רוצה לקנות HD 598 כמה שאלות
קודם כל אני מאוד מרוצה מסנהייזר והאוזניות הישנות HD555 שרדו שנים עד שלבסוף כנראה שהדרייברים או משהו נדפק כי יש רעשים בשמיעה לצערי היבואן קילומבו עובד בצורה של אם אין הוכחת קניה מהם אין שירות והדרך היחידה זה לנסוע עד חיפה ליבואן בשביל למסור ואז עוד פעם בשביל לאסוף שרק הדלק והתיקון יעלה לי כמעט כמו אוזנייה חדשה.
הבעיה הגדולה שלי היא שאני מאוד רגיש ללחצים על הראש ואי נוחיות ובזמנו הביאו לי במיוחד מארצות הברית HD650 שייצא לי לשלם 1300 שקל ונאלצתי למכור אותן כי הם פשוט לחצו לי מידי על הראש (ניסיתי שבועיים להרחיב אותן בכל מיני שיטות ללא הועיל) עכשיו אין ברירה ואין לי אוזניות אבל פערי המחיר פשוט מגוחכים 150 דולר בחול (שלא לדבר על זה שהיה חצי מחיר בבלארק פריידי) ובארץ 1150. הבעיה שאמזון לא שולחים לארץ, ואם אני עושה אמזון מאסטופ העלות שוב מתקרבת לארץ ומאיביי יש סכנה לזיופים. אני לא רוצה לשקול חברות אחרות כי הFIT של ה HD555 תפור עליי והאוזניות האלה הן כמעט בדיוק אותו דבר מבחינת הבניה ככה שאני לא אצטרך להחזיר אותן כמו הקודמות.
רעיונות?
הבעיה הגדולה שלי היא שאני מאוד רגיש ללחצים על הראש ואי נוחיות ובזמנו הביאו לי במיוחד מארצות הברית HD650 שייצא לי לשלם 1300 שקל ונאלצתי למכור אותן כי הם פשוט לחצו לי מידי על הראש (ניסיתי שבועיים להרחיב אותן בכל מיני שיטות ללא הועיל) עכשיו אין ברירה ואין לי אוזניות אבל פערי המחיר פשוט מגוחכים 150 דולר בחול (שלא לדבר על זה שהיה חצי מחיר בבלארק פריידי) ובארץ 1150. הבעיה שאמזון לא שולחים לארץ, ואם אני עושה אמזון מאסטופ העלות שוב מתקרבת לארץ ומאיביי יש סכנה לזיופים. אני לא רוצה לשקול חברות אחרות כי הFIT של ה HD555 תפור עליי והאוזניות האלה הן כמעט בדיוק אותו דבר מבחינת הבניה ככה שאני לא אצטרך להחזיר אותן כמו הקודמות.
רעיונות?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
דבר עם היבואן - הוא מגיע למרכז מדי פעם לדעתי...
HD 558 באייבורי ב- 550 ש"ח. אמורות להיות דומות מאוד ל-555 עם קצת שיפורים פה ושם.
מחיר די הוגן לדעתי. אם מישהו שאתה מכיר מבקר באילת אז אפשר להביא אותם ב-470 ש"ח.
אם אתה מתעקש על ה-598 אז זה המחיר הכי זול ב-EBAY (שים לב שאין את שירות ה-Customs services הידוע לשמצה בעסקה הזאת).
http://www.ebay.com/itm/Sennheiser-HD-598-Headphone-Brown-Brand-New-/121538045915?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c4c3b67db
המחיר סביר אבל אולי תאלץ לשלם מכס בארץ...
לא חושב שיש טעם לחכות למבצעים חוזרים באמאזון מיכוון שבבלאק פריידי הן גם עלו בחישוב הסופי בערך 600 ש"ח, לא הבדל כזה גדול...
אם יש לך מגבר טוב אז ה-AKG K612 יהווה אופציה עדיפה מבחינתי.
מחיר די הוגן לדעתי. אם מישהו שאתה מכיר מבקר באילת אז אפשר להביא אותם ב-470 ש"ח.
אם אתה מתעקש על ה-598 אז זה המחיר הכי זול ב-EBAY (שים לב שאין את שירות ה-Customs services הידוע לשמצה בעסקה הזאת).
http://www.ebay.com/itm/Sennheiser-HD-598-Headphone-Brown-Brand-New-/121538045915?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c4c3b67db
המחיר סביר אבל אולי תאלץ לשלם מכס בארץ...
לא חושב שיש טעם לחכות למבצעים חוזרים באמאזון מיכוון שבבלאק פריידי הן גם עלו בחישוב הסופי בערך 600 ש"ח, לא הבדל כזה גדול...
אם יש לך מגבר טוב אז ה-AKG K612 יהווה אופציה עדיפה מבחינתי.
לא כל כך רוצה להתעסק עם תיקונים לאוזניה מפאת עייפות החומר (זה לא בדיוק אוזניית high end) בדרך כלל שהתקלות מתחילות הן ממשיכות.
דחיתי את זה שבוע שבועיים חודש חודשיים ואני רואה ששום דבר לא מתקדם, הן לא נופלות במאסדרופ
אדם בארץ שמוכר מנסה לעשות עליהן רווח (אמרתי לו שמוכן רק מחיר אמזון) ואין לי סבלנות לחכות שהוא יתייאש ויירד במחיר ופרנציפ לא אקנה במיוחד גם שפתח אותן ואין אחריות כי זה קניה מחו"ל. בנתיים ההמתנה לא קידמה אותי לשום מקום
האמת שהדבר החכם הוא לקנות את ה 558 אבל מבחינה פסיכולוגית לקנות את אותה האוזניה לא מסתדר לי.
לפי איך שהדברים נראים כנראה שלא תהייה לי ברירה.
הרבה זמן לא קניתי באיביי אז אני לא יודע בדיוק מה זה ה customs service משער שזה שירות כלשהו שדואגים לא לעצור לך את החבילה
מה שאני רק יודע זה שמע"מ בטוח אני אשלם ואולי מס קניה כי מעל 75 דולר מכס זה רק מעל 500
חוץ מזה תמיד אפשר לנסות לפנות למכור ולבקש ממנו לרשום הצהרה שקרית
אופציות אחרות לא באות בחשבון פה אני יודע בוודאות שיהיו לי נוחות ולגבי האחרות לא וגם אין לי איך לבדוק חוץ מזה שהDT יותר יקרות.
העניין הוא שהאוזניה הזאת מעולה לשימוש כללי משחקים,מוזיקה,סרטים וזהו השימוש שלי כי אני לא צריך ייעודי רק למוזיקה
דחיתי את זה שבוע שבועיים חודש חודשיים ואני רואה ששום דבר לא מתקדם, הן לא נופלות במאסדרופ
אדם בארץ שמוכר מנסה לעשות עליהן רווח (אמרתי לו שמוכן רק מחיר אמזון) ואין לי סבלנות לחכות שהוא יתייאש ויירד במחיר ופרנציפ לא אקנה במיוחד גם שפתח אותן ואין אחריות כי זה קניה מחו"ל. בנתיים ההמתנה לא קידמה אותי לשום מקום
האמת שהדבר החכם הוא לקנות את ה 558 אבל מבחינה פסיכולוגית לקנות את אותה האוזניה לא מסתדר לי.
הרבה זמן לא קניתי באיביי אז אני לא יודע בדיוק מה זה ה customs service משער שזה שירות כלשהו שדואגים לא לעצור לך את החבילה
מה שאני רק יודע זה שמע"מ בטוח אני אשלם ואולי מס קניה כי מעל 75 דולר מכס זה רק מעל 500
חוץ מזה תמיד אפשר לנסות לפנות למכור ולבקש ממנו לרשום הצהרה שקרית
אופציות אחרות לא באות בחשבון פה אני יודע בוודאות שיהיו לי נוחות ולגבי האחרות לא וגם אין לי איך לבדוק חוץ מזה שהDT יותר יקרות.
העניין הוא שהאוזניה הזאת מעולה לשימוש כללי משחקים,מוזיקה,סרטים וזהו השימוש שלי כי אני לא צריך ייעודי רק למוזיקה
קניתי אותן לא מזמן באמזון ארה"ב ולא הבנתי עד כמה אוזניות פתוחות לא מתאימות לי (חשבתי יהיו יותר כמו rs-180 "חצי פתוחות"). האוזניות חדשות לגמרי, אחרי האזנה אחת הבנתי שלא מתאימות אבל אין לי כוח למכור ביד2, אם תרצה לקנות במחיר עלות תכתוב בפרטי (איזור חיפה או משלוח בדואר)
^
^
יש אותן באמזון גרמניה בקצת יותר מ-800 שקל כולל משלוח ומיסים (ויכול להיות שתקבל מאמזון אפילו החזר קטן אם המס היה נמוך ממה שאמזון שילמה)
http://www.amazon.de/gp/product/B0042A8 ... KAKR8XB7XF
על אוזניות יש רק מע"מ. קח בחשבון שכשאתה קונה מאמזון אתה לא משלם עמלות. אם תשתמש במשלוח מהיר דרך דואר ישראל (EMS), תשלם כ130 שקל עמלות ובחברות האחרות העמלות גבוהות יותר.
המחירים בשירות של איביי שערוריתיים. אני לא יודע מאיפה הם מביאים אותם. המיסים יכולים להגיע ל-70% בנוסף למחיר משלוח יקר מאוד.
^
יש אותן באמזון גרמניה בקצת יותר מ-800 שקל כולל משלוח ומיסים (ויכול להיות שתקבל מאמזון אפילו החזר קטן אם המס היה נמוך ממה שאמזון שילמה)
http://www.amazon.de/gp/product/B0042A8 ... KAKR8XB7XF
על אוזניות יש רק מע"מ. קח בחשבון שכשאתה קונה מאמזון אתה לא משלם עמלות. אם תשתמש במשלוח מהיר דרך דואר ישראל (EMS), תשלם כ130 שקל עמלות ובחברות האחרות העמלות גבוהות יותר.
המחירים בשירות של איביי שערוריתיים. אני לא יודע מאיפה הם מביאים אותם. המיסים יכולים להגיע ל-70% בנוסף למחיר משלוח יקר מאוד.
אבל זאת לא אותה אוזניה, הסאונד שונה ויותר מוזיקלי ב-558.ravnadal כתב: האמת שהדבר החכם הוא לקנות את ה 558 אבל מבחינה פסיכולוגית לקנות את אותה האוזניה לא מסתדר לי.
...
קח בחשבון שה-598 מאוד מכוערות, הזדעזעתי כשראיתי אותן בפעם הראשונה.
ויתרת מהר מדי על HD650 לדעתי, הן הרבה יותר טובות מHD555 שהיו לי (שעד כמה שאני יודע מאד דומים ל598 שאתה שוקל לרכוש עכשיו) ונראה לי שהן עדיין הטובות ביותר ברמת המחיר הזו. גם לי לקח משהו כמו חודש וחצי להתרגל אליהן (או שהן פשוט שינו את הצורה של הראש שלי מרוב שהם לחצו
), גם היום תוכל להשיג אותם באיביי במשהו כמו 1300 אם תשנה את דעתך.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
קטע מטריף עם ה 598
ישירות מהטלפון - נשמעות ממש רע.. צליל חבוי, חום אדיר, לרגע חשבתי שזה חיקוי
אבל מחובר למגבר הפשוט ביותר שלי (Schiit Fulla) -> שיפור אדיר!
אני מוכרח לציין ש ל Sony MDR MA 100 שלי יש במה גדולה יותר
אבל ה 598 ברורות יותר.
עכשיו אני מתלבט בין שתיהן עבור סרטים (בלבד)
ישירות מהטלפון - נשמעות ממש רע.. צליל חבוי, חום אדיר, לרגע חשבתי שזה חיקוי
אבל מחובר למגבר הפשוט ביותר שלי (Schiit Fulla) -> שיפור אדיר!
אני מוכרח לציין ש ל Sony MDR MA 100 שלי יש במה גדולה יותר
אבל ה 598 ברורות יותר.
עכשיו אני מתלבט בין שתיהן עבור סרטים (בלבד)
- eyal1983
- חבר מביא חבר

100
http://store.sony.com/home-listening-he ... es-Earbuds
עזבתי את ה 900 אחרי שהבנתי שאני הולך להשמיד אותן אם הן עוד שניה אצלי
(כבל אנורקסי להחריד... כמה פעמים תפסתי את עצמי מושך אותו בטעות, מגולגל מתחת לרגלי הכסא!)
יש להן צליל מאוד דומה. אותה חתימה. קצת פחות מזוקק אבל בששית המחיר...
(עד היום, לא מצאתי אוזניה אחרת במחיר קרוב שנותנת את אותה תמורה לשקל)
http://store.sony.com/home-listening-he ... es-Earbuds
עזבתי את ה 900 אחרי שהבנתי שאני הולך להשמיד אותן אם הן עוד שניה אצלי
(כבל אנורקסי להחריד... כמה פעמים תפסתי את עצמי מושך אותו בטעות, מגולגל מתחת לרגלי הכסא!)
יש להן צליל מאוד דומה. אותה חתימה. קצת פחות מזוקק אבל בששית המחיר...
(עד היום, לא מצאתי אוזניה אחרת במחיר קרוב שנותנת את אותה תמורה לשקל)
- eyal1983
- חבר מביא חבר

טוב
אם זה היה למוסיקה, אז הסיפור היה שונה, בהחלט יש הבדל בין האוזניות
אבל לסרטים בלבד, בחרתי בשניה
ה 598 שלי עלתה ללוחות
http://www.hometheater.co.il/vp2241090#2241090
אם זה היה למוסיקה, אז הסיפור היה שונה, בהחלט יש הבדל בין האוזניות
אבל לסרטים בלבד, בחרתי בשניה