Dune 303d
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
זרקת את האריזה?
אם לא, תחזיר לחנות. עד 14 יום מותר עפ"י החוק.
אם לא, תחזיר לחנות. עד 14 יום מותר עפ"י החוק.
-
עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 435
- שם מלא: עדיאל מנחם
- נתן תודות: 181 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
חצי מהאריזה אצלי...
אין בי את הכח לשנות את הכתוביות ולסנכרן את המחשב כן קולט לא קולט אין סיסמא יש סיסמא ....
אני צריך שמישהו שמכיר את הסטרימר יבוא יסדר את העניינים או שניפרד כידידים אני והסטרימר.
אין בי את הכח לשנות את הכתוביות ולסנכרן את המחשב כן קולט לא קולט אין סיסמא יש סיסמא ....
אני צריך שמישהו שמכיר את הסטרימר יבוא יסדר את העניינים או שניפרד כידידים אני והסטרימר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·עדוש כתב:חצי מהאריזה אצלי...
אני צריך שמישהו שמכיר את הסטרימר יבוא יסדר את העניינים או שניפרד כידידים אני והסטרימר....
את ענין הכתוביות הסברתי לך כל כך פשוט שאני באמת לא מבין מה הבעיה?
בענין השיתוף ובכן הבעיה היא לא הסטרימר הבעיה היא המחשב צריך להגדיר תקיות שיתוף ,ככה זה. יש מדריך תעבוד איתו. ברגע שתגדיר כמו שצריך הסטרימר מזהה בשניות ללא צורך בסיסממאות וסיפורים.
בהצלחה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כתוביות זה החור היחיד שמצריך איזה התעסקות.
שיתוף - מה זה?

אם אתה מסתבך עם השיתוף - חבר כונן חיצוני למכשיר, ולשתף מהמכשיר יותר קל - תעביר לשם את הקבצים (בסיום ההורדה למשל).
שיתוף - מה זה?
אם אתה מסתבך עם השיתוף - חבר כונן חיצוני למכשיר, ולשתף מהמכשיר יותר קל - תעביר לשם את הקבצים (בסיום ההורדה למשל).
חחחח אני לא מאמין שמכת תסטרימר הזה הוא היה אצלי ברשימה מספר 2 אחרי הפופקרן 410.
חבל מאוד רק שתידע סתם בשביל שתידע כן כל הסטרימרים אותו דבר בתכלס בעניין של הזרמה אם לא תעבוד לפי המדריך לא תצליח להזרים וזה יקרה לך עם כל הסטרימרים.
בהצלחה בעתיד.
חבל מאוד רק שתידע סתם בשביל שתידע כן כל הסטרימרים אותו דבר בתכלס בעניין של הזרמה אם לא תעבוד לפי המדריך לא תצליח להזרים וזה יקרה לך עם כל הסטרימרים.
בהצלחה בעתיד.