אני מצטער מאוד שאני מראש מבלבל את המוח בנושא כזה אבל חשוב לי לשתף אותכם במקרה שקרה לי.
את האהבה שלי לרסיברי וינטג' של מרנץ, התחלתי לפני כשנתיים, כשקניתי מרנץ 2226B, ומייד התאהבתי.
ומאז התחלתי לאסוף רסיברים ולשפץ אותם, חלק בעצמי וחלק בעזרה של טכנאים והכל מתוך אהבה אמיתית,
בפרט למרנצים.
רדפתי ואספתי אפילו את החוברות ואת הMANUALS המקוריים,
האהבה כללה גם איסוף של חלקי חילוף, וישיבה עד השעות הקטנות של הלילה וקריאת חומר.
לאחרונה קניתי רסיבר של מרנץ 4400, שהיה מ-א-ו-ד יקר, ושמעתי אותו, נכון הוא נחשב לפריט אספנות יקר ומיוחד,
אבל החלטתי שפחות התחברתי לסאוונד שלו והחלטתי למכור, קורה? מקובל? אני חושב שכן...
מהרגע שפרסמתי אותו היו לא מעט טלפונים ביניהם טלפון של אדם אחד שאת שמו אחסוך כרגע למרות שהוא חבר כאן בפורום
והצליח לעורר לא מעט כעסים וסערות, שאותו חבר מאוד רצה את ה4400 אבל מה.. לא היה לו מספיק כסף והוא שכנע אותי
לעשות החלפה לתת לי חלקית כסף ומכשיר מרנץ 2238B, לא כ"כ רציתי אבל בסוף השכנעתי..
הגעתי אליו הביתה כי הוא שכנע אותי לבוא כי אין לו רכב, והגעתי.
כשהגעתי המכשיר כבר עבד והיה חם, ולרוב במכשירי וינטג' יש הרבה בעיות כשהם קרים (טיפ לבדיקה).
סמכתי על היושרה של המוכר ולקחתי את המכשיר, והוא היה מונח בצד עד היום (כחודש חודשיים).
לאחרונה החלטתי למכור את ה2238B מתוך כוונה לממש את הסכום ששילמתי על ה-4400.
התקשר אדם חביב לקנות את ה2238B וביקשתי ממנו יום - יומיים לבדוק את המכשיר לפני שאני מוכר אותו וכך היה.
אתמול בערב חיברתי את המכשיר, והמכשיר חותך את צד שמאל (סוג של זליגה), ורק שהוא מתחמם זה מסתדר.
כמובן שה2238B אינו למכירה כרגע עד לפיתרון התקלה.
אבל מה אני בעצם בא לומר?
לאותו מוכר מהולל מכרתי לפני כן את ה 4270 שהיה לי, ואמרתי לו את כל מה שהיה למכשיר ואת כל מה שלא היה
ובידיעה שהיתה בעיה וגם הורדתי לו במחיר על כך היות ואני מעדיף להפסיד כמה גרושים אבל להיות עם מצפון נקי
וזה גם החינוך שקיבלתי מהבית.
לגופו של עניין סביר הוא שרובכם יודעים במי מדובר ואחסוך את השם שלו ואת הכינוי,
היום בבוקר ניסיתי לפנות אליו והוא נתן את הטלפון לאבא שלו או לחבר כדי שיגיד שזאת "טעות במספר" מאוד בוגר.
מבחינתי לא איכפת לי מהכסף את ה-2238B יעלה כמה שיעלה אשלח לתיקון, מבחינתי זאת מכה קלה בכנף, לשמחתי אני לא זקוק לכסף הזה כדי להתקיים.
אני יותר פגוע מחוסר הכנות של אותו אחד, ראיתי לא אחת ולא שתיים אנשים כועסים על ההתנהלות שלו כאן באתר,
לא ציפיתי "ליפול" בידיים שלו וכנראה שזה חלק מהמחיר של תחביב של איסוף וינטג'... זאת בעיקר התחושה שדפקו אותך
עוד אוסיף ואומר שהמוכר התעקש שמדובר ברסיבר משופץ לחלוטין, ואני כשלרוב בודק מכל הכיוונים פשוט האמנתי
ולמען הסר ספק, הבעיה היא פה רק שלי!!, שלא בדקתי יותר לעומק!
אשמח לשמוע את דעתכם,
שבת שלום,
שלומי.