כמה דברים שלא ברורים לי בנוגע לסטרימרים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
EranHaim פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי

אני מנסה להשיג מידע בקשר לסטרימרים כמו Roku, Android TV Nexus ללא הצלחה כל כך.
אני רוצה לדעת בעקרון אם ניתן לצפות בערוצים בארץ ובעולם דרך המכשירים האלה ואיך זה עובד.
אם אתה יודעים מה צריכת האינטרנט של זה זה מעולה.

תודה!

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

למה דווקא שני אלו? יש אחרים כמו CUBOX או RPI2.

EranHaim פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

לא משנה לי כל כך.
ראיתי עכשיו שהאפליקציה שבה משתמשים להפעיל ערוצים מכל העולם היא XBMC ואין קשר לסטרימר עצמו, נכון?

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

זה לא ממש נכון. מרבית הסטרימרים הם היום מעין מחשב זעיר. לסטרימר, כמו כל מחשב, יש מערכות הפעלה בהן הוא תומך. יש הנחה כאן שגרסת KODI ללינוקס היא היציבה מכולן.
יש סטרימר כמו קיובוקס שתומך כמה מערכות הפעלה - אנדרואיד, לינוקס ה- INTEL NUC תומך כמובן ווינדוס ולינוקס וכן הלאה.
אתה קודם כל צריך להיסגר על איזו מערכת הפעלה אתה רוצה להריץ. אם אתה אדיש למערכת הפעלה, כנראה הדבר הטוב ביותר לעשות (מבחינת שיקולי עלות-תועלת) הוא לרכוש קופסה תומכת לינוקס כמו RP2 ולהתקין עליה הפצה עם KODI כמו OPENELEC.
אם אתה רוצה להשתמש גם כקונסולת משחקים, אז קופסת אנדרואיד היא פתרון מצוין (לי יש סטרימר של מיניקס, X8-H והוא עושה הכל חלק ומהר).

EranHaim פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אוקיי אז אני מבין שאם אני רק רוצה לראות סרטים וערוצים עדיף לקנות RP2 ולהתקין עליו KODI.
אבל כמה טוב זה עובד? כי אני התקנתי על המחשב שלי KODI והוספתי add on של FilmON, אבל שום ערוץ לא משדר באמת ואין ערוצים מישראל.

השאלה בתכלס היא אם אפשר להשתמש בזה בשביל להחליף את הכבלים בבית או שהפתרון עדיין לא בשל..

תודה!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”