האם Ipod יכול לשמש כסטרימר מוזיקה סביר?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
eliad2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #1 

שלום,
אני מעוניין בנגן MP3/FLAC עם יכולת לנגן גם רדיו אינטרנטי ושיהיה נוח וזול.
ראיתי שהירידת ערך על אייפודים חדה מאוד ולכן אפשר למצוא אייפוד טאצ' 32G מדור 3 או 4 ב250-350 ש"ח ועל פניו הם עונים על הדרישות היבשות.

השאלה איך הם ביחס לסטרימר מוזיקה אמיתי , במיוחד בחיבור אנלוגי (לרסיבר וינטאג') ?
והאם דור 4 עדיף על 3 באיכות סאונד נטו?

תודה.

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #2 

@eliad2

הייתי ממליץ (בכל לשון של בקשה) בעיקר על הדגם הקלאסי (שאינו בעל צג מגע) בגרסאות האחרונות שלו, כיוון שניתן להתקין עליו את מערכת ההפעלה\תוסף "Rockbox". מערכת זו מאפשרת נגינת קבצי FLAC (על פי מיטב ידעתי, לא אפשרי עם מערכת ההפעלה הסטנדרטית של Apple) ושליטה על פרמטרים הקשורים באופן פעולת ה-DAC של המכשיר עצמו. כמו כן התקנת המערכת מאפשרת העברת קבצים בשיטת Drag and Drop ללא צורך ב-iTunes.

לחיבור לרסיבר, הייתי ממליץ על רכישת Dock בעל חיבור Line Out (שאינו תלוי ביציאת האזניות).
כך שמתאפשר להוציא בעזרתו אות במלוא העוצמה אל עבר המגבר וגם לחברו למקור מתח חיצוני, תוך כדי.

במידה ותעבור בתל-אביב, אתה מוזמן להשאיל ממני לבדיקה את המכשיר הנ"ל (עליו מותקנת מערכת ההפעלה Rockbox) כולל Dock.

eliad2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

היי,
קודם כל DOCK נראה לי משהו שאני חייב למצוא מייד אפילו בשביל האייפון שאני מחבר עכשיו.

יש לי אייפוד משנת 2005 עם 30GB , אני חושב שהדגם הוא 5G , האם זה עונה להגדרה של הדגם הקלאסי עם האפשרויות שפירטת או שהוא קלאסי מידי ?

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

eliad2 כתב: יש לי אייפוד משנת 2005 עם 30GB , אני חושב שהדגם הוא 5G , האם זה עונה להגדרה של הדגם הקלאסי עם האפשרויות שפירטת או שהוא קלאסי מידי ?
...
נראה ש-Rockbox תומכים בדגם זה.

eliad2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

נשמע מעניין , אני אוציא את האייפוד החבוט מהמגירה ואנסה , הבעיה שאני לא יודע אם/איך אפשר לשמוע בו רדיו אינטרנטי

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

@eliad2

אני לא מאמין שניתן. אך עבור האזנה לקבצי FLAC, זוהי בהחלט אופציה לא רעה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

עוד אופציה: APPLE TV. חדש עולה $99, אבל לדעתי אתה יכול עם קצת סבלנות למצוא משהו מיד שניה בחצי מחיר.

shlomibbb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 381
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #8 

רק אל תקנה את אפל טיוי 3 כי לא ניתן לפרוץ אותו. אם לא תפרוץ אתה תחת כל מגבלות אפל ולא תוכל לנגן flac
תקנה atv2

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”