אחרי שהייתי נעול על h7000 .ביקורת אחת הרסה את הכל.עזרה
בביקורת מסבירים שהמסך בגודל 55 אינץ הוא נחות מהמסך בגודל 40 אינץ כנראה פנל אחר.רמת השחורים יותר טובים במסך הקטן.זוית הצפיה מעל 40 מעלות זועה .ומשום מה המסך קיבל ציון 7 מתוך 10 ב 3d ו sd
וציון כולל קיבל 8 מתוך 10
מה שמעניין שאותו דגם של מסך בגודל 40 אינץ קיבל שבחים וציון סופי 9 מתוך 10 גם ה sd ו 3d קיבל ציון 9 .והשחורים יותר מרשימים
מה אתם אומרים לשנות כיוון?
וציון כולל קיבל 8 מתוך 10
מה שמעניין שאותו דגם של מסך בגודל 40 אינץ קיבל שבחים וציון סופי 9 מתוך 10 גם ה sd ו 3d קיבל ציון 9 .והשחורים יותר מרשימים
מה אתם אומרים לשנות כיוון?
כניראה ביקורת אובייקטיבית בלי אינטרסים לשם שינויי, אני מציע ללכת לראות את המסך ולקחת בעירבון מוגבל את הביקורת והעצות והכי חשוב לראות את המכשיר במצב HOME ולא STORE ליד מכשירים אחרים באותה רמת מחיר
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זווית צפייה בכל מסך LED גדול , בייחוד 55 ומעלה, היא זוועה, אפילו מעל 20 מעלות.
ה H7000 מצויינת. אין לך מה לשנות שום כיוון.
ה H7000 מצויינת. אין לך מה לשנות שום כיוון.
·טלHD כתב:זווית צפייה בכל מסך LED גדול , בייחוד 55 ומעלה, היא זוועה, אפילו מעל 20 מעלות.
ה H7000 מצויינת. אין לך מה לשנות שום כיוון....
אותו אתר שיבח את הf8000 בגודל 55 וקיבל ציונים טובים
חשבתי אולי לעבור לכיוון ה f8000
עכשיו תסביר לי איך זה שה f8000 קיבל ציונים יותר טובים בכל הפרמטרים באותו אתר לאותו סוקר?
זה מה שרציתי להבין אם יש הסבר הגיוני
כי אני לקראת קניה ורוצה להחליט כבר בין ה h7000 או הf8000
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·אני לא חושב שמישהו מעדכן שם את הציון. הרפרנס כל הזמן משתפר ולכן 8 של השנה יכול להיות 9 של שנה קודמת. כלומר, זה לא על סמך משהו אובייקטיבי אלא התרשמות וההתרשמות מושפעת מגורמים שונים. החל ממסכים אחרים בקטגוריה ועד לשיקולים זרים לגמרי.qashoa כתב:·......
עכשיו תסביר לי איך זה שה f8000 קיבל ציונים יותר טובים בכל הפרמטרים באותו אתר לאותו סוקר?
כי אני לקראת קניה ורוצה להחליט כבר בין ה h7000 או הf8000...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·qashoa כתב:·......
כי אני לקראת קניה ורוצה להחליט כבר בין ה h7000 או הf8000...
לא צריך להיות הבדל באיכות בינהן, רק פיצ'רים ועיצוב.
F8000 סבלה מאי אחידות/זליגות הרבה יותר מ H7000 ולכן הייתי מעדיף את ה H.