פאנל בפלזמה 51E550 של סמסונג נדפק, סמסונג מציעים...
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
יש לי פלזמה של סמסונג דגם 51E550 שנקנתה במרץ 2013,
לפני כחודש הופיע פס לכל גובה המסך, של משהו שנראה כמו פקסלים שרופים,
לא עבר שבוע-שבועיים ועל המסך הופיעו עוד 3 פסים כאלה (מצורפות תמונות),
ביום שני (9.2.15) הגיע טכנאי ולקח את הטלויזיה למעבדה (על עניין טלויזיה חילופית שלא מביאים במסגרת האחריות נדבר כבר),
היום (11.2.15) התקשרה נציגה והתחילה לספר את העניין עם הפלזמות שכבר יצאו מהעולם וכל זה, ושאלה מה אנחנו רוצים לעשות,
או לתקן את המסך - מה שאומר להחליף את כל הפאנל שלו (כנראה לא משתלם להם),
או להחליף ראש בראש לדגם 48H6400 ולקבל אחריות מחדש, ולרדת בגודל המסך (גם ככה המרחק צפיה יותר מ4 מטרים),
או לבחור כל דגם אחר של סמסונג והיא תגיד לי כמה אני צריך להוסיף.
השאלה שלי היא האם כדאי לי לתקן אותה? נשאר לי שנה לאחריות אם כן ומי יודע מה יהיה
אולי להשתדרג כבר?
איך הדגם הזה שהיא הציעה לי?
תודה,
חנן
ביום שני (9.2.15) הגיע טכנאי ולקח את הטלויזיה למעבדה (על עניין טלויזיה חילופית שלא מביאים במסגרת האחריות נדבר כבר),
היום (11.2.15) התקשרה נציגה והתחילה לספר את העניין עם הפלזמות שכבר יצאו מהעולם וכל זה, ושאלה מה אנחנו רוצים לעשות,
או להחליף ראש בראש לדגם 48H6400 ולקבל אחריות מחדש, ולרדת בגודל המסך (גם ככה המרחק צפיה יותר מ4 מטרים),
אולי להשתדרג כבר?
תודה,
חנן
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני הייתי מגדיל, השאלה מה העלות?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לדעתי, לשם שינוי, הציעו לך פתרונות הוגנים. (אני מניח שהיא נקנתה מסמליין והשירות של אלקטרוניקס פרו?)
למרחק צפייה שלך אולי כבר מומלץ לך להשתדרג. כפי שאורי רשם, תלוי במחירים.
למרחק צפייה שלך אולי כבר מומלץ לך להשתדרג. כפי שאורי רשם, תלוי במחירים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
לי יש את ה-50C550 ולא הייתי מחליף אותה באף LCD מדגמי הביניים שזמינים היום, ובטח שלא יורד בגודל המסך.
אני הייתי דורש מהם לממש את האחריות, גם אם זה יאלץ אותם להחליף את הפאנל.
אני הייתי דורש מהם לממש את האחריות, גם אם זה יאלץ אותם להחליף את הפאנל.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
·hananmori12 כתב:שלום,
אולי להשתדרג כבר?
תודה,
חנן...
גם לבן דודי הופיע לפני חודש פסים על ה-TV (כמו שלך)
לאחר בדיקה סמסונג הציעו לו 3 אפשרויות:
1. לתקן (ולא בטוח שהתקלה תיפתר)
2. לקבל במקום 48H6400
3. להוסיף 2800 ש"ח ולקבל UA55H6400 .
הלכנו על האופציה ה-3.
ממליץ גם לך לבדוק לגבי ה- 55 .
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
גם אני לא הייתי מוסיף שקל... זה בעיה שלהם לא שלך שאין להם במלאי...
אתה לא צריך לספוג את ההפסד שלהם !!!
נ.ב
החוק אומר שהיבואנים צריכים להחזיק חלפים ל 7 שנים
אתה לא צריך לספוג את ההפסד שלהם !!!
נ.ב
החוק אומר שהיבואנים צריכים להחזיק חלפים ל 7 שנים
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- of1978
-
- חבר ותיק

אגב אם לא ידעתם החוק אומר כך :
"היבואן חייב לתקן את המוצר בתוך שבוע מהיום שבו התבקש לעשות זאת או מהיום שבו המוצר נמסר לתחנת השירות.
אם המוצר נמסר לנקודת המכירה, היבואן חייב לתקנו בתוך שבועיים.
במקרה שהאחריות היא של נקודת המכירה, התיקון חייב להתבצע בתוך שלושה שבועות.
התקופות המוגדרות מתייחסות לימי עסקים"
"היבואן חייב לתקן את המוצר בתוך שבוע מהיום שבו התבקש לעשות זאת או מהיום שבו המוצר נמסר לתחנת השירות.
אם המוצר נמסר לנקודת המכירה, היבואן חייב לתקנו בתוך שבועיים.
במקרה שהאחריות היא של נקודת המכירה, התיקון חייב להתבצע בתוך שלושה שבועות.
התקופות המוגדרות מתייחסות לימי עסקים"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הזדמנות טובה לשידרוג המסך...
תנסה לרמוז להם שאתה לא מעוניין לרדת בגודל ולכן חושב על תיקון... כלומר הם אמורים להחליף לך פאנל וזה לא ממש כלכלי להם.
מצד שני תגיד להם שלא יהיה אכפת לך לעלות בגודל המסך כל עוד זה לא יהיה יקר מידי...
תנסה לשדרג ל 55H6400 בתוספת תשלום של כ 2,000 ₪.
תנסה לרמוז להם שאתה לא מעוניין לרדת בגודל ולכן חושב על תיקון... כלומר הם אמורים להחליף לך פאנל וזה לא ממש כלכלי להם.
מצד שני תגיד להם שלא יהיה אכפת לך לעלות בגודל המסך כל עוד זה לא יהיה יקר מידי...
תנסה לשדרג ל 55H6400 בתוספת תשלום של כ 2,000 ₪.
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
יהיה קשה מאוד להוריד אותם ל-2000, אני חפרתי להם ובסוף הסכימו להוריד ל-2700 יחד עם 5 שנים אחריות מלאות (במקום 3).טלHD כתב:הזדמנות טובה לשידרוג המסך...
תנסה לשדרג ל 55H6400 בתוספת תשלום של כ 2,000 ₪....
·
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

אם אחליף את הפאנל נשאר לי שנה לאחריות, מה יקרה אם עוד הפעם יהיה בעיה ולא יהיה אחריות?
לרדת בגודל לא בא בחשבון מבחינתי, ודגם הH6400 זה לרדת ברמת המסך מבחינתי,
אם אקח את ה55H6400 מה הרווחתי פה?! 4"? עדיין הפלזמה שלי יותר איכותית ממנו, ועוד להוסיף 2800 שקל...
אבדוק לגבי שדרוג לדגם אחר, איזה דגם של מסך יותר גדול ואיכותי יש להם?
עכשיו לגבי המסך חילופי, שהיה לי בעיה בטלויזית סוני שבחדר ישר באו עם טלויזיה חילופית ולקחו את התקולה,
פה רצו ממני 150 שקל לכל התקופה, התקשרתי וטיפה התווכחתי ואז אמרו לי שאם שבוע הטלויזיה עדיין במעבדה אני מקבל חילופית.
לרדת בגודל לא בא בחשבון מבחינתי, ודגם הH6400 זה לרדת ברמת המסך מבחינתי,
אם אקח את ה55H6400 מה הרווחתי פה?! 4"? עדיין הפלזמה שלי יותר איכותית ממנו, ועוד להוסיף 2800 שקל...
אבדוק לגבי שדרוג לדגם אחר, איזה דגם של מסך יותר גדול ואיכותי יש להם?
עכשיו לגבי המסך חילופי, שהיה לי בעיה בטלויזית סוני שבחדר ישר באו עם טלויזיה חילופית ולקחו את התקולה,
פה רצו ממני 150 שקל לכל התקופה, התקשרתי וטיפה התווכחתי ואז אמרו לי שאם שבוע הטלויזיה עדיין במעבדה אני מקבל חילופית.
- of1978
-
- חבר ותיק

רק שתהיה בעניינים הכסף שהם דורשים ממך להוסיף זה פחות או יותר מה שעולה להם יחידה.
הם פשוט לא רוצים לצאת מופסדים בשום דרך.
הם פשוט לא רוצים לצאת מופסדים בשום דרך.
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

או שאתקן את המסך ואדרוש מהם אחריות ל3 שנים כי לא אקח סיכון שזה יקרה לי שוב אחרי שנתיים,
או שיתנו דגם אחר ויותר טוב בתוספת של 2000 ומשו שקל, בכל מקרה זה סכום לא קטן ולא תיכננו בכלל להכנס להוצאה הזאת עכשיו,
במיוחד לאור העובדה שהשדרוג הוא לא משמעותי מבחינת הגודל אלא רק ירידה ברמת האיכות.
לאחי יש בחדר את ה51F5500 בתנאי תאורה מתאימים ואני יכול להגיד לכם שרואים בטלויזיה ממש ממש יפה!
יש לי בחדר סוני 46nx720, טלויזיה שעלתה לי לפני 3-4 שנים באזור ה7 וחצי עוד בהנחה בגלל שמסך קודם נצרב לי אז שידרגו אותי במחיר טוב, ובפלזמה של אחי רואים הרבה יותר טוב.
או שיתנו דגם אחר ויותר טוב בתוספת של 2000 ומשו שקל, בכל מקרה זה סכום לא קטן ולא תיכננו בכלל להכנס להוצאה הזאת עכשיו,
במיוחד לאור העובדה שהשדרוג הוא לא משמעותי מבחינת הגודל אלא רק ירידה ברמת האיכות.
לאחי יש בחדר את ה51F5500 בתנאי תאורה מתאימים ואני יכול להגיד לכם שרואים בטלויזיה ממש ממש יפה!
יש לי בחדר סוני 46nx720, טלויזיה שעלתה לי לפני 3-4 שנים באזור ה7 וחצי עוד בהנחה בגלל שמסך קודם נצרב לי אז שידרגו אותי במחיר טוב, ובפלזמה של אחי רואים הרבה יותר טוב.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ברגע שהציעו לך שתי חלופות לבחירתך - או לתקן את המסך ולהמשיך את תקופת האחריות המקורית או להחליף אותו למסך חדש שונה - אין יותר מידי "קייס" בכל הטענות והתלונות כלפיהם. לא אומר שאתה (פותח הדיון) בהכרח התלוננת, אבל היו כאן בדיון כמה תגובות שהן פשוט התלהמות חסרת בסיס ואינן במקומן. תאמין לי, אני יכול לכנות את עצמי קצת "אנטי סמליין", אני לא חושב שהם באופן כללי מעניקים שירות ראוי (או אפילו חוקי) בהרבה מקרים. אני אפילו נוטה להמליץ לרכוש סמסונג מיבואנים מקבילים כשהדבר כדאי יותר.
אך במקרה הנוכחי, בהנחה שהם אכן הציעו גם תיקון המסך והחלפת הפאנל, כפי שצוין בתגובה הראשונה, אז אין בכלל מקום לתלונה. מה שנשאר לך כלקוח זה לבחור מה שמתאים לך עם השיקולים שלך. טיעון כמו ה- 48H6400 הוא לא חלופה מספיק טובה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין. נכון, מצד אחד אתה יורד ב- 3 אינץ' בגודל, אך מצד שני אתה מקבל מסך שעל הנייר מתקדם יותר. (אני גם לא מסכים בכלל עם הקביעה האובייקטיבית לגבי הירידה באיכות התמונה, גם זה דבר שהוא די סובייקטיבי) לא מתאים לך לעבור ל- LED (מעט קטן יותר) או להוסיף כסף (תכל'ס, הם מבקשים המון לדעתי) על מסך גדול יותר? לגיטימי לגמרי. אז תבקש שיתקנו לך את המסך וגמור את הסיפור.
בכל אופן, מאחל לך בהצלחה ושתהנה מהמסך שתקבל, מה שלא תהיה בחירתך.
אך במקרה הנוכחי, בהנחה שהם אכן הציעו גם תיקון המסך והחלפת הפאנל, כפי שצוין בתגובה הראשונה, אז אין בכלל מקום לתלונה. מה שנשאר לך כלקוח זה לבחור מה שמתאים לך עם השיקולים שלך. טיעון כמו ה- 48H6400 הוא לא חלופה מספיק טובה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין. נכון, מצד אחד אתה יורד ב- 3 אינץ' בגודל, אך מצד שני אתה מקבל מסך שעל הנייר מתקדם יותר. (אני גם לא מסכים בכלל עם הקביעה האובייקטיבית לגבי הירידה באיכות התמונה, גם זה דבר שהוא די סובייקטיבי) לא מתאים לך לעבור ל- LED (מעט קטן יותר) או להוסיף כסף (תכל'ס, הם מבקשים המון לדעתי) על מסך גדול יותר? לגיטימי לגמרי. אז תבקש שיתקנו לך את המסך וגמור את הסיפור.
בכל אופן, מאחל לך בהצלחה ושתהנה מהמסך שתקבל, מה שלא תהיה בחירתך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".