הרכבת מערכת HTPC
שלום
אני חדש לנושא הHTPC ולאחר קריאת מאמרים בפורום עלו לי מספר שאלות פרטניות
ברשותי מחשב 1.7 ג'יגה 256 זכרון כרטיס מסך Geforce בעל 64 מגה VIVO (יש אפילו תמיכה בHDTV)--אלו הרכיבים הסטנדרטיים שבו
שאלתי אליכם היא:
ברצוני לקחת מערכת זו ולהפוך אותה למערכת HTPC בעלת יכולות PVR והקלטה רגילה כאשר היא משלבת בתוכה גם מחשב פונקציונאלי לכל דבר (אינטרנט וכו'...) כיצד אני מבצע את זה (בעזרת אילו שדרוגים-צריך כרטיס טלויזיה או שמא אפשר עם הVIVO לארגן פתרון עקיף כלשהו-) באיזה מערכת הפעלה להשתמש LINUX MCE האם ישנם יותר טובים??
כמו כן כיצד אני מחבר את המחשב לרסיבר (איזה כרטיס קול לרכוש כך שאוכל לשמוע בכל ערוצי הרסיבר) וכיצד פיסית אני מחבר בין המחשב לממיר (HOT אם זה חשוב) לרסיבר ולטלויזיה-
בתודה ובברכה
משה
אני חדש לנושא הHTPC ולאחר קריאת מאמרים בפורום עלו לי מספר שאלות פרטניות
ברשותי מחשב 1.7 ג'יגה 256 זכרון כרטיס מסך Geforce בעל 64 מגה VIVO (יש אפילו תמיכה בHDTV)--אלו הרכיבים הסטנדרטיים שבו
שאלתי אליכם היא:
ברצוני לקחת מערכת זו ולהפוך אותה למערכת HTPC בעלת יכולות PVR והקלטה רגילה כאשר היא משלבת בתוכה גם מחשב פונקציונאלי לכל דבר (אינטרנט וכו'...) כיצד אני מבצע את זה (בעזרת אילו שדרוגים-צריך כרטיס טלויזיה או שמא אפשר עם הVIVO לארגן פתרון עקיף כלשהו-) באיזה מערכת הפעלה להשתמש LINUX MCE האם ישנם יותר טובים??
כמו כן כיצד אני מחבר את המחשב לרסיבר (איזה כרטיס קול לרכוש כך שאוכל לשמוע בכל ערוצי הרסיבר) וכיצד פיסית אני מחבר בין המחשב לממיר (HOT אם זה חשוב) לרסיבר ולטלויזיה-
בתודה ובברכה
משה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כדי שהמחשב יהיה להקלטות אתה צריך לשדרג:
זיכרון שיהיה לפחות 512MB עדיף יותר!!
כרטיס PVR-150.
שלט של מיקרוסופט (יש שילוב של שלט מיקרוסופט וכרטיס PVR-150).
לגבי תוכנות.
SAGETV עם ווינדוס XP
או המדיה סנטר
לחיבור הרסיבר למחשב תבדוק אם יש לך יציאת SPDIF בלוח אם, אם לא תרכוש כרטיס קול עם היציאה הזו.
איזה לוח אם יש לך?
מומלץ להקלטות דיסק קשיח גדול , 250GB לפחות.
זיכרון שיהיה לפחות 512MB עדיף יותר!!
כרטיס PVR-150.
שלט של מיקרוסופט (יש שילוב של שלט מיקרוסופט וכרטיס PVR-150).
לגבי תוכנות.
SAGETV עם ווינדוס XP
או המדיה סנטר
לחיבור הרסיבר למחשב תבדוק אם יש לך יציאת SPDIF בלוח אם, אם לא תרכוש כרטיס קול עם היציאה הזו.
איזה לוח אם יש לך?
מומלץ להקלטות דיסק קשיח גדול , 250GB לפחות.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
SageTV היא תוכנה שרצה על XP
MCE היא גירסה של XP (לא ממולצת מנסיוני) שרצה באופן עצמאי ללא תוכנה נוספת
אפשרויות נוספות לתוכנות שרצות על XP:
GBPVR
BeyondTV+Beyond Media
TVEdia
אפשרות נוספת למערכת הפעלה בלבד: VISTA בגירסת HOME PREMIUM או גירסת ULTIMATE כוללות MCE חדש (גם זה לא ממולץ מנסיוני...)
MCE היא גירסה של XP (לא ממולצת מנסיוני) שרצה באופן עצמאי ללא תוכנה נוספת
אפשרויות נוספות לתוכנות שרצות על XP:
GBPVR
BeyondTV+Beyond Media
TVEdia
אפשרות נוספת למערכת הפעלה בלבד: VISTA בגירסת HOME PREMIUM או גירסת ULTIMATE כוללות MCE חדש (גם זה לא ממולץ מנסיוני...)
Enjoy the Silence