דרוש "טכנאי" לביקור בית - שמבין בסטרימרים וכו'
אני רוצה לראות בסטרימר קבצים שנמצאים במחשב בתיקיה משותפת.
מה שלא עשיתי, לא הצלחתי. לא בXBMC ולא בתוכנה של הסטרימר עצמו.
הוספתי בXBMC מקור וידאו לפי הIP של המחשב (SMB)
זה עובד מדי פעם אבל ברוב המוחלט של הזמן זה לא עובד!! כשאני מנסה להיכנס למקור וידאו אני מקבל הודעה
CONNECTION TIMED OUT
אגב, הIP של המחשב אמנם משתנה כל כמה ימים, אבל אני מוודא שאני נכנס לIP הנכון והבעיה עדיין קיימת.
ראו תמונה.
אני גר ברמת גן. אם משהו מכיר מישהו שעושה ביקורי בית לדברים האלה (או הוא בעצמו) זה מאד יעזור לי.
מה שלא עשיתי, לא הצלחתי. לא בXBMC ולא בתוכנה של הסטרימר עצמו.
הוספתי בXBMC מקור וידאו לפי הIP של המחשב (SMB)
זה עובד מדי פעם אבל ברוב המוחלט של הזמן זה לא עובד!! כשאני מנסה להיכנס למקור וידאו אני מקבל הודעה
CONNECTION TIMED OUT
אגב, הIP של המחשב אמנם משתנה כל כמה ימים, אבל אני מוודא שאני נכנס לIP הנכון והבעיה עדיין קיימת.
ראו תמונה.
אני גר ברמת גן. אם משהו מכיר מישהו שעושה ביקורי בית לדברים האלה (או הוא בעצמו) זה מאד יעזור לי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
באיזה סטרימר מדובר ?
ולמה ה ip משתנה כל פעם ? תגדיר ip קבוע (למחשב ולסטרימר) בראוטר לפי כתובת ה mac שלהם.
ולמה ה ip משתנה כל פעם ? תגדיר ip קבוע (למחשב ולסטרימר) בראוטר לפי כתובת ה mac שלהם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·יעקב1982 כתב:MINIX
לא יודע לעשות את זה . התקשרתי לנטויזן אמרו לי שאי אפשר בגלל הוט....
יש לך ראוטר ומודם של הוט ?
תבקש מהוט להגדיר לך את הקופסא כמודם בלבד. קנה ראוטר ואז אתה לא תלוי בהם ויכול להגדיר לעצמך כל מה שתרצה.
הוא לא צריך שרת הזרמה... הוא בסה"כ רוצה לקרוא קבצי סרטים מהרשת הביתית... הסטרימר יודע לפענח הכל...
תגדיר IP קבוע ותשתף את התיקיות לפי מדריך בקישור הראשון בשאילתא הבאה ב- GOOGLE - "xtreamer share folder windows 7". המדריך נכון לא רק לאקסטרימר. השיתוף צריך להיות רק על תקיית השורש. אין צורך לבצע עבור תת תיקיות.
מיניקס הוא סטרימר מצויין גם לי יש ואני מאוד מרוצה.
תגדיר IP קבוע ותשתף את התיקיות לפי מדריך בקישור הראשון בשאילתא הבאה ב- GOOGLE - "xtreamer share folder windows 7". המדריך נכון לא רק לאקסטרימר. השיתוף צריך להיות רק על תקיית השורש. אין צורך לבצע עבור תת תיקיות.
מיניקס הוא סטרימר מצויין גם לי יש ואני מאוד מרוצה.