מחפש סטרימר חדש מבוסס כונן 3.5 אינטש שמנגן את כל הקבצים המוכרים ?
-
ShayElimelech
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 0
אשמח אם מישהו יוכל לעזור , יש לי כבר מספר שנים שני סטרימרים dune שבסך הכל עושים עבודה לא רעה בכלל. אבל למרות כל עדכוני הגרסאות לאורך השנים , עדיין הסטרימר לא מנגן חלק מקבצי wmv למשל או flv בכלל !
קבצים שבמחשב רגיל נפתחים בקלות ועובדים מצויין ואז אני צריך כל פעם להשתמש בתוכנה להמרת קבצים לסיומות של avi או mp4 כדי שה dune ינגן אותם.
אני מחפש משהו חדשני שבאמת ינגן קבצים כמו שהמחשב מנגן , רצוי עם כונן 3.5 אינטש שפשוט ניתן להכניס ארדיסק פנימה ולנגן דרכו כמו ב dune.
נראה לי שכל דבר עד סכום של 2500-3000 שקל יהייה רלוונטי בשבילי.
תודה מראש לעוזרים...
קבצים שבמחשב רגיל נפתחים בקלות ועובדים מצויין ואז אני צריך כל פעם להשתמש בתוכנה להמרת קבצים לסיומות של avi או mp4 כדי שה dune ינגן אותם.
אני מחפש משהו חדשני שבאמת ינגן קבצים כמו שהמחשב מנגן , רצוי עם כונן 3.5 אינטש שפשוט ניתן להכניס ארדיסק פנימה ולנגן דרכו כמו ב dune.
נראה לי שכל דבר עד סכום של 2500-3000 שקל יהייה רלוונטי בשבילי.
תודה מראש לעוזרים...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מחשב מנגן לך כל מה שאתה צריך?
לך על HTPC וסגור ענין.
למשל כזה
http://www.hometheater.co.il/vt227080.html
לך על HTPC וסגור ענין.
למשל כזה
http://www.hometheater.co.il/vt227080.html
יואב צודק. המפרט של המחשב למכירה נראה מצוין וזול יחסית!
אם לא ואתה הולך על חדש INTEL NUC זו אופציה מצויינת.
אולי אתה לא מודע, אבל אפשר לרכוש היום מחשב זעיר או קופסת אנדרואיד שמנגן סרטים ישירות מהרשת הביתית (לא צריך לנייד סתם סרטים לכונן קשיח, למרות שאין בעיה לחבר הארד דיסק חיצוני) עם אפליקציה כמו KODI... מחיר מכשיר כזה הוא 250-500 שקלים..
אם לא ואתה הולך על חדש INTEL NUC זו אופציה מצויינת.
אולי אתה לא מודע, אבל אפשר לרכוש היום מחשב זעיר או קופסת אנדרואיד שמנגן סרטים ישירות מהרשת הביתית (לא צריך לנייד סתם סרטים לכונן קשיח, למרות שאין בעיה לחבר הארד דיסק חיצוני) עם אפליקציה כמו KODI... מחיר מכשיר כזה הוא 250-500 שקלים..
-
ShayElimelech
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה רבה לכם על הענות המהירה.
אז ככה , בגדול ההצעה של מכשיר htpc נראית בהחלט מעניינת , למרות שבאמת אני לא הכי מבין ויודע איך להרכיב אחת כזאת ומה צריך שיהייה בה כדי שסך הכל תעבוד לי כמו מחשב (שוב אני מדגיש שזה נטו לצפייה בסרטים וסדרות על מסך פנוסניק 58).
יש לי בחדר של מסך הטלויזיה גם מחשב נייח מצויין ועדיין אני משתמש בסטרימר dune מטעמי נוחות.
כרגע יש לי מגירה שמתאימה לארדיסק 3.5 אינטש והיא מחוברת באופן קבוע למחשב ולשם אני מוריד דברים ואז פשוט מכניס את הארדיסר לdune וצופה בצורה נוחה למדיי ( חוץ מהעניין של אי ניגון קבצים מסויימים).
למרות ההצעה הטובה והזולה יחסית של מחשב זעיר או קופסת אנדרואיד אני מעדיף לא לנגן את הסרטים ישירות מהרשת והרבה יותר נוח לי שהדברים הם בנפרד והמחשב כבוי בלילה והסטרימר עובד ומנגן ישירות מהארדיסק שבתוכו.
השאלה שלי היא איך אני מרכיב htpc ?
מה צריך שיהיה בפנים ?
האם יש לו מקום לכונן 3.5 ?
אני מנייח שהוא מתחבר למסך הטלויזיה עם קבל hd , האם ה htpc עובד עם שלט כמו סטרימר?
האם ללכת לחנות כמו אייבורי או ksp ולהגיד להם מה אני מחפש ושם יריכיבו לי אחד או שבכל זאת ידוע כאן על סטרימר כלשהו שבאמת מנגן הכל?
אני מצטער מראש חברים יקרים על "החפירה" שלי כאן פשוט רציתי להסביר את עצמי ואת רצונותיי עד הסוף כמו שצריך.
אבל באמת שאני מודה לכם מאוד על ההעזרה והמידע שאתן נותנים לי
מחכה לשמוע דעתכם.
תודה מראש..
אז ככה , בגדול ההצעה של מכשיר htpc נראית בהחלט מעניינת , למרות שבאמת אני לא הכי מבין ויודע איך להרכיב אחת כזאת ומה צריך שיהייה בה כדי שסך הכל תעבוד לי כמו מחשב (שוב אני מדגיש שזה נטו לצפייה בסרטים וסדרות על מסך פנוסניק 58).
יש לי בחדר של מסך הטלויזיה גם מחשב נייח מצויין ועדיין אני משתמש בסטרימר dune מטעמי נוחות.
כרגע יש לי מגירה שמתאימה לארדיסק 3.5 אינטש והיא מחוברת באופן קבוע למחשב ולשם אני מוריד דברים ואז פשוט מכניס את הארדיסר לdune וצופה בצורה נוחה למדיי ( חוץ מהעניין של אי ניגון קבצים מסויימים).
למרות ההצעה הטובה והזולה יחסית של מחשב זעיר או קופסת אנדרואיד אני מעדיף לא לנגן את הסרטים ישירות מהרשת והרבה יותר נוח לי שהדברים הם בנפרד והמחשב כבוי בלילה והסטרימר עובד ומנגן ישירות מהארדיסק שבתוכו.
השאלה שלי היא איך אני מרכיב htpc ?
מה צריך שיהיה בפנים ?
האם יש לו מקום לכונן 3.5 ?
אני מנייח שהוא מתחבר למסך הטלויזיה עם קבל hd , האם ה htpc עובד עם שלט כמו סטרימר?
האם ללכת לחנות כמו אייבורי או ksp ולהגיד להם מה אני מחפש ושם יריכיבו לי אחד או שבכל זאת ידוע כאן על סטרימר כלשהו שבאמת מנגן הכל?
אני מצטער מראש חברים יקרים על "החפירה" שלי כאן פשוט רציתי להסביר את עצמי ואת רצונותיי עד הסוף כמו שצריך.
אבל באמת שאני מודה לכם מאוד על ההעזרה והמידע שאתן נותנים לי
מחכה לשמוע דעתכם.
תודה מראש..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תקשיב
אין היום סטרימר שמנגן 100% מהקבצים מה גם שאתה מדבר על קבצים ברמת איכות מאוד ירודה.הסטרימרים היום מתרכזים בעיקר במתן מענה לקבצי hd איכותיים.
עכשיו htpc זה פשוט מחשב לכל דבר וענין שמיועד לקולנוע ביתי כלומר כולל כונן לאחסון התכנים, מערכת הפעלה בדרך כלל win כרטיס מסך איכותי, זכרונות ,בקיצור מחשב. אתה יכול להתקין עליו תוכנות שונות לניגון קבצים שונים ואתה מסודר.
ניתן לתפעל אותו עם שלט רחוק.
אתה יכול להוריד אליו תכנים ישירות מהרשת אתה יכול לחבר לו הרד דיסק חיצוני, שכולל תכנים ,כמו בכל מחשב רגיל.
הוא כולל יציאת hdmi שמתחברת למסך.
נתתי לך קישור לאחלה htpc המפרט שלו מסוגל לנגן הכל כל עוד תתקין את הנגני מדיה הדרושים.
אין צורך לקנות חדש אבל במידה ואתה מתעקש גש ל ksp תגדיר להם צרכים תביא לפה את המפרט שיציאו לך ותקבל חוות דעת לפני הרכישה.
בהצלחה
אין היום סטרימר שמנגן 100% מהקבצים מה גם שאתה מדבר על קבצים ברמת איכות מאוד ירודה.הסטרימרים היום מתרכזים בעיקר במתן מענה לקבצי hd איכותיים.
עכשיו htpc זה פשוט מחשב לכל דבר וענין שמיועד לקולנוע ביתי כלומר כולל כונן לאחסון התכנים, מערכת הפעלה בדרך כלל win כרטיס מסך איכותי, זכרונות ,בקיצור מחשב. אתה יכול להתקין עליו תוכנות שונות לניגון קבצים שונים ואתה מסודר.
ניתן לתפעל אותו עם שלט רחוק.
אתה יכול להוריד אליו תכנים ישירות מהרשת אתה יכול לחבר לו הרד דיסק חיצוני, שכולל תכנים ,כמו בכל מחשב רגיל.
הוא כולל יציאת hdmi שמתחברת למסך.
נתתי לך קישור לאחלה htpc המפרט שלו מסוגל לנגן הכל כל עוד תתקין את הנגני מדיה הדרושים.
אין צורך לקנות חדש אבל במידה ואתה מתעקש גש ל ksp תגדיר להם צרכים תביא לפה את המפרט שיציאו לך ותקבל חוות דעת לפני הרכישה.
בהצלחה
-
ShayElimelech
- חבר שרק התחיל

אוקיי , קראתי הכל , ושוב המון תודה לך , בהחלט עזרת לי.
כנראה שלמטרותי ה htpc זה אכן מה שאני צריך.
כתבתי לבחור דרך הקישור שנתת לי כדי לבדוק אם אכן המכשיר שלו עדיין רלוונטי ואני מחכה לתשובה שלו.
במידה ואלך ל ksp אני בהחלט אקח הצעה ומפרט וככה אשמח לחוות דעתך המלומדת (:
שוב תודה...
כתבתי לבחור דרך הקישור שנתת לי כדי לבדוק אם אכן המכשיר שלו עדיין רלוונטי ואני מחכה לתשובה שלו.
שוב תודה...
כן תבא עם מפרט ותקבל חוות דעת.ShayElimelech כתב:אוקיי , קראתי הכל , ושוב המון תודה לך , בהחלט עזרת לי.
שוב תודה......
חייב לציין אבל שעדיף לך לרכוש מכשיר קטן כמו intel nuc עם דיסק קשיח פנימי של 1tb זה אמור להספיק לך. העלות היא 2000 שקל. היתרונות של מחשב דמוי nuc הוא השקט וצריכת החשמל הנמוכה, לכן לא צריך לכבות אותו.
עכשיו אתה יכול גם לקנות מתאם dac ב70 שקל שיהפוך תכונן 3.5 אינצ' שלך לחיצוני עם usb ויאפשר עבודה עם htpc או מיני מחשב. אתה לא חייב לרכוש htpc שזה בעצם מחשב רגיל עם מארז שדומה לממיר. אתה לא חייב מחשב או מכשיר עם תמיכה או מקום ל3.5 אינצ'.
אם זה לא היה ברור, המיני מחשבים מגיעים עם דיסק קשיח 2.5 אינצ' פנימי, אין להם מקום ל3.5 אינצ' אלא הפתרון עם מתאם חיצוני. בנוסף תמיד קיימת האופציה של רכישת כונן 2.5 אינצ' חיצוני לאחסון קבצים או העתקה/העברה ממחשב למחשב. קיימים גם כונני 3.5 חיצוניים אבל הם דורשים חיבור עצמאי לחשמל, גדולים יותר ורועשים יותר. אבל היתרון שלהם הוא הנפח הגדול וזה לא נראה שאתה מחפש נפח אחסון רחב כמו 4tb או יותר.
נערך לאחרונה על ידי iSolt ב 12/02/2015 9:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

אם תחליט על HTPC לא הייתי מתאמץ יותר מדי על מפרט. אני הייתי הולך על INTEL NUC. רק כדאי לוודא שהוא מבוסס מעבד BROADWELL מכיוון שאינטל מימשה במעבד תמיכה בחומרה בפורמטים חדשים של קידוד וידאו.
עוד אפשרות שהייתי מהרהר בה היא להקים NAS ביתי וללכת על סטרימר זול (העלות הסופית תהיה דומה). כך כל המחשוב בבית מקבל מענה ויש לך משהו יותר כולל מסתם פתרון מדיה סטרימר. סתם, נקודה למחשבה.
עוד אפשרות שהייתי מהרהר בה היא להקים NAS ביתי וללכת על סטרימר זול (העלות הסופית תהיה דומה). כך כל המחשוב בבית מקבל מענה ויש לך משהו יותר כולל מסתם פתרון מדיה סטרימר. סתם, נקודה למחשבה.