגושם לעומת הA410 ואין לו תתמיכות האלו של ה4T וDTS HD.
בסטרימר הזה (Xtreamer Prodigy) אפשר להשים כתוביות באיזה שם שאתם רוצים אם הוא בתקייה הוא ישאל אותך האם לזה אתה מתכוון.
יש לו תמיכה בדף אינטרנט!
יש לו מלא אפלקציות.
הוא תומך בעידן+.
לפי דעתי סטרימר מצויין אבל הבנתי שההזרמה שלו לא כלכך טובה.
לא שאני מסטרים סרטים דרך הA410.
בקיצור אני מחכה לסטרימר שיהיה כמו מחשב ולא יבעס אותי על כל דבר קטן.
ברור אם היה לי ת Xtreamer Prodigy הייתי מוצא תפגמים האמתיים שלו אבל אין לי.
תכלס יכולתי לקנות מחשב ולהניח אותו בחוץ אבל הבעייה העיקרית היתה העברת הסרטים מהמחשב הראשי למחשב שיושב בחוץ.
אני בטוח שחלק מהדברים פה יעזרו לאנשים.
ואשמח שתמליצו לי מה אפשר לעשות בגלל שאני דברים כמו אפליקציות מסויימות.
הדבר שחשבתי עליו הוא פשוט לקחת מחשב להניח אותה בחוץ ובנוסף להשתמש בסטרימר.
אשמח להצעות חשבתי לכתוב לKSP או לפופקרן עצמה אימייל ולהגיד מה חסר ומה צריך ואולי זה יהיה נגיש בשידרוג הבא וKSP הם יכולים אולי ללחוץ קצת כי יש להם בלעדיות איתם.
שאלה לגבי A410 וקצת הבנות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
לא ניתן להתקין אפליקציות על ה- A-410 מעבר למה שקיים בחנות הפנימית שלהם.
הסטרימר עובד מעולה עם תכנים מקומיים, כלומר כאלו שמגיעים מה- LAN או מחוברים דרך אחד ממחברי ה- USB. אם תכין מראש את קובץ הוידאו עם הכתוביות (כמו שעושים בהרבה מאוד מכשירים אחרים), אז הכל יעבוד כשורה.
הסטרימר עובד מעולה עם תכנים מקומיים, כלומר כאלו שמגיעים מה- LAN או מחוברים דרך אחד ממחברי ה- USB. אם תכין מראש את קובץ הוידאו עם הכתוביות (כמו שעושים בהרבה מאוד מכשירים אחרים), אז הכל יעבוד כשורה.