מחפש רדיאטור על דגש שקט ובטיחות
שלום לכולם,
בקרוב אהפוך לאבא, ואשתי רוצה רק רדיאטור כי הם הכי בטיחותיים.
שמעתי רבות על כאלו שהפיצו ריח, או התפוצצו! אבל עדיין הם מוגדרים כהכי בטיחותיים מכל אמצעי החימום(פרט למזגן).
אשמח לקבל המלצה על רדיאטור שקט(שלא מתקתק ולא עושה רעשי בעבוע של שמן בלילות).
תודה לעונים.
בקרוב אהפוך לאבא, ואשתי רוצה רק רדיאטור כי הם הכי בטיחותיים.
שמעתי רבות על כאלו שהפיצו ריח, או התפוצצו! אבל עדיין הם מוגדרים כהכי בטיחותיים מכל אמצעי החימום(פרט למזגן).
אשמח לקבל המלצה על רדיאטור שקט(שלא מתקתק ולא עושה רעשי בעבוע של שמן בלילות).
תודה לעונים.
היי
אני בדיוק באותו המצב כמוך
בהתחלה הזמנתי אלקטרה (דיי זול) אבל נראה כמו יד 3 וגם מרגיש ככה
אחרי שהחזרתי אותו ראיתי את הכתבות על הרדיאטורים שהתפוצצו והם היו בדיוק מאותו הדגם.
בסוף החלטנו לשלם קצת יותר ולקנות מותג - דלונגי
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887242
כן, יקר
אבל אחרי שמפעילים אותו בפעם הראשונה לכמה שעות בחדר מאוורר (כמו שכתוב בהוראות הפעלה)
אין יותר ריחות או רעשי שמן.
אני בדיוק באותו המצב כמוך
בהתחלה הזמנתי אלקטרה (דיי זול) אבל נראה כמו יד 3 וגם מרגיש ככה
אחרי שהחזרתי אותו ראיתי את הכתבות על הרדיאטורים שהתפוצצו והם היו בדיוק מאותו הדגם.
בסוף החלטנו לשלם קצת יותר ולקנות מותג - דלונגי
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887242
כן, יקר
אבל אחרי שמפעילים אותו בפעם הראשונה לכמה שעות בחדר מאוורר (כמו שכתוב בהוראות הפעלה)
אין יותר ריחות או רעשי שמן.
לתינוקות ממליצים רדיאטור כי הוא לא מייבש את האוויר. כל רדיאטור יעשה את העבודה. אצלי מ-3 רדיאטורים פשוטים של הום סנטר אין ריחות ורעש שמן רק בהפעלה ראשונית ודי זניח.
אם חייב בטיחותי אז דלונגי, כי הדגם הבטיחותי לא כל כך חם למגע, יש מין מעטפת חיצונית וגם אין פינות חדות. אבל זה יקר בהרבה מרדיאטור רגיל. גם אני הייתי בסוגייה של רדיאטור רגיל או דלונגי שעולה כמו שלושה, ושם לב שהילדה לא כל כך מנסה לתקוע את היד ברדיאטור חם, ילדים מבינים מה זה חם. לגבי עוצמת חימום גם יש איזה פטנט זרימת אוויר לדלונגי, אבל לא מאמין שזה יחולל ניסים, סה"כ כל האנרגיה שהוא צורך הופכת לחום. אז לדעתי האישית, חבל לשלם יותר.
אם חייב בטיחותי אז דלונגי, כי הדגם הבטיחותי לא כל כך חם למגע, יש מין מעטפת חיצונית וגם אין פינות חדות. אבל זה יקר בהרבה מרדיאטור רגיל. גם אני הייתי בסוגייה של רדיאטור רגיל או דלונגי שעולה כמו שלושה, ושם לב שהילדה לא כל כך מנסה לתקוע את היד ברדיאטור חם, ילדים מבינים מה זה חם. לגבי עוצמת חימום גם יש איזה פטנט זרימת אוויר לדלונגי, אבל לא מאמין שזה יחולל ניסים, סה"כ כל האנרגיה שהוא צורך הופכת לחום. אז לדעתי האישית, חבל לשלם יותר.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
עזוב את הרדיאטור ללא שמן, זה באמת סוג של קונווקטור. קניתי לאמא שלי (אמנם כבר לא ילדה..
) איזה משהו מאעפן שהיה שווה לתחת, ובסוף התפשרנו על רדיאטור דלונגי רגיל (עם שמן). עושה יופי עבודה ולא מתקתק.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מעבר להפעלה ראשונית (שזה תמיד ככה) אין שום ריח שמן ואין תקתוקים, אבל זה אצלי. אני לא מוכר לך אותו ולא מתחייב 
כנס להום סנטר או אייס או כל חנות שמחזיקה כאלה בתצוגה, תבקש להדליק ותקשיב. אולי זה עניין של מזל, ל-3 פשוטים שיש לי (כולם נקנו מהום סנטר בזמנים שונים, חברות מדבקה שונות) יש רעש שמן רק בהדלקה וגם די קטן. בזמן הפעולה הרציפה אין רעש.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
תקנה את אחד הפשוטים.... (גם אני הייתי ב"סרט" הזה)
אין שום רעש... או ריח ... עובד פיקס כבר 3 שנים...
בנוגע לבטיחות - אחרי פעם אחת שהילד רואה\בודק שזה חם - יותר לעולם לא ייגע...
דלונגי ממש יקר ... לפי דעתי האישית ולא מצדיק את מחירו !
אין שום רעש... או ריח ... עובד פיקס כבר 3 שנים...
בנוגע לבטיחות - אחרי פעם אחת שהילד רואה\בודק שזה חם - יותר לעולם לא ייגע...
דלונגי ממש יקר ... לפי דעתי האישית ולא מצדיק את מחירו !
מוזר, אנחנו עם דלונגי דרגון 3, אשתי מאד סובלת מרעשים ואין אצלנו שום בעיה. פועל בלילה בחדר השינה.
מה שכן אנחנו על עוצמה 2, אולי עוצמה 3 עושה רעשים, לא יודע.
חושבים לרכוש אחד נוסף, אולי דרגון 4.
אגב, ה CDE3ECC ממש ממש יקר לא?
מה שכן אנחנו על עוצמה 2, אולי עוצמה 3 עושה רעשים, לא יודע.
חושבים לרכוש אחד נוסף, אולי דרגון 4.
אגב, ה CDE3ECC ממש ממש יקר לא?