tp link 1043nd v2 קושחה דפוקה החלפה לצד ג'
שלום אחרי שסבלתי מהרבה ניתוקים וגם אנשים אחרים דיווחו על הגרסה 2 אם קושחה גלובלית שיש בעיות של ניתוקים אני רוצה לעבור לקושחה צד 3 מה יותר טוב ddwrt או open wrt אני רוצה דגש על יציבות ואיכות כי אני מוריד דברים ומשתמשים הרבה ב vod של יס שזה דורש אינטרנט אז מה הכי מומלץ מביניהם? חשוב יציבות!
Gargoyle , אני משתמש בה והיא מעולה!
אפשר להגדיר שהנתב יאתחל את עצמו פעם ביום (באמצע הלילה לדוגמא), לדעתי שומר על יציבות.
http://www.hometheater.co.il/vt203533.html
אפשר להגדיר שהנתב יאתחל את עצמו פעם ביום (באמצע הלילה לדוגמא), לדעתי שומר על יציבות.
http://www.hometheater.co.il/vt203533.html
·lenso כתב:Gargoyle , אני משתמש בה והיא מעולה!
http://www.hometheater.co.il/vt203533.html...
תודה רבה עכשיו עדכנתי זה נראה טוב יש לי רק 2 שאלות מהמדריך שהבאת לי זה ישן הגרסה שלו אתה יכול להביא לי את הגרסה הכי
חדישה של gargoyle? לראוטר שלי כמובן והשתמשתי ב wireless על ap +wds זה בסדר? כי יש לי ראוטר מודם של בזק עשיתי לו bridge
שיהיה רק מודם ואז חיברתי את ה tp link 1043nd v2 למודם אז ap +wds זה בסדר? תודה על העזרה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
WDS מיועד לחיבור של שני נתבים באופן אלחוטי זה לזה. לא ברור לי למה אתה בכלל צריך את זה.
·אין בעיה אני יבטל את זה בגלל זה שאלתי אני לא ידעתי מה זה ו ap א י גם צריך? כי הקטע שבחרתי שם wirelesa לא היה רגיל היה acces point (ap) היה ap ו ap +wds ו ad hoc מה מזה אני צריך?NegativeIQ כתב:WDS מיועד לחיבור של שני נתבים באופן אלחוטי זה לזה. לא ברור לי למה אתה בכלל צריך את זה....
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
WDS זה הצבת של ראוטר 2 במקום מסוים בבית, ללא חיבור קווי כלשהו לראוטר מספר 1,אשר ממוקם במקום אחר, והפצה של האות האלחוטי שמגיע מראוטר 1 דרך ראוטר 2, החסרון בכך שזה מאבד 50% מהמהירות אוטומטית. לא רואה איך זה קשור למקרה שלך.
AP - Access Point זה "לשרשר" ראוטרים, כלומר ראוטר 2 מחובר לראוטר\מודם 1 בכבל רשת - אבל ראוטר 2 לא באמת מתפקד כנתב הראשי, או כמודם, אלא משמש כ"מפצל" או "מרחיב" לרשת (בעצם כמו סוויצ') - ולכן ניתן לחבר אליו מכשירים נוספים ליציאות הLAN שלו.
היתרון בראוטר כAP על פני סוויצ' - שהוא יכול גם להפיץ WIFI (אפשר לשים אותו SSID וערוץ שונה, אפשר לשים SSID שונה לחלוטין, או אם לא צריך - אפשר גם לבטל)
AD HOC לא קשור אלייך בכלל
AP - Access Point זה "לשרשר" ראוטרים, כלומר ראוטר 2 מחובר לראוטר\מודם 1 בכבל רשת - אבל ראוטר 2 לא באמת מתפקד כנתב הראשי, או כמודם, אלא משמש כ"מפצל" או "מרחיב" לרשת (בעצם כמו סוויצ') - ולכן ניתן לחבר אליו מכשירים נוספים ליציאות הLAN שלו.
היתרון בראוטר כAP על פני סוויצ' - שהוא יכול גם להפיץ WIFI (אפשר לשים אותו SSID וערוץ שונה, אפשר לשים SSID שונה לחלוטין, או אם לא צריך - אפשר גם לבטל)
AD HOC לא קשור אלייך בכלל
·אז במקרה שלי זה ap access point נכון? כי זה מה שיש לי יש לי ראוטר מודם של בזק עשיתי לו bridge והפכתי אותו למודם בלבדtomer953 כתב:WDS זה הצבת של ראוטר 2 במקום מסוים בבית, ללא חיבור קווי כלשהו לראוטר מספר 1,אשר ממוקם במקום אחר, והפצה של האות האלחוטי שמגיע מראוטר 1 דרך ראוטר 2, החסרון בכך שזה מאבד 50% מהמהירות אוטומטית. לא רואה איך זה קשור למקרה שלך.
AD HOC לא קשור אלייך בכלל...
ואז חיברתי את ה tp link אל המודם שהפכתי אז זה אומר שזה ap access point אמור להיות נכון?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
המונח Access Point מתאר נקודת גישה אלחוטית "רגילה", שזה מה שאתה צריך.
מה שכן בפורום הרבה אנשים משתמשים בו כדי לתאר ספציפית נקודת גישה שאינה כוללת ראוטר או ראוטר שהפכו לנקודת גישה בלבד, שזה לא מה שאתה צריך. אם הפכת את המודם ל-Bridge אז הראוטר שלך חייב להמשיך להיות ראוטר. לחילופין אתה יכול להפוך את הראוטר ל-AP בלבד אבל אז המודם חייב להיות ראוטר.
מה שכן בפורום הרבה אנשים משתמשים בו כדי לתאר ספציפית נקודת גישה שאינה כוללת ראוטר או ראוטר שהפכו לנקודת גישה בלבד, שזה לא מה שאתה צריך. אם הפכת את המודם ל-Bridge אז הראוטר שלך חייב להמשיך להיות ראוטר. לחילופין אתה יכול להפוך את הראוטר ל-AP בלבד אבל אז המודם חייב להיות ראוטר.