מישהו הזמין מ- GeekBuying ויכול לעזור?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
לפני מספר ימים הזמנתי Ulefone Be Pro מ- Geekbuying ובתמימותי לא ייחסתי חשיבות לכלום. עשיתי BUY שילמתי עם paypal והמשכתי לחיי המאושרים.
עכשיו אני שומע מחברים שהייתי צריך לדרוש מהם שירשמו על החבילה הצהרה תקינה עם הערך האמיתי של המכשיר כדי שלא אסתבך במכס עם השטויות שלהם, כמו כפל מס, כפל קנס או השם יודע מה הם מיישמים שם.
מישהו יכול לומר לי מה Geekbuying נוהגים לעשות אם לא דורשים מהם כלום במפורש?
לצערי המשלוח כבר נשלח, אז אין לי אפשרות ליצור איתם קשר כדי לדרוש שירשמו. אם אכן הם רשמו הצהרה כוזבת כמו gift עם ערך נמוך ואכן החבילה תיעצר במכס - מה מומלץ לי לעשות?
(נ.ב - הוספתי במעמד הקניה 2דולר ביטוח על אבדן בדואר, אם זה בכלל קשור למשהו)
תודה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

שחר אבוד לך, רק להמתין שחבילה תגיע.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

@mp3lll
·
מה אתה מתכוון ב- "אבוד לך" ? שאכלתי אותה עם המכס או שאין טעם לדון בזה מפני שהחבילה כבר נשלחה אליי?
אגב, דברתי עכשיו בצ'אט עם נציגה בחנות, הם רשמו לי שבברירת מחדל הם לא רושמים כלום, רק כתובת הנמען ויכלו לרשום לי הצהרת שווי ו/או מה בחבילה אם הייתי מבקש קודם.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

לא אמרתי שאכלת אותה עם המכס, שאבוד לדון בזה אחרי שכבר נשלח.

אני יכול להגיד לך שהיו חניות שביקשתי שכיתבו ולא כתוב.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #5 

אי אפשר לדעת מה יהיה. זה נתון למצב הרוח של אנשי המכס באותו יום, פשוט ככה.
אם יקראו לך, תביא עותק של ההזמנה והתשלום בפועל ותשלם מס לפיו. במקרה שלך יוצא בסביבות 250 ש"ח.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

כן, אני אקווה לטוב איתם.
אין לי בעיה עקרונית לשלם את המיסוי, כבר עשיתי את זה בעבר על סלולרי אחר. אני מקווה שאני לא אפול לאיזו גחמה מעצבנת של איזה פקיד שם שיחליט שניסיתי לרמות את המערכת..

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #7 

ברגע שזה נשלח אין כאמור מה לעשות
בגדול כל חנות אם תבקש ממנה תכתוב ערך אמיתי על החבילה, לרוב הברירת מחדל היא ערך והצהרה כוזבת כי ככה זה עובד בתחום
אם לא תבקש לא תקבל ערך תקין והצהרה נכונה

אם נפל במכס = אכלת אותה
אם לא נפל = זה לא משנה מה רשמו

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #8 

אם נעצר במכס לא אוטומטית "אכלת אותה", תלוי במצב רוח הפקיד. שיחררתי דברים שנעצרו במכס עם קבלות שהדפסתי ואף אחד לא הפיל מס כפול או איזה עונש מיוחד

meninblack
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #9 

באופן כללי, כל עוד לא ביקשת מהם אחרת, המחיר המוצהר הוא מחיר הקניה.

Satyr82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 337
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #10 

שחר מחזיקים לך אצבעות. אין לך מה לעשות במקרה הזה ולכן אל תתן לזה להטריד אותך!
פשוט שכח מזה. למדת מה לעשות בהזמנה הבאה, מה שיהיה עכשיו זו הטלת קוביה (לא שלך).

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

אוקיי (Y)
חבר'ה, תודה רבה לכל מי שהגיב ועזר. אעדכן כאן בעתיד כשהמכשיר יגיע אליי..

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

היי, רק מעדכן-
המכשיר הגיע אליי לפני שבוע והכל פיקס. העיקוב המרכזי בכל הסיפור הזה היה לדעתי האתר עצמו שלקח לו קצת זמן למסור פיזית את החבילה למשלוח ולא בדואר ישראל. (לפחות כך זה נראה על פי מס' המעקב)
לגבי המכשיר עצמו - סה"כ אחלה מכשיר. הזמנתי אותו בשביל אמא שלי שרצתה מכשיר עם מסך גדול כי היה לה קשה מאד לראות משהו על מסך של האייפון 5 שלה. השתמשתי בו כארבעה ימים בעצמי ואלו הרשמים שלי ממנו:
ציון סופי שהייתי נותן לו - 7.5
אתחיל מהדברים הפחות טובים. זהו לא המכשיר הכי איכותי שהחזקתי ביד. הוא נראה יחסית טוב ומרגיש קשיח וללא קרקושי פלסטיק אך יש כמה דברים שראויים לשיפור.
כפתור הכיבוי/הדלקה שבצד ימין כמו כפתורי הווליום בצד שמאל בולטים מידי לטעמי מהמכשיר ומרגישים מעט זולים וקלים מידי ללחיצה.
כפתורי המגע בתחתית המכשיר (אחורה/בית/הגדרות) אינם מוארים וזה מעט מעצבן ומקשה על השימוש בחושך אך מתרגלים (ידעתי את זה מראש לפני ההזמנה, לא הופתעתי), חיבור הטעינה נמצא למעלה ליד חיבור ה- 3.5מ"מ של האזניות, דבר קצת חריג ומעצבן שיכול לשגע קצת כאשר שמים על הטלפון על מחזיק כלשהו ברכב. בנוסף לכך, גם חיבור האזניות וגם חיבור הטעינה מעט שקועים, דבר שגורם לפלאג האזניות ו/או ה USB להתנתק לפעמים מהחיבור בקלות מידי.
המצלמה שלו בינונית מינוס, מי שמחפש מצלמה מעולה וללא פשרות בסמארטפון שלו שיחפש לו מכשיר אחר כנראה.
ה- GPS עובד מעולה, אך יש באג גראפי מסויים עם Waze. הניווט עובד כמו שצריך, אך יש כל מיני ארטיפקטים על המסך וצורות מוזרות לפעמים במקום אייקונים יפים. (זו תופעה שקשורה, לפי מה שהבנתי, לעבודה עם מעבדי Media Tek עם Waze ואין לה קשר ישיר למכשיר הזה ספציפית).
הרמקול החיצוני (ספיקר) של המכשיר די חזק, רק שהוא קצת צורם מידי בצלצולים משום מה. בצפייה בסרטונים ביוטיוב הכל היה נשמע דווקא מעולה. (חשוב לציין שתחילה כאשר קבלתי את המכשיר הוא לא הצליח לנגן שום סרטון מיוטיוב וקרטע. לאחר עדכון תכנה ע"י Wireless Update הסתדרו כל מיני באגם, בינהם גם התמיכה ביוטיוב שעובד כעת חלק ללא שום בעיה)
אז למה ציון 7.5? נשמע כאילו המכשיר הזה גרוטאה. אז זהו שלדעתי הוא ממש לא. המכשיר רחוק מלהיות מושלם, אך הוא מפצה על כל מיני באגים ומחלות ילדות במפרט חזק ומחיר מטורף (נמכר כרגע באזור ה- 155 דולר בלבד)
מה טוב?
הרום מגיע נקי (כרגע קיטקט 4.4.4 אבל יעודכן בעתיד ל 5) בלי שום אפליקצייה סינית או משהו מוזר.
המכשיר טס. אין לי מילה אחרת. לוחצים על משהו וזה פשוט קורה ומיד. בדיקה מלאכותית ב AnTuTu הניבה ציון באזור ה- 33,000 (אל תתפסו אותי על המספר, לא זוכר במליון אחוז). המסך בהיר וצבעוני במידה טובה, הוא רגיש ומגיב טוב למגע. המכשיר תומך בכל התדרים, מדור שני דרך דור שלישי כולל תדרי 850/2100 ב WCDMA וכלה בכל תדרי הדור הרביעי (וכן, וידאתי את זה פיזית - הוא מוצא ועובד על רשת דור 4). ה- GPS מוצא לווינים מהר. שיקוף המכשיר למסך חיצוני (MiraCast) עובד פיקס.

אולי שכחתי עוד משהו, אעדכן בהמשך אם אזכר.
קישור למוצר אם זה מעניין מישהו:
http://www.geekbuying.com/item/Ulefone- ... 40268.html
אם יש למישהו שאלות תרגישו חופשי.. חג שמח.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #13 

תתחדש ותהנה (Y) אהבתי את החיקוי צורה של OnePlus One :lol:

ד"א, למה בחרת דווקא בזה? יש סינים באותו מחיר וגודל, ללא מעבד MTK.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

@שי-כ
·
הסינים מחכים כל דבר שזז, אפילו את עצמם לפעמים. :lol:
מה שהזוי אצל הסינים זה כמות החברות/מותגים שיש להם בסלולרים. אני יכול לשבת משהו כמו עשרים דקות ולהקליד פה שמות של יצרנים. יש עשרות (אולי מאות? כבר לא בטוח..).

לגבי למה דווקא בחרתי בו? הוא היה לפני חודשיים המכשיר שנתן הכי תמורה תמורת הכי פחות. אשמח לקבל הפניה למכשיר סלולרי שנותן את כל מה שהמכשיר הזה נותן במחיר דומה. (מזכיר- הוא עולה 155 דולר וזה כולל משלוח עד הבית + כיסוי נפתח/מתקפל כזה + מדבקה למסך)
אני מזכיר:
מעבד 4 ליבות בתדר 1.5GHz - ארכיקטורת 64bit.
מעבד גרפי Mali T760.
2 גיגה ראם.
16 גיגה אחזון פנימי + תמיכה בכרטיס SD נוסף.
מסך 5.5 אינץ' (הוא רק 720 ולא 1080 למען האמת, אבל למי זה משנה בדיוק? לי לא.)
תמיכה בתדרי WCDMA 850/2100 (ממש לא קיים בכל המכשירים. התדר הנמוך יכול לסייע באזורים בעייתיים כמו בתוך מבנים וחניונים וכו')
תמיכה מלאה ברשת דור 4 LTE.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #15 

אני הייתי משקיע עוד 30$ והולך על XIAOMI Redmi Note, רק בשביל להמנע ממעבדי MTK...

אבל אם אתה מרוצה והכל עובד, אז אין טענות:wink:

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

צודק, הוא גם מכשיר טוב. לא זוכר כבר למה לא הלכתי עליו באמת. יכול להיות שלפני חודשיים הפער היה גדול יותר והוא רק עכשיו הוזל?
בכל מקרה, שים לב שהרדמי עבה יותר וכבד יותר, כלומר הוא די מסורבל. אבל אני די בטוח שאיכות ההרכבה שלו גם טובה יותר בהתאמה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”