לנוכח ניסיון עבר מוצלח עם הפורום הזה, חזרתי לבקש עזרה בשנית. *עדכון*
-
NadavDavid
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
ערב טוב,
אבי חוגג יום הולדת מיוחד והחלטתי להפתיע אותו ולהשלים לו את חווית הצפייה והשמע בסלון למשהו קצת יותר רציני.
כבר מעל 15-18 שנה שהוא עם רסיבר סטריאו של דנון ורמקולים שעברו זמנם כבר לפני 10 שנים.
התוכנית שלי היא כזאת:
כרגע החלפתי לו את הרמקולים הגדולים בשני רמקולים רצפתיים של omega audio שהיו ברשותי וכבר זה נשמע הרבה יותר טוב. כאמור, הרסיבר מיושן ולכן אין אפשרות לחבר את הסנטר שגם הוא כבר נמצא אצלי.
אני אשמח להמלצתכם בנוגע לרסיבר בתקציב של 3000-4000, עדיפות מובהקת למוצר של פיוניר.
בנוסף, אני אשמח להמלצות לזוג רמקולים אחוריים שנפוצים בשוק יד שנייה, בתקציב של עד 1000 שקל.
שורה תחתונה, אני מקווה לאזן את ההוצאה הכוללת במקסימום 4200-4300 ש"ח.
הרעיון הוא לבסס את המערכת עם רסיבר חדש ומוצלח ולאפשר שדרוגים הדרגתיים של הרמקולים.
תודה רבה, נדב.
----------------------------------
*עדכון*
תודה רבה חברים, אז בסופו של דבר הזמנתי את ה924 מאמזון UK, באמת שאני דיי בהלם מההפרשים במחירים, ועוד יותר מזמני האספקה.
בעוד שבזמן ההזמנה נתנו לי צפי הגעה בין 9-28.3, יום לאחר מכן, קיבלתי מייל שהודיע שההזמנה תגיע מוקדם מהצפוי.
מפה לשם - פרטים יבשים לטובת חבר'ה אחרים שאולי מתלבטים - הזמנה מאמזון UK:
Pioneer VSX-924
מחיר: 240 פאונד
מחיר לאחר חישובי מס וכו': 364 פאונד (2150-2200 שקל)
זמן משלוח משוער: שלושה - חמישה שבועות
זמן משלוח בפועל: שישה ימים (הזמנה ב19.2, הגעה לפתח הבית ב25.2)
מודה מקרב לב על העזרה, הייתי מאוד קרוב "לשפוך" כסף על רכישת רסיבר חדש בארץ בקצת יותר כסף וכנראה באיכות פחותה בהרבה.
אבי חוגג יום הולדת מיוחד והחלטתי להפתיע אותו ולהשלים לו את חווית הצפייה והשמע בסלון למשהו קצת יותר רציני.
כבר מעל 15-18 שנה שהוא עם רסיבר סטריאו של דנון ורמקולים שעברו זמנם כבר לפני 10 שנים.
התוכנית שלי היא כזאת:
כרגע החלפתי לו את הרמקולים הגדולים בשני רמקולים רצפתיים של omega audio שהיו ברשותי וכבר זה נשמע הרבה יותר טוב. כאמור, הרסיבר מיושן ולכן אין אפשרות לחבר את הסנטר שגם הוא כבר נמצא אצלי.
אני אשמח להמלצתכם בנוגע לרסיבר בתקציב של 3000-4000, עדיפות מובהקת למוצר של פיוניר.
בנוסף, אני אשמח להמלצות לזוג רמקולים אחוריים שנפוצים בשוק יד שנייה, בתקציב של עד 1000 שקל.
שורה תחתונה, אני מקווה לאזן את ההוצאה הכוללת במקסימום 4200-4300 ש"ח.
הרעיון הוא לבסס את המערכת עם רסיבר חדש ומוצלח ולאפשר שדרוגים הדרגתיים של הרמקולים.
תודה רבה, נדב.
*עדכון*
תודה רבה חברים, אז בסופו של דבר הזמנתי את ה924 מאמזון UK, באמת שאני דיי בהלם מההפרשים במחירים, ועוד יותר מזמני האספקה.
בעוד שבזמן ההזמנה נתנו לי צפי הגעה בין 9-28.3, יום לאחר מכן, קיבלתי מייל שהודיע שההזמנה תגיע מוקדם מהצפוי.
מפה לשם - פרטים יבשים לטובת חבר'ה אחרים שאולי מתלבטים - הזמנה מאמזון UK:
Pioneer VSX-924
מחיר: 240 פאונד
מחיר לאחר חישובי מס וכו': 364 פאונד (2150-2200 שקל)
זמן משלוח משוער: שלושה - חמישה שבועות
זמן משלוח בפועל: שישה ימים (הזמנה ב19.2, הגעה לפתח הבית ב25.2)
מודה מקרב לב על העזרה, הייתי מאוד קרוב "לשפוך" כסף על רכישת רסיבר חדש בארץ בקצת יותר כסף וכנראה באיכות פחותה בהרבה.
נערך לאחרונה על ידי NadavDavid ב 25/02/2015 12:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
היה בלוחות פיוניר 924 חדש... פיספסת.
יש כרגע בלוחות יאמהה rx-a820...עם אחריות. לדעתי שווה לנסות לרכוש אותו בתקציב שלך.
לגבי אחוריים/סראונד.... גם יש
http://www.hometheater.co.il/vt226071.html
יש כרגע בלוחות יאמהה rx-a820...עם אחריות. לדעתי שווה לנסות לרכוש אותו בתקציב שלך.
לגבי אחוריים/סראונד.... גם יש
http://www.hometheater.co.il/vt226071.html
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
תזמין את ה924 מאמזון אנגליה ויעלה לך כ2200 שקלים
-
NadavDavid
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
תודה רבה על ההמלצות, אחרי שיטוט קצר באמזון אנגליה, לא מצאתי חנויות ששולחות לארץ.
יש דרך אחרת? איזו חברה מקשרת מומלצת שמבצעת את המשלוח?
יש דרך אחרת? איזו חברה מקשרת מומלצת שמבצעת את המשלוח?
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
·תומך בוודאות!shmuela1 כתב:באמזון גרמניה שולחים לארץ וזה יוצא 1930 שקל כולל מישלוח ומיסים.
אני גם רוצה להזמין אבל אני עוד לא בטוח ב 100% שהמכשיר תומך ב HDMI PASSTHROUGH שזה מאוד חשוב לי....
יש לי כזה.
וזה בדיוק מה שאני לא רוצה. אני צריך שזה יעבוד במצב STNDBYDarklol כתב:·תוכל אולי להסביר לי בפרטי איך מפעילים את הפונקציה הזאת?......
ניסיתי וזה עובד רק כאשר הרסיבר דלוק...
לפי מה שאני יודע הרסיברים של פיוניר לא תומכים בזה אבל יש מצב שאני טועה.
מישהו יכול להגיד שזה עובד בוודאות?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למען הסר ספק, HDMI Passthrough קיים רק ב-HDMI...Darklol כתב:רשמתי שהצלחתי משהו אחר...
אגב האפשרות הזאת קיימת רק בhdmi?...