46" Sharp Aquos LED
-
ShimiVaitz
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
רציתי לקנות טלויזיה חביבה בהשקעה לא יותר מדי גדולה, אז הלכתי לחנות הקרובה לביתי וקניתי לי את הטלויזיה הזאת. רצוי לציין שאני גר באלת, והיא עלת לי 2500 שקל. אני מודע לזה שזה סכום יחסית קטן, אבל אני ממש מאוכזב מהאיכות. בערוצים הרגילים שהם לא HD זה נראה רע, אבל גם ב - HD זה נראה מפוקסל. כשהתמונה זזה בכדורגל בשידורי HD, הכל נמרח לשנייה ומתיישר וחוזר חלילה.
אפשר לעשות משהו כדי לשפר? נכנסתי להגדרות ונגעתי קצת בחדות, אבל זה לא עוזר. אצל אחי בטלויזיה מופיע 720P HD, ואצלי 576i, למה זה ככה?
סליחה אם ערבבתי, אני פשוט בור בתחום הטלויזיה.
אפשר לעשות משהו כדי לשפר? נכנסתי להגדרות ונגעתי קצת בחדות, אבל זה לא עוזר. אצל אחי בטלויזיה מופיע 720P HD, ואצלי 576i, למה זה ככה?
סליחה אם ערבבתי, אני פשוט בור בתחום הטלויזיה.
-
ShimiVaitz
- חבר שרק התחיל

LC-46LE450M, זה הדגם. אולי בגודל של 46" שזה יחסית גדול, צריך מרחק מנימליסטי מסויים בשביל שיראו חד יותר? הטלויזיה ממוקמת בחדר כשהמרחק בנינו הוא לערך שתי מטר וקצת.
וסתם בשביל הקטע, זה ידוע שפלזמה איכותית יותר מ LED/LCD מבחינת צבעים? יש לנו בסלון פלזמה של פנסוניק 42", ואני יכול להעיד שיש שם צבעים מדהימים. גם בערוצים שהם לא HD, רואים ממש חד וטוב.
וסתם בשביל הקטע, זה ידוע שפלזמה איכותית יותר מ LED/LCD מבחינת צבעים? יש לנו בסלון פלזמה של פנסוניק 42", ואני יכול להעיד שיש שם צבעים מדהימים. גם בערוצים שהם לא HD, רואים ממש חד וטוב.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נתחיל מהבסיס - איזה ממיר יש לך? לאיזה חברה אתה מחובר?
כי רשמת שאצלך מופיע 576I, מה שלא אמור להיות בממיר HD אם הוא מוגדר נכון. בטח שלא בערוצי HD.
הגדרת את הממיר להוציא אות של 1080I למסך? זה נמצא בהגדרות שלו.
שנית, המסך שקנית נחשב למסך די פשוט. לא מכיר אותו מנסיון אישי אך לא הייתי מצפה לגדולות ממנו.
כי רשמת שאצלך מופיע 576I, מה שלא אמור להיות בממיר HD אם הוא מוגדר נכון. בטח שלא בערוצי HD.
הגדרת את הממיר להוציא אות של 1080I למסך? זה נמצא בהגדרות שלו.
שנית, המסך שקנית נחשב למסך די פשוט. לא מכיר אותו מנסיון אישי אך לא הייתי מצפה לגדולות ממנו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
ShimiVaitz
- חבר שרק התחיל

יש לי ממיר של Yes Max Total שיש בו ערוצי HD, סדרות וכו'. איך אני מגדיר את הממיר בצורה נכונה? לפני הטלויזיה הזו, הייתה לי אחת 36" שראו בה טוב יותר HD.
כן, אני יודע שהמסך הוא בסיסי, אני לא צריך יותר ממסך בסיסי שיכול לתת לי 1080P, אבל גם את זה אני לא מקבל בצורה משביעת רצון.
חבל שלא התייעצתי כאן גם כאשר לא מדובר בהשקעה גדולה על מסך בסיסי יחסית.
כן, אני יודע שהמסך הוא בסיסי, אני לא צריך יותר ממסך בסיסי שיכול לתת לי 1080P, אבל גם את זה אני לא מקבל בצורה משביעת רצון.
חבל שלא התייעצתי כאן גם כאשר לא מדובר בהשקעה גדולה על מסך בסיסי יחסית.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הגדרות - הגדרות מתקדמות - ססמא (אם לא שונתה אז אמור להיות 0000) - הגדרות מסך ובחר פורמט יציאה HD.
חזור מסך אחד אחורה וכנס אל הגדרות HD. קבע על 1080I
בהצלחה
בהצלחה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
ShimiVaitz
- חבר שרק התחיל

תודה רבה לך, עזר!jacko-il כתב:הגדרות - הגדרות מתקדמות - ססמא (אם לא שונתה אז אמור להיות 0000) - הגדרות מסך ובחר פורמט יציאה HD.
בהצלחה...