מסך Samsung 50F5000 לא נדלק - עדכון 05/03/15 !
שלום לכולם
מדובר במסך סמסונג דגם 50F5000.
היום אחר הצהרים נסיתי להדליק את המסך, הנורה האדומה היבהבה מספר פעמים לאחר מכן הפסיקה ונשארה דולקת אך המסך עצמו לא נדלק.
נסיתי לנתק מהחשמל ל 10 דקות ולחבר מחדש אך התקבלה אותה תגובה מאכזבת.
בנוסף נסיתי ללחוץ על הכפתור הפיזי שעל המסך אך עדיין התגובה לא השתנתה.
המסך מחובר לממיר של HD של הוט ולמחשב נייד.
המסך נקנה בתחילת ינואר 2014 והינו באחריות יבואן רשמי.
האם לדעתכם הדבר מכוסה באחריות ?
יש השערות לגבי סיבת התקלה ?
הדבר שהכי מדאיג אותי זה שאם יגיע טכנאי הוא יקח את המסך למעבדה וישאיר אותי במשך זמן ארוך ללא טלויזיה בבית.
אם יש למשהו מידע שהוא יכול לחלוק מנסיון עבר אני אודה לו מאוד.
עדכון בנושא:
נתחיל שלבקשת חברי הפורום השונים כמות סימני הקריאה הופתו באופן דרסטי.
ולעניין: לאחר שהמסך הפסיק להגיב, יצרנו קשר עם אלקטרוניקספרו ותואם טכנאי. הטכנאי כבר הגיע מראש עם לוח ראשי, הוא טען שמכיוון שהמסך כן מקבל מתח והנורה האדומה דולקת יכול להיות שמדובר בספק כח שכשל ומכיוון שאין איתו ספק הוא מעדיף לקחת את המסך לבדיקה ותיקון במעבדה. הטכנאי ציין שעלי לבקש מהוט להתקין איזולטור אם אני משתמש בממיר HOT HD.
אציין לרעה כשכאשר שאלתי אותו כיצד הוא מנייד את המסך (בארגז וכו') הוא ענה לי שאין לו ארגז והוא פשוט מניח אותו במושב האחורי של הרכב. למזלי שמרתי את הקרטון המקורי של המסך (עקב מעבר דירה מתוכנן) ובכך נפתרה בעיית השינוע.
המסך נלקח ביום רביעי בשעות הערב ובבדיקה מול מנהל המעבדה ביום שני בשבוע העוקב, המסך תוקן ועובר כעת הרצה של 24 שעות.
במקביל תואמה התקנת איזולטור ע"י טכנאי הוט לאותו שבוע, ע"פ מוקד השירות של הוט ניתן לשלוח קבלה על התיקון שמציינת כי הנזק נגרם עקב חיבור לממיר- לא רלוונטי במקרה זה.
במקור תואמה החזרה ביום חמישי אך מסיבות אישיות ההחזרה נדחתה ליום שלישי (שלשום).
כפי שבקשתי, המסך הוחזר בקרטון המקורי שאיתו הוא נשלח. בנוסף, לפי הטכנאי הוחלף כרטיס ראשי וספק כח.
אציין לטובה את רמת השירות של הטכנאי (שגם אסף וגם החזיר את המסך) של אלקטרוניקס פרו שהביע זמינות טלפונית והעביר סטטוס עדכני על מהלך התיקון במעבדה. בנוסף הוא גם סייע בטיפול מול המעבדה שבהתחלה טענה שהמסך הוא מיבוא פרללי מסיבה כלשהי.
לסיכום: המסך עובד כחדש ובשאיפה לעוד שנים רבות של הנאה.
לא ברור לי מדוע הטכנאים של הוט לא מתקינים איזולטור בעת התקנה של ממירי HD אלא מחכים לקריאה מיוחדת מהלקוח.
אציין גם שבמקור הממיר חובר דרך רכזת HDMI עקב מחסור כניסות בדגם הנ"ל. הרכזת הפסיקה לעבוד באחת הסערות לפני מספר שבועות והממיר חובר ישירות למסך - טעות פאטאלית מסתבר.
כעת הוזמנה רכזת חדשה והממיר מחובר דרכה - כנראה עדיף שהרכזת תשרף מאשר שהמסך יפגע. נשאר לקוות שהאיזולטור והרכזת יפתרו את הבעיה לחורף הקרוב ולהבאים אחריו.
כרגע אני שוקל לעבוד לחיבורי RCA מכיוון שגם ככה רואים בממיר בעיקר ערוץ 2 ו 10 ותכני HD מועברים ישירות ממחשב.
מייחל לכל הבאים אחרי שיחוו את הסיפור המעצבן הזה לקבל שירות דומה.
אלון
מדובר במסך סמסונג דגם 50F5000.
היום אחר הצהרים נסיתי להדליק את המסך, הנורה האדומה היבהבה מספר פעמים לאחר מכן הפסיקה ונשארה דולקת אך המסך עצמו לא נדלק.
נסיתי לנתק מהחשמל ל 10 דקות ולחבר מחדש אך התקבלה אותה תגובה מאכזבת.
בנוסף נסיתי ללחוץ על הכפתור הפיזי שעל המסך אך עדיין התגובה לא השתנתה.
המסך מחובר לממיר של HD של הוט ולמחשב נייד.
המסך נקנה בתחילת ינואר 2014 והינו באחריות יבואן רשמי.
האם לדעתכם הדבר מכוסה באחריות ?
יש השערות לגבי סיבת התקלה ?
הדבר שהכי מדאיג אותי זה שאם יגיע טכנאי הוא יקח את המסך למעבדה וישאיר אותי במשך זמן ארוך ללא טלויזיה בבית.
אם יש למשהו מידע שהוא יכול לחלוק מנסיון עבר אני אודה לו מאוד.
עדכון בנושא:
נתחיל שלבקשת חברי הפורום השונים כמות סימני הקריאה הופתו באופן דרסטי.
ולעניין: לאחר שהמסך הפסיק להגיב, יצרנו קשר עם אלקטרוניקספרו ותואם טכנאי. הטכנאי כבר הגיע מראש עם לוח ראשי, הוא טען שמכיוון שהמסך כן מקבל מתח והנורה האדומה דולקת יכול להיות שמדובר בספק כח שכשל ומכיוון שאין איתו ספק הוא מעדיף לקחת את המסך לבדיקה ותיקון במעבדה. הטכנאי ציין שעלי לבקש מהוט להתקין איזולטור אם אני משתמש בממיר HOT HD.
אציין לרעה כשכאשר שאלתי אותו כיצד הוא מנייד את המסך (בארגז וכו') הוא ענה לי שאין לו ארגז והוא פשוט מניח אותו במושב האחורי של הרכב. למזלי שמרתי את הקרטון המקורי של המסך (עקב מעבר דירה מתוכנן) ובכך נפתרה בעיית השינוע.
המסך נלקח ביום רביעי בשעות הערב ובבדיקה מול מנהל המעבדה ביום שני בשבוע העוקב, המסך תוקן ועובר כעת הרצה של 24 שעות.
במקביל תואמה התקנת איזולטור ע"י טכנאי הוט לאותו שבוע, ע"פ מוקד השירות של הוט ניתן לשלוח קבלה על התיקון שמציינת כי הנזק נגרם עקב חיבור לממיר- לא רלוונטי במקרה זה.
במקור תואמה החזרה ביום חמישי אך מסיבות אישיות ההחזרה נדחתה ליום שלישי (שלשום).
כפי שבקשתי, המסך הוחזר בקרטון המקורי שאיתו הוא נשלח. בנוסף, לפי הטכנאי הוחלף כרטיס ראשי וספק כח.
אציין לטובה את רמת השירות של הטכנאי (שגם אסף וגם החזיר את המסך) של אלקטרוניקס פרו שהביע זמינות טלפונית והעביר סטטוס עדכני על מהלך התיקון במעבדה. בנוסף הוא גם סייע בטיפול מול המעבדה שבהתחלה טענה שהמסך הוא מיבוא פרללי מסיבה כלשהי.
לסיכום: המסך עובד כחדש ובשאיפה לעוד שנים רבות של הנאה.
לא ברור לי מדוע הטכנאים של הוט לא מתקינים איזולטור בעת התקנה של ממירי HD אלא מחכים לקריאה מיוחדת מהלקוח.
אציין גם שבמקור הממיר חובר דרך רכזת HDMI עקב מחסור כניסות בדגם הנ"ל. הרכזת הפסיקה לעבוד באחת הסערות לפני מספר שבועות והממיר חובר ישירות למסך - טעות פאטאלית מסתבר.
כעת הוזמנה רכזת חדשה והממיר מחובר דרכה - כנראה עדיף שהרכזת תשרף מאשר שהמסך יפגע. נשאר לקוות שהאיזולטור והרכזת יפתרו את הבעיה לחורף הקרוב ולהבאים אחריו.
כרגע אני שוקל לעבוד לחיבורי RCA מכיוון שגם ככה רואים בממיר בעיקר ערוץ 2 ו 10 ותכני HD מועברים ישירות ממחשב.
מייחל לכל הבאים אחרי שיחוו את הסיפור המעצבן הזה לקבל שירות דומה.
אלון
נערך לאחרונה על ידי the_king ב 05/03/2015 23:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כנראה הלך ספק כח.
מקווה שלא יעשו לך בעיות עם האחריות.
תעדכן.
מקווה שלא יעשו לך בעיות עם האחריות.
תעדכן.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
Re: מסך Samsung 50F5000 לא נדלק !!!!!!!!
@the_king
·
אכן נשמע כמו תקלת ספק כח.
אין פה בכלל מה להתלבט - עליך להזמין שירות ולממש את האחריות.
נ.ב - הייתי מוסיף לכותרת עוד סימן קריאה (!) אחד לפחות. 8 זה מעט מידי אם רוצים להעביר דרמטיות.
·
אכן נשמע כמו תקלת ספק כח.
אין פה בכלל מה להתלבט - עליך להזמין שירות ולממש את האחריות.
נ.ב - הייתי מוסיף לכותרת עוד סימן קריאה (!) אחד לפחות. 8 זה מעט מידי אם רוצים להעביר דרמטיות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

החלפת ספק מבצעים במעבדה. לא שמעתי בחיים על מקרה שטכנאי מחליף ספק כח למסך טלויזיה בבית לקוח.
האם יש סיכוי שזה לא יבוצע במידה והמסך חדש ובאחריות? לא, למעט מצב בו נגרם נזק למסך מגורם חיצוני.
האם יש סיכוי שזה לא יבוצע במידה והמסך חדש ובאחריות? לא, למעט מצב בו נגרם נזק למסך מגורם חיצוני.
אני חושב שהספרה 1 מתאימה יותר במקרה כזה.jacko-il כתב:נ.ב - הייתי מוסיף לכותרת עוד סימן קריאה (!) אחד לפחות. 8 זה מעט מידי אם רוצים להעביר דרמטיות....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

·לא חושב שצריך לצחוק על זה שהוא שם סימני קריאה הרבה זה דרך כתיבה...זה מרגיז שטיוי מתקלקלת ואין לצחוק על חשבונוjacko-il כתב:@jtk
·
(Y)
...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Eliran15
·
אף אחד לא צוחק עליו, הכל נאמר כמובן בהומור..
·
אף אחד לא צוחק עליו, הכל נאמר כמובן בהומור..
שבוע טוב(Y)jacko-il כתב:@Eliran15
·
אף אחד לא צוחק עליו, הכל נאמר כמובן בהומור.....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
jacko-iljacko-il כתב:החלפת ספק מבצעים במעבדה. לא שמעתי בחיים על מקרה שטכנאי מחליף ספק כח למסך טלויזיה בבית לקוח....
במסכים של סוני . ספק הכח מובנה על הלוח עם מעבד התמונה .
ישפאר מבצעת החלפת הלוח בבית הלקוח . לפחות מהתנסות שלי מולם .
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

איציק, אתה בטוח שספק הכח מובנה על אותו לוח עם המעבד ושאר האלקט' ? זה תכנון מאד חריג, אני לא נתקלתי עדיין בדבר כזה. מפתיע. גם החלפה של זה בבית הלקוח מפתיע אותי מאד.. טוב, כנראה שיש חריגים בתחום, תודה שעדכנת.
אגב, אני יודע שיש מסכי סוני מסוימים שמגיעים בכלל עם ספק כח חיצוני למסך.
אגב, אני יודע שיש מסכי סוני מסוימים שמגיעים בכלל עם ספק כח חיצוני למסך.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
jacko-iljacko-il כתב:איציק, אתה בטוח שספק הכח מובנה על אותו לוח עם המעבד ושאר האלקט' ? זה תכנון מאד חריג, אני לא נתקלתי עדיין בדבר כזה. מפתיע. גם החלפה של זה בבית הלקוח מפתיע אותי מאד.. טוב, כנראה שיש חריגים בתחום, תודה שעדכנת.
אגב, אני יודע שיש מסכי סוני מסוימים שמגיעים בכלל עם ספק כח חיצוני למסך....
שהגיע אלי הטכנאי שאלתי אותו לגבי הלוח .
הראה לי את הלוח עם הספק . משמע שמחליפים לוח בסוני מרוויחים !
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"