בעיות הורדה - תשתית של הוט ספק בזק בינלאומי
5$ זה המחיר של הוטנט..לגבי דיסקים - יש בזה משהו, אבל רוחב הפס? אתה הרי עדיין צריך להוריד/להזרים את אותם הדברים שהורדת מהסידבוקס.
מאז השבת בזב"ל מתהגים יפה, אז בינתיים לא עברתי, בכל מקרה יש להם ייתרון בפינגים.
מאז השבת בזב"ל מתהגים יפה, אז בינתיים לא עברתי, בכל מקרה יש להם ייתרון בפינגים.
זו נקודה טובה בגדול, אבל זה לא נראה לי מפריע בכלל כשאתה מגביל את הקליינט שלך למשהו כמו 80% העלאה, אני מעלה משהו כמו 15 ג'יגה ביום כשהוא מוגבל ל200k/sec.
בכל מקרה מהם המאפיינים (הממוצעים) של סידבוקס ב5$? בטח נפח מאד מוגבל, לא?
בכל מקרה מהם המאפיינים (הממוצעים) של סידבוקס ב5$? בטח נפח מאד מוגבל, לא?
ספק אינטרנט. מתקשרים לספק שאתה רוצה להתחבר אליו, נותנים פרטים ומקבלים שם משתמש וסיסמה להתחברות דרכו, בודקים עם הנציג התמיכה שאתה מתחבר באופן תקין (כולל בדיקת מהירות) לאחר מכן מתקשרים לספק שממנו רוצים להתנתק ומבקשים להתנתק וזהו.
לא יודע בקשר לחוק, אבל במקרה שלי טלפון למחלקת הניתוק היה מספיק. בשני המקרים כאשר התנתקתי מספק האינטרנט בזק בינלאומי ומהוט (ניתקתי רק את הטלויזיה והשארתי את התשתית רק בישביל האינטרנט). בבזק בילבלו לי את המוח חצי שעה והציעו לי מחיר יותר טוב, אבל ניתקו בסוף אחרי הסירוב שלי. בהוט אפילו לא הציעו מחיר יותר טוב על הטלויזיה ולמחרת באו ולקחו את כל הממירים שלהם בשקט. גם בזק בינלאומי וגם הוט לא חייבו אותי על השירות שממנו התנתקתי אחרי הניתוק.
וגם אני מציע לך להיתחבר קודם כל לספק האינטרנט החדש לפני שאתה מתנתק מהנוכחי שלך. שהיתנקתי מ014 כבר היה לי שירות פעיל מהוטנט אז לא נשארתי ללא אינטרנט.
וגם אני מציע לך להיתחבר קודם כל לספק האינטרנט החדש לפני שאתה מתנתק מהנוכחי שלך. שהיתנקתי מ014 כבר היה לי שירות פעיל מהוטנט אז לא נשארתי ללא אינטרנט.
שלחתי הודעת ניתוק לבזב"ל ועברתי להוטנט. 4 שנים עם 30 ש"ח ו- 100Mbps. עברתי ל- 200Mbps בהוטנט באותו המחיר. היה נחמד בבזב"ל אבל זה כבר לא כמו פעם וגם המחלקה העסקית שלהם עצבנה אותי (סיפור אחר לגמרי שלא קשור למשתמש הפרטי שלי), שלום ולהתראות.