בעיות הורדה - תשתית של הוט ספק בזק בינלאומי
שלום לכולם,
לפני מספר ימים עברתי מתשתית של בזק לתשתית של הוט - 100 מגה במ-100 ש"ח + חודש והתקנה חינם.
כשאני מריץ בדיקת מהירות חוטית מגיע למהירות של 95 מגה, בדיקה אלחוטית 75 מגה בערך.
הבעיה היא שאני מנסה להוריד קבצים מיוטורנט. זה מוריד לי 40KB במקרה הטוב.
האם בזק בינלאומי מגבילה בהורדה?
אודה לעזרתכם איך ניתן לפתור את זה.
האם צריך לפתוח פורטים? (לא שאני יודע בדיוק מה זה ואיך עושים את זה).
המון תודה מראש לעוזרים ושבת שלום.
לפני מספר ימים עברתי מתשתית של בזק לתשתית של הוט - 100 מגה במ-100 ש"ח + חודש והתקנה חינם.
כשאני מריץ בדיקת מהירות חוטית מגיע למהירות של 95 מגה, בדיקה אלחוטית 75 מגה בערך.
הבעיה היא שאני מנסה להוריד קבצים מיוטורנט. זה מוריד לי 40KB במקרה הטוב.
האם בזק בינלאומי מגבילה בהורדה?
אודה לעזרתכם איך ניתן לפתור את זה.
האם צריך לפתוח פורטים? (לא שאני יודע בדיוק מה זה ואיך עושים את זה).
המון תודה מראש לעוזרים ושבת שלום.
בד"כ בזב"ל נותנים מהירויות מצויינות בטורנטים, אבל כבר קרוב לשבוע לא ניתן לקבל אפילו 1% מהחבילה שעליה משלמים, כאשר החיבור הוא ללא חייגן.
כמובן שהם לא מוכנים להודות שהם כרגע עושים משהו ושיש בעיה כוללת של רוחב פס לכל הלקוחות.
אם מנסים להתחבר עם חייגן (פעולה פשוטה של 2 דקות ע"י שינוי החיבור מ MPLS ל L2TP - אצלי זה שינוי ה WAN Connection Type מ DHCP ל L2TP בהוטבוקס והכנסת שם וסיסמא ואתחול ההוטבוקס), אז פתאום מקבלים מהירויות של כ30% מהחבילה שעליה משלמים, ואף יותר מזה. הבעיה בחיבור זה היא שלא ניתן לעבור את ה 50-60 מגה ואנחנו כן צריכים את ה 100 מגה (מספר מחשבים ברשת). אמנם הטורנטים זוחלים, אבל לפחות הגלישה מהירה והיוטיוב / וידאו בסקייפ עובדים ללא בעיה וכן ניתן להגיע ולנצל את ה 100 מגה בסה"כ.
אז אם אני צריך להוריד משהו דחוף דרך טורנט, אני משנה את סוג החיבור לכמה דקות / שעות, מסיים ואז מחזיר ל MPLS.
סיוט, מעצבן, אבל עדיין זה הפתרון הכי טוב לפני העזיבה.
אחרי ויכוח של חצי שעה מול קשרי הלקוחות, הדבר הכי טוב שהם מוכנים לעשות זה לתת חודש חינם (לא החודש הראשון כמובן), אבל בשום פנים ואופן לא להוריד את המחיר מתחת למחיר הרגיל של ה 29.9 שכולם משלמים. וכמובן גם לא להודות שישנה בעיה רצינית בחברה ושהם עושים תעדוף מטורף לכל הלקוחות כבר קרוב לשבוע.
דרך אגב, פעם אחרונה שזה קרה זה היה לפני מספר חודשים - חפש ערך "איטיות נוראית בבזק בינלאומי" כאן בפורומים.
לא זוכר אחרי כמה זמן זה הסתדר (שבועיים?), אבל אני כן זוכר את המהירות שקיבלתי ברגע שהפקק שוחרר: מעל ל MB/s12 (לא ביט) לטורנט בודד, ממש ניצול מלא של החבילה. היה תענוג לקבל את זה אחרי שבועיים של סיוט.
כמובן שהם לא מוכנים להודות שהם כרגע עושים משהו ושיש בעיה כוללת של רוחב פס לכל הלקוחות.
אם מנסים להתחבר עם חייגן (פעולה פשוטה של 2 דקות ע"י שינוי החיבור מ MPLS ל L2TP - אצלי זה שינוי ה WAN Connection Type מ DHCP ל L2TP בהוטבוקס והכנסת שם וסיסמא ואתחול ההוטבוקס), אז פתאום מקבלים מהירויות של כ30% מהחבילה שעליה משלמים, ואף יותר מזה. הבעיה בחיבור זה היא שלא ניתן לעבור את ה 50-60 מגה ואנחנו כן צריכים את ה 100 מגה (מספר מחשבים ברשת). אמנם הטורנטים זוחלים, אבל לפחות הגלישה מהירה והיוטיוב / וידאו בסקייפ עובדים ללא בעיה וכן ניתן להגיע ולנצל את ה 100 מגה בסה"כ.
אז אם אני צריך להוריד משהו דחוף דרך טורנט, אני משנה את סוג החיבור לכמה דקות / שעות, מסיים ואז מחזיר ל MPLS.
אחרי ויכוח של חצי שעה מול קשרי הלקוחות, הדבר הכי טוב שהם מוכנים לעשות זה לתת חודש חינם (לא החודש הראשון כמובן), אבל בשום פנים ואופן לא להוריד את המחיר מתחת למחיר הרגיל של ה 29.9 שכולם משלמים. וכמובן גם לא להודות שישנה בעיה רצינית בחברה ושהם עושים תעדוף מטורף לכל הלקוחות כבר קרוב לשבוע.
דרך אגב, פעם אחרונה שזה קרה זה היה לפני מספר חודשים - חפש ערך "איטיות נוראית בבזק בינלאומי" כאן בפורומים.
לא זוכר אחרי כמה זמן זה הסתדר (שבועיים?), אבל אני כן זוכר את המהירות שקיבלתי ברגע שהפקק שוחרר: מעל ל MB/s12 (לא ביט) לטורנט בודד, ממש ניצול מלא של החבילה. היה תענוג לקבל את זה אחרי שבועיים של סיוט.
נערך לאחרונה על ידי alexne ב 14/02/2015 11:00, נערך 5 פעמים בסך הכל.
אז מה אתם ממליצים לי לעשות?
אני לא כזה מבין במחשבים שאוכל לשנות כל פעם את החייגן וכו'.
בזק בינלאומי הציעו לי חבילה לשנה של 29.90 לחודש, כאשרי החודש הרביעי והשישי הוא חינם.
בהוט נט זה כמובן 20 ש"ח קבוע לחודש.
אם אעבור מבזק בינלאומי להוט נט הבעיה תיפתר? האם המהירות בהוט נט היא מהירה? (גלישה והורדה).
שוב תודה לכולם.
אני לא כזה מבין במחשבים שאוכל לשנות כל פעם את החייגן וכו'.
בזק בינלאומי הציעו לי חבילה לשנה של 29.90 לחודש, כאשרי החודש הרביעי והשישי הוא חינם.
בהוט נט זה כמובן 20 ש"ח קבוע לחודש.
אם אעבור מבזק בינלאומי להוט נט הבעיה תיפתר? האם המהירות בהוט נט היא מהירה? (גלישה והורדה).
שוב תודה לכולם.
אני עברתי להוטנט, ומקבל מהירות מלאה בטורנטים.
בזק בינלאומי טוענים שהם הכי טובים אבל בנתיים כבר קרוב לשבועיים הם לא הצליחו לסדר את "התקלה" של איטיות בהורדה מטורנטים.
אז בנתיים הם מפסידים לקוחות.
בזק בינלאומי טוענים שהם הכי טובים אבל בנתיים כבר קרוב לשבועיים הם לא הצליחו לסדר את "התקלה" של איטיות בהורדה מטורנטים.
אז בנתיים הם מפסידים לקוחות.
נערך לאחרונה על ידי roee7777 ב 14/02/2015 12:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
גם אצלי בעיה דומה בשבוע האחרון.
טורנטים על הפנים, גיימינג מצויין!
בהוטנט המצב הפוך, טורנטים יורד סבבה, גיימינג לא משהו בכלל.
חזרתי לבזק בינלאומי בתקווה שהבעיות יסתדרו, הספק כמובן הוט בשני המקרים.
100 מגה.
טורנטים על הפנים, גיימינג מצויין!
בהוטנט המצב הפוך, טורנטים יורד סבבה, גיימינג לא משהו בכלל.
חזרתי לבזק בינלאומי בתקווה שהבעיות יסתדרו, הספק כמובן הוט בשני המקרים.
100 מגה.
אצלי מאתמול ההוטבוקס 2 מוגדר בחיבור L2TP אני מקבל הורדה 120 העלאה 5alexne כתב:בד"כ בזב"ל נותנים מהירויות מצויינות בטורנטים, אבל כבר קרוב לשבוע לא ניתן לקבל אפילו 1% מהחבילה שעליה משלמים, כאשר החיבור הוא ללא חייגן.
לא זוכר אחרי כמה זמן זה הסתדר (שבועיים?), אבל אני כן זוכר את המהירות שקיבלתי ברגע שהפקק שוחרר: מעל ל MB/s12 (לא ביט) לטורנט בודד, ממש ניצול מלא של החבילה. היה תענוג לקבל את זה אחרי שבועיים של סיוט....
משום מה בחיבור דרך DHCP יש לי בעיה בחיבור למשחקי אונליין ב PS4 בחיבור L2TP
הכל עעובד יופי