היי חברים,
בדרך אליי מסך חדש.
מאחר ומי שיתקין את המסך הם יבואן ח.י, חשבתי אולי כבר במעמד ההתקנה - לבצע בדיקת תקינות.
כלומר כבר מיד אחרי ההתקנה ומול הטכנאי לבצע בדיקה לעננות מוגזמת, או פיקסלים שרופים.
שאלה ראשונה - מה לבדוק חוץ משני נושאים אלו?
שאלה שנייה - עם מה לבדוק? (נניח לשים על התקן USB איזו תמונה ספציפית?)
תודה רבה
גל
רכשתי מסך, תוכלו לייעץ כיצד לבדוק עננות/פיקסלים וכו'?
-
gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
לצערי תראה אם יותר או פחות
תראה מיד במסך אפור לבן כחול ככה
אם פיסקל שרוף מה שקורה לעתיים נדירות היום זה עניין של התקדמות לעומת כמה שנים אחרונית אין מה לדבר היום זה מעולה תראה
תראה עננות זליגת אור מצידי המסך ותופעות של מסך מלוכלך כלומר האפור הוא עם גוונים או משהו ברגע לא נקי אין מה לעשות
קיים במיטב הטלויזיות כולם
תראה את הכל
בחושך מוחלט בלבד
גם תוריד מאינטרנט
חפש דיסק 709 AVS פורמט MP4 צרוב אותו לדיסק ככה שבלוי רי ינגן אותו או הורד לתוך דיסק און כי שבלונות
תראה מיד במסך אפור לבן כחול ככה
אם פיסקל שרוף מה שקורה לעתיים נדירות היום זה עניין של התקדמות לעומת כמה שנים אחרונית אין מה לדבר היום זה מעולה תראה
תראה עננות זליגת אור מצידי המסך ותופעות של מסך מלוכלך כלומר האפור הוא עם גוונים או משהו ברגע לא נקי אין מה לעשות
קיים במיטב הטלויזיות כולם
תראה את הכל
בחושך מוחלט בלבד
גם תוריד מאינטרנט
חפש דיסק 709 AVS פורמט MP4 צרוב אותו לדיסק ככה שבלוי רי ינגן אותו או הורד לתוך דיסק און כי שבלונות
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
@gal-cohen
·
גל, תתחדש. איזה מסך רכשת?
אם אתה רוצה שלח לי בהודעה פרטית את האימייל שלך, אני אשלח לך איזה שתיים-שלוש תמונות שיסגרו לך את כל הבדיקות שאתה צריך. שים אותן על דיסק און קי ובדיוק שתי דקות בדקת את המסך.
·
אם אתה רוצה שלח לי בהודעה פרטית את האימייל שלך, אני אשלח לך איזה שתיים-שלוש תמונות שיסגרו לך את כל הבדיקות שאתה צריך. שים אותן על דיסק און קי ובדיוק שתי דקות בדקת את המסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gechts
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
נדיר נדיר אבל קיים... לצערי זה עוד קורה..
תוריד תוכנה שנקראית
dead pixel buddy
תתקין על מחשב, חבר אותו למסך ובדוק בכמה צבעים (לרוב בלבן קל לראות פיקסל שרוף).
לגבי עננות בדוק על מקור שאליו לא מחובר כלום והרקע שחור (כי אם תדרוש מהתוכנה לשים רקע שחור) תקבל שחור מוחשך ולא תוכל לראות עננות
תוריד תוכנה שנקראית
dead pixel buddy
תתקין על מחשב, חבר אותו למסך ובדוק בכמה צבעים (לרוב בלבן קל לראות פיקסל שרוף).
לגבי עננות בדוק על מקור שאליו לא מחובר כלום והרקע שחור (כי אם תדרוש מהתוכנה לשים רקע שחור) תקבל שחור מוחשך ולא תוכל לראות עננות
-
gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
בדיוק האיש שציפיתי לתגובה ממנו.jacko-il כתב:@gal-cohen
·
אם אתה רוצה שלח לי בהודעה פרטית את האימייל שלך, אני אשלח לך איזה שתיים-שלוש תמונות שיסגרו לך את כל הבדיקות שאתה צריך. שים אותן על דיסק און קי ובדיוק שתי דקות בדקת את המסך....
אם כי אתה לא תאהב את התשובה לשאלתך.
שולח לך פרטית גבר.