בשנים האחרונות התחלתי להיכנס לעולם הקולנוע הביתי (כן כן צעיר) הייתה לי מערכת שמורכבת בעיקר ממוצרי מדבקה ורסיבר ימאהה סוס עבודה.
לאחר שהחלטתי שהגיע הזמן להיכנס קצת לעולם התחדשתי בבמה קדמית של Focal 807 רמקולים אחוריים נשארו מהסט הקודם, רסיבר חדש Onkyo 929 וסאב שהשאלתי מאחי Polk Audio PSW10.
אז הסאב הוא סאב שאז הרגיש לי נחמד היו לו את הבעיות שלו שכמובן לא ירד מספיק נמוך, הבאס לא היה חד ונגרר והרגיש קטן לחלל שלי אבל מה לעשות לכל עובד יש מנהלת שלא כל כך ממהרת לאשר החלפה של סאב
אז לאחר מסע שיכנועים הוחלט שיש אישור לשדרג את הסאב (ישששששש.....).
לאחר חפירה בפורום השונים בארץ ובחו"ל הרמתי טלפון לגולן מערכות חייב לציין שירות כמו בחו"ל!!!
לאחר יומיים ללא כל צורך בפיקדון ללא כל דרישה לשלם על משלוח נחת אצלי ה Forcefield 5.
הגעתי הבייתה הרכבתי כיילתי (באדיבותו של חברי יואב istarmni שעוד נחזור אליו בהמשך..) ו....וואו פשוט לא הבנתי איך ראיתי סרטים עד עכשיו.......צעיר כבר אמרנו?:lol: .
פתאום התחלתי להבין מה אנשים כותבים שדברים זזים ומרעישים להם בבית פתאום אתה מרגיש איך הסאב יורד נמוך,אתה מתחיל להרגיש דברים שלא הרגשת לפני אין ספק סאב עוצמתי.
קריאה קצת בפורומים בחו"ל העלתה תהייה לגבי באמת היכולת שלו לרדת כל כך נמוך כפי שצויין ב-spec של היצרן ועוד דבר הוא לא נכבה במצב של stand by אבל דברים שוליים.
ואז ידידי יואב הזמין אותי אליו (פה התחילה הטעות שלי:lol: ) לראות ולשמוע בחדר הקולנוע הביתי שלו....ברור שזה מצריך שרשור נפרד אבל במילה אחת וואו בשתי מילים חוויה מטורפת!!!!!!
מיד אספתי את עצמי והבנתי שלחדר כזה אני לא יגיע ובטח לא לסאונד כזה...וברור ששני סאבים מפלצתיים כאלה שקורעים לך את הבטן והמעיים הם לא רלוונטים מבחינתי אבל.....הבנתי שיכול להיות שה Forcefield 5 קטן לחלל שלי ואולי לא ממלא מספיק את החלל בבאס כמו שאני אוהב.
אז אחרי שהבנתי שאני מחפש משהו אחר התחיל השרשור המטורף של אנשי ה-SVS בהנהגת avihuli (תודה על העזרה).
ראיתי דגם חדש של SVS ה-PC2000 שדומה בנתוניו ל-PB2000 רק בצורת גליל.
לאחר התייעצות עם כמה מומחים הבנתי שלמרות שזה סיכון כי לא שמעתי אותו אצלי בחלל יכול מאוד להיות שזה מה שיתן לי פתרון למה שאני מחפש.
בעזרתו של avihuli הזמנתי (אחרי המתנה ארוכה של משלוח ימי שכלל עצירה של החבילה לבדיקה במכס)לפני שלושה ימים נחתה אצלי החבילה המפלצתית של SVS.
החבילה ארוזה בצורה מטורפת (תמונות בהמשך) אין סיכוי שמשהו יקרה לסאב, בתחתית הסאב רגליות גומי מאסביות.
חיש מהר חיברתי את הסאב, כיול קטן ו....וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה עוצמה...בומים לבטן כמו שבאמת רציתי,החלל פתאום מתמלא בבאס נקי ומדיוק.
אז בחנתי כמה קטעים :
הראשון - Master and Commander אין הקרב בין הספינות מטורףףףף.
השני - War of the Worlds
וכמובן שהייתי חייב את Need For Speed המנועים והמרוצים שם הם חוויה מטורפפפפפת!
אין ספק שזאת הקנייה הכי טובה שלי עד כה SVS יודעים לבנות סאבים וההימור של הזמנה מחו"ל הוכיח את עצמו.
אז זהו נראה שכרגע הגעתי לנחלה שלי (ידוע לי שזה זמני בתחביב שכזה
שוב תודה ליואב ואבי ולשאר החברים שהתייעצתי איתם בפרטי.
ומצטער עם חפרתי.
יניב