צריך מפצל של רמקולים שמחוברים לרסיבר צריך שם או הסוג של החיבור
שלום יש לי בעיה ותנסו להבין יש לי את רסיבר אם רמקולים והכל אוקיי? יש שם חיבורים וחיבורים מוזרים שאליהם
מחוברים רמקולים הבעיה יש 4 חיבורים כאלה וגם sub wofer שאליו לא מחובר אליו כלום עכשיו ה4 חיבורים האלו 2 מהם עובדים ו2
לא עובדים בדקתי את כל הרמקולים הם בסדר זה החיבורים נהרסו איכשהו אני רצה לקנות מפצל אני לא יודע אבל את השם אז
אתם יכולים להעלות לי תמונות של חיבורים של רמקולים שמתחבר למערכת כאילו את הכניסה אני צריך לקנות לזה מפצל
מחוברים רמקולים הבעיה יש 4 חיבורים כאלה וגם sub wofer שאליו לא מחובר אליו כלום עכשיו ה4 חיבורים האלו 2 מהם עובדים ו2
לא עובדים בדקתי את כל הרמקולים הם בסדר זה החיבורים נהרסו איכשהו אני רצה לקנות מפצל אני לא יודע אבל את השם אז
אתם יכולים להעלות לי תמונות של חיבורים של רמקולים שמתחבר למערכת כאילו את הכניסה אני צריך לקנות לזה מפצל
נערך לאחרונה על ידי satellite ב 16/02/2015 18:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
יודע מה אני יעשה את זה ישיר פשוט ידעתי שיסתבכו תקשיב תנסה להביא לי תמונות של כבלים שמתאימים לחיבור למערכת קולנועJEXY כתב:מבלי להבין את התקלה אני מתקשה לתת לך פתרון.
מציע שתעלה תמונות של מוצרים שאולי נוכל לעזור לך ואם לא אז תמיד עדיף להעזר בשירותיו של איש מקצוע....
תחשוב שנהרס לי חיבור בשביל להשלים אותו אני צריך לחבל לחיבור פעיל מפצל ככה שאני יוכל לפצות על החיבור שנהרס אז תביאו לי
שמות או תמונות של חיבורים ככה שאני יראה מה הכבל המתאים לי כי אני זוכר איך שהוא נראה זה כמו 2 עיגולים קטנים אחד ליד השני ויש
צבעים יש שקוף יש סגול ועוד תנסה למצוא לי את הכבל הזה ואז אני יקנה מפצל וזהו נסגר העניין
·אתה רוצה להגיד לי שאם יש חיבורים שנהרסים אז אי אפשר לשים מפצל? בטח שאפשר יש את זה ב hdmi ב בננות רגילות בהכלZiggyMan כתב:אי אפשר לפצל יציאות רמקולים. כל יציאה במערכת משולבת חייבת להיות מחוברת לרמקול שלה.
וד"א, גם אין מפצלים לחיבור הזה, כי זה לא חיבור סטנדרטי. זה משהו שיצרנית המערכת המשולבת המציאה....
אז מה ההיגיון אם נהרס חיבור אז זורקים לפח את הרסיבר? מחר אני יצלם תמונה של היציאה וככה תראו איזה סוג זה בדיוק
אני לא רק רוצה, אני גם כותב לך את זה בפירוש. יציאות רמקולים של מערכת משולבת זה לא איזה תקע חשמל שאתה יכול לפצל אותו לכמה שתרצה... אני לא צריך תמונות, אני יודע בדיוק על מה מדובר. אין מפצלים לזה, ואם כבודו כל כך בטוח, הוא מוזמן לנסות לחפש.
לגבי הגיון; אם נהרס חיבור מסויים אפשר לתקן אותו. אי אפשר לעקוף אותו.
לגבי הגיון; אם נהרס חיבור מסויים אפשר לתקן אותו. אי אפשר לעקוף אותו.
..
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@satellite
אם אתה קונה או מייצר לבד מפצל כזה,
אתה יכול לשרוף את המגבר שלך כי אתה תכפיל את העומס על ההגברה ביציאה לרמקול במגבר.
עובר שם זרם גבוה, זה לא סתם חיבור שאפשר בקלות לפצל.
אם אתה קונה או מייצר לבד מפצל כזה,
אתה יכול לשרוף את המגבר שלך כי אתה תכפיל את העומס על ההגברה ביציאה לרמקול במגבר.
עובר שם זרם גבוה, זה לא סתם חיבור שאפשר בקלות לפצל.
ZiggyMan כתב:אני לא רק רוצה, אני גם כותב לך את זה בפירוש. יציאות רמקולים של מערכת משולבת זה לא איזה תקע חשמל שאתה יכול לפצל אותו לכמה שתרצה... אני לא צריך תמונות, אני יודע בדיוק על מה מדובר. אין מפצלים לזה, ואם כבודו כל כך בטוח, הוא מוזמן לנסות לחפש.
לגבי הגיון; אם נהרס חיבור מסויים אפשר לתקן אותו. אי אפשר לעקוף אותו....
אז אתה אומר שאפשר לתקן את זה במעבדה? הם יקחו על זה הרבה כסף בגלל שזה משהו מסובך או שהם לא יקחו הרבה? ואיזה מעבדה טובה יש? אם זה משנה הרסיבר הוא של pioneer