שאלה-minix neo z64 מישהו מכיר?
לי יש את X8-H ואני מאוד מרוצה למרות שזו קופסת אנדרואיד (הטענה היא ש- KODI ללינוקס רצה טוב ויציב יותר).
מיניקס כחברה, חברה מאוד טובה ומחוייבת למוצרים שלה.
הדגם Z64 רק עכשיו נמסר ללקוחות כך שקשה לדעת מה חוות הדעת עליו, הביצועים והיציבות.
על-פניו זו נראית כמו קופסה גבולית ל- WINDOWS. זכרון 2GB קצת גבולי והמעבד דיי חלש.
אם כל מה שאתה רוצה הוא להריץ KODI בצורה יציבה וטובה רספברי פיי 2 החדש נראה כמו אופציה טובה וזולה מאוד (פחות מ-300 ש"ח לערכה מלאה). אם אתה רוצה קופסה עם חומרה חזקה יחסית, תמיכה בקידוד וידאו H265 (המחליף העתידי של H264) לדעתי X8-H PLUS היא אופציה טובה.
אם אתה רוצה בהכרח מכונה ל- WINDOWS הייתי משקיע על INTEL NUC.
מיניקס כחברה, חברה מאוד טובה ומחוייבת למוצרים שלה.
הדגם Z64 רק עכשיו נמסר ללקוחות כך שקשה לדעת מה חוות הדעת עליו, הביצועים והיציבות.
על-פניו זו נראית כמו קופסה גבולית ל- WINDOWS. זכרון 2GB קצת גבולי והמעבד דיי חלש.
אם כל מה שאתה רוצה הוא להריץ KODI בצורה יציבה וטובה רספברי פיי 2 החדש נראה כמו אופציה טובה וזולה מאוד (פחות מ-300 ש"ח לערכה מלאה). אם אתה רוצה קופסה עם חומרה חזקה יחסית, תמיכה בקידוד וידאו H265 (המחליף העתידי של H264) לדעתי X8-H PLUS היא אופציה טובה.
אם אתה רוצה בהכרח מכונה ל- WINDOWS הייתי משקיע על INTEL NUC.
לא הוא לא דגם יותר חזק... 8H מגיע עם מעבד בארכיטקטורה של ARM לעומת המעבד של אינטל ב- Z64, אלו משפחות מעבדים שונות. כמות זיכרון זהה, ל- 8H יש חיבור רשת 1GB ולמעבד של AMLOGIC יש תמיכה חומרתית ב- H265...
מדובר בשני דגמים מאוד שונים וקשה להשוות ביניהם.
לשאלתך, עד 500 ש"ח הייתי הולך על RASPBERRI PI 2 ומוסיף לו את FLIRC בשביל שליטה מלאה דרך שלט (כל שלט שהוא, FLIRC לומד קודים של IR וממיר אותם ללחיצות מקלדת כביכול חיברת מקלדת IR...).
למעשה זה יעלה לך 400 ש"ח סה"כ כולל הכל.
מדובר בשני דגמים מאוד שונים וקשה להשוות ביניהם.
לשאלתך, עד 500 ש"ח הייתי הולך על RASPBERRI PI 2 ומוסיף לו את FLIRC בשביל שליטה מלאה דרך שלט (כל שלט שהוא, FLIRC לומד קודים של IR וממיר אותם ללחיצות מקלדת כביכול חיברת מקלדת IR...).
למעשה זה יעלה לך 400 ש"ח סה"כ כולל הכל.