נעלמה לי קבוצת השיתוף גם בסטירמר וגם בטלויזיה- בבקשה עזרה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1509
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

היום היו בבית מספר הפסקות חשמל.
מאוחר יותר כשניסיתי להפעיל את הסטירמר בטלויזיה החכמה וגם את הסטרימר הנוסף שיש לי, הם לא הראו חיבור.
כלומר לא רואה בטלויזיה את servio המותקן אצלי ולא רואה בסטירמר את workgroup.
החיבור אצלי קווי ומגיע מראוטר של נטויזון( נטבוקס) , ממנו עובר לרואטר נוסף שמשמש בעצם כמפצל המוביל לטלויזיה וגם לסרטרימר החיצוני( מחובר למקרן).
בדקתי בחיבור ישיר של הכבל מהרואטר של נטויזון לכל אחד מהמכשירים הנ"ל, לנטרל אפשרות שמשהו ברואטר הנוסף שבדרך לא תקין, אך זה לא עזר.
בדקתי הגדרות שיתוף תיקיות והן תקינות.
יצרתי קשר עם התמיכה של נטויזון אולי משהו נחסם בנטבוקס שלהם ( דבר שקרה פעם בעבר) אך הם לא הצליחו למצוא את הבעיה וטענו שזה לא אצלם. כרגע אני ממתין לתומך בכיר אך אני סקפטי לפתרון ממנו.

בנוסף אציין שהיו היום הרבה עדכוני וינדוס, אולי משהו קשור לזה.

האם למישהו כיוון מה לבדוק ?

עריכה:
חיברתי את היציאה של כבל הרשת שמוביל לטלויזיה או לסטרימר, לראוטר השני שיש לי, כלומר עקפתי את הנטבוקס. לראוטר הנוסף מחוברים כבל הרשת היוצא מהמודם אינטרנט, עבכל שהולך למחשב ( ויש לי אינטרנט) ומציאה אחרת יוצא הכבל לסלון לטלויזיה וכו'.
זה לא עזר. רואים כתובת ip בסטירמר.
אז יתכן שזה לא בעיית הנטבוקס, אלא משהו בהגדרות של המחשב.
למישהו רעיון ?

stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1509
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

ראשית תודה לכל העוזרים...
ציפיתי לפחות לאיזו התיחסות מינימלית לנושא שהיה חשוב ודחוף לי.
טוב, לבסוף פתרתי בעצמי את הנושא ולטובת אחרים שאם זה יקרה להם , אפרט מעט.
בניגוד ל3 תומכים של נטויזון, לרבות תומך "בכיר" אחד, שטענו שאין מצב שהבעיה היא בראוטר שלהם ושהכל פתוח שם, הסתבר שהכל בא משם.
לאחר שבדקתי את כל הגדרות המחשב, לרבות ביצוע סיסטם ריסטור למצב שקדם לבעיה, פשוט עשיתי איפוס של הנטבוקס( הראוטר שלהם) להגדרות היצרן והכל הסתדר מיד.
אנכל פעם נדהם מחדש מה" גאונות" של תומכים של החברות האלו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”