הי
הוטלה עלי משימה למצוא מסך 40-42 (לזוג מבוגרים) איכותי כמה שניתן , חשובה בעיקר איכות התמונה .
*תקציב גמיש (3000 +- ?)
*אין צורך בתלת
*אין ממש צורך בסמארט
*מחובר לHOT HD בלבד !
סלון לא מאוד מואר אבל יש דלת (שבקיץ פתוחה עם רשת בלבד ) מול המסך - כך שחשוב שלא יהיה רגיש להשתקפויות למינהם
אני די לא בקיא בדגמים החדשים ואין לי מושג מאיפה להתחיל... (ואין לי את הזמן והסבלנות להתחיל לשוטט בחנויות ולשמוע את קשקושי המוכרים..)
אשמח לכל עזרה !
@daniel767
מאיפה השגת כזה מחיר? אשמח לקבל קישור לחנות או טלפון.
אני מכיר את הדגם 559, יש הבדל משמעותי ביניהם?
בגדול ראיתי שהספק הרמקולים המובנים שונה ואולי יציאה אחת נוספת וכמה דברים קטנטנים
טל - המרחק הוא כשני מטר ואין רצון למשהו יותר גדול .
לגבי דגמי הLG אני אנסה לברר יותר פרטים ומחירים (יש המלצות ? לינקים לקניה?)
לגבי ה סוני 605 - נראה כמסך עם תמונה טובה מכמה ביקורות שקראתי , איפה משיגים אותו במחיר כזה ? (בזאפ יש דגמים אחרים..)
המון תודה על העזרה !!!
ד"א ראיתי כאן המלצות לסמסונג H6400 או משהו דומה , זה רלוונטי ? (או מה יש לסמסונג להציע באיזור הגודל והמחירים האלה ?)
@burekas7
מה ההבדל בין שני הדגמים אין לי מושג כי אני ממש לא מבין בזה נעזרתי בחברי הפורום בעיקר בשחר שממש עזר לי מכול הלב הוא נתן לי כיוון ומשם המשכתי הלאה
רכשתי את המסך בחנות שאלטר באיזור תעשיה כפר סבא באותו יום היה לחנות מספר גדול של דגמים זה הכי דיבר אלי יש להם מלא דגמים במחיר כזה והם מוכרים על ידי היבואן הרישמי של ח.י http://www.shalter.co.il/
יש שם בחור בשם מוטי או ליאור אחלה חברה
נערך לאחרונה על ידי daniel767 ב 19/02/2015 7:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
maya1 כתב:טל - המרחק הוא כשני מטר ואין רצון למשהו יותר גדול .
לגבי דגמי הLG אני אנסה לברר יותר פרטים ומחירים (יש המלצות ? לינקים לקניה?)
לגבי ה סוני 605 - נראה כמסך עם תמונה טובה מכמה ביקורות שקראתי , איפה משיגים אותו במחיר כזה ? (בזאפ יש דגמים אחרים..)
המון תודה על העזרה !!!
ד"א ראיתי כאן המלצות לסמסונג H6400 או משהו דומה , זה רלוונטי ? (או מה יש לסמסונג להציע באיזור הגודל והמחירים האלה ?)
...
·
אם 2 מטר... אז הגודל בסדר.
סמסונג 40H6400 או סוני W6 יהיו מצוינים.
שוב תודה.
מצאתי את ה w605 ב3000 , אך ראיתי שאפשר למצוא את ה 705 , 805 בכ 400-500 יותר , השאלה האם שווה לאור הדרישות הצנועות ? , האם יש הבדלים משמעותיים באיכות התמונה ?
צריך לקחת בחשבון את יכולות ה upscale מ sd שכנראה יהיה נוכח לא מעט... האם בנושא זה יש דגמים מוצלחים במיוחד במחירים האלה ?
שוב תודה.. כרגע שוקל אם להזמין את ה 605.
איפה שקניתי ההפרש בין ה W705 ל 805 היה פחות ממאה ש"ח ולמרות שלא יהיה שימוש ל3D העדפתי את ה 805 מכיוון שהבנתי שזה לא רק 3D אלה גם דברים נוספים כמו החלקה של 400הרץ מול 200 (לא יודע כמה זה באמת חשוב..) , ועוד כמה פיצ'רים ועיצובים....
ד"א ה הפנסוניק E6 נראית גם כקניה טובה כנראה...
100 ש"ח הבדל נשמע מוזר. זה אותו יבואן ואורך אחריות?
אני לא חושב שיש הבדל אמיתי מעבר ל-3D. חוץ מהשאלה אם החלקת תנועה משנה לך, אני לא הצלחתי למצוא שום הסבר למשמעות של המספרים השונים שמפורסמים בקשר להחלקת התנועה בדגמים האלה. ב-W7 יש אותן אפשרויות החלקה זמינות בתפריטים: Clear, Clear Plus, Impulse, Smooth, Standard, True Cinema, Off.
טל דווקא בטבלה הזאת לא מראים שיש הבדל נוסף בין W7 ל W8 מעבר ל 3D , ובנוסף יש את כל העניין של דגמי ה A מול ה B (י 2014 VS 2013') שהחליפו את הIPS בPV (שנכתב עליו שבאמת נותן שחורים יותר עמוקים וטובים מדגמי הA עם ה IPS אבל זה בא בעיקר על חשבון זווית צפיה צרה יותר ,ועוד כמה שינויים שלרוב נראים כשנמוך.. כבר נכתב על זה בדיון אחר כאן..
אני מקווה שבמחיר שקניתי זה יהיה משתלם ולא תהיה אכזבה.. (זה לא לי)
*(אני בכלל רגיל ואוהב פלזמות..)