המלצה - Torchwood
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
שלום לכולם,
בימים אלה של יובש כללי (אפילו גשם אין...) והפסקות בסדרות הרצות בארה"ב חיפשתי מה לראות והומלץ לי על ידי חבר לצפות ב-Torchwood.
זו סידרה בריטית שהיא ספין אוף של הסידרה דוקטור הו שמשודרת ביס ושודרה באנגליה משנות ה-60 ועכשיו יש גירסה חדשה שלה בעונתה השנייה (אם אני לא טועה בפרטים...).
Torchwood זהו שם קוד לצוות שמפקח ועוקב אחרי חיים של חוצנים בארץ, מתכונן לאיזשהו ארוע אפוקליפטי במאה ה-21 ומונהג ע"י גבר מסתורי.
אין צורך לראות דוקטור הו כדי להבין, אני לא ראיתי, ממה שנאמר לי מפקד הצוות הוא דמות שהופיעה מספר פעמים בסידרת האם ועכשיו זכתה לסידרה משלה.
לא בסיגנון גברים בשחור אלא יותר X-FILES כזה...
אז ראיתי ונפגעתי...
לטעמי סידרת מד"ב נחמדה מאוד, בריטית משהו, אבל לא יותר מדי.
בסה"כ מהנה ביותר ומומלץ לחובבי המד"ב והמיסתורין.
תהנו
בימים אלה של יובש כללי (אפילו גשם אין...) והפסקות בסדרות הרצות בארה"ב חיפשתי מה לראות והומלץ לי על ידי חבר לצפות ב-Torchwood.
זו סידרה בריטית שהיא ספין אוף של הסידרה דוקטור הו שמשודרת ביס ושודרה באנגליה משנות ה-60 ועכשיו יש גירסה חדשה שלה בעונתה השנייה (אם אני לא טועה בפרטים...).
Torchwood זהו שם קוד לצוות שמפקח ועוקב אחרי חיים של חוצנים בארץ, מתכונן לאיזשהו ארוע אפוקליפטי במאה ה-21 ומונהג ע"י גבר מסתורי.
אין צורך לראות דוקטור הו כדי להבין, אני לא ראיתי, ממה שנאמר לי מפקד הצוות הוא דמות שהופיעה מספר פעמים בסידרת האם ועכשיו זכתה לסידרה משלה.
אז ראיתי ונפגעתי...
תהנו
סידרה מעולה, רצוי לראות את שתי העונות של דוקטור WHO. זה כמו לראות ATLANTIS בלי לראות את SG1.guyezra כתב:שלום לכולם,
אז ראיתי ונפגעתי...
תהנו...
אבל למה לעזאזל אי אפשר לבחור שחקנים עם חזות נורמאלית??? מאז השוטרת בדמפסי ומייקפיס לא ראיתי שחקן\שחקנית שנראים טוב בסדרה אנגלית.... חוץ מקפטן ג'ק שהוא אמריקני כל השאר חבורה של מכוערים עם מבטא מרגיז.
דודי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78846
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78846
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
dudil,
אתה צוחק נכון?
אתה יודע כמה עונות יש ל-DR WHO?
רמז, העונה הראשונה היתה ב-1963, תעשה חשבון...
אני זוכר שראיתי את זה בתור ילד בתחילת שנות השמונים (עם הדוקטור הרביעי).
אתה צוחק נכון?
אני זוכר שראיתי את זה בתור ילד בתחילת שנות השמונים (עם הדוקטור הרביעי).
יש עונה אחת שנגמרה
ועוד עונה ON GOING, כאשר השחקן הראשי התחלף (אני מתכוון כמובן לדר" WHO 2006).oferlaor כתב:אני חושב שזו העונה הראשונה ולא השניה....
דודי.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הוא מתכוון לגירסה החדשהoferlaor כתב:dudil,
אתה צוחק נכון?
אני זוכר שראיתי את זה בתור ילד בתחילת שנות השמונים (עם הדוקטור הרביעי)....
(אני מניח שלא חייבים לראות 30 עונות כדי להבין מה קורה...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

ראיתי את שני הפרקים הראשונים של דוקטור WHO (גירסה 2005 כמובן...)dudil כתב:סידרה מעולה, רצוי לראות את שתי העונות של דוקטור WHO. זה כמו לראות ATLANTIS בלי לראות את SG1.
אבל למה לעזאזל אי אפשר לבחור שחקנים עם חזות נורמאלית??? מאז השוטרת בדמפסי ומייקפיס לא ראיתי שחקן\שחקנית שנראים טוב בסדרה אנגלית.... חוץ מקפטן ג'ק שהוא אמריקני כל השאר חבורה של מכוערים עם מבטא מרגיז....
פחות אהבתי, אם כי אני אראה עוד לפני שאחליט...
מבטא מרגיז = מבטע בריטי
אין לי בעיה עם מבטא בריטי... אבל יש שם כאלו עם מבטא קוקני, וולשי והאל יודע מה...guyezra כתב:ראיתי את שני הפרקים הראשונים של דוקטור WHO (גירסה 2005 כמובן...)dudil כתב:סידרה מעולה, רצוי לראות את שתי העונות של דוקטור WHO. זה כמו לראות ATLANTIS בלי לראות את SG1.
אבל למה לעזאזל אי אפשר לבחור שחקנים עם חזות נורמאלית??? מאז השוטרת בדמפסי ומייקפיס לא ראיתי שחקן\שחקנית שנראים טוב בסדרה אנגלית.... חוץ מקפטן ג'ק שהוא אמריקני כל השאר חבורה של מכוערים עם מבטא מרגיז....
פחות אהבתי, אם כי אני אראה עוד לפני שאחליט...
מבטא מרגיז = מבטע בריטי...
דרך אגב, TORCHWOOD מוזכרת רק בפרק 12 של העונה השניה של 2005.
דודי.