מבקש חוות דעת על מוצרי חשמל של teka
שלום לכולם ,
אנחנו לקראת מעבר לבית חדש ולכן מחפשים הרבה מאד מכשירי חשמל.
בין היתר : כיריים + מיקרו + תנור.
לאחי יש כבר שנה וחצי כיריים אינדוקציה של TEKA ברוחב 90 והוא מרוצה מהם מאד.
היום הייתי באחת החנויות באלנבי ת"א והמוכר המליץ לי בחום ללכת על תנור של TEKA ומכיוון שאני רוצה גם מיקרוגל -גריל בילד אין , הוא המליץ לי ללכת על סט של תנור ומיקרו גריל של TEKA .
נראה כאילו של TEKA יש אינסוף מוצרים בארץ.
הבעיה היא שהיום בערב בשיחה עם גיסי , מסתבר שגם התנור הקודם שלו היה TEKA וגם הכיריים גז הקודמות שלו היו TEKA ומשניהם הוא לא היה מרוצה בכלל.
מגוגל מאד קצר בעברית מצאתי ביקורת אחת של בחור שטוען שיש לו תנור של TEKA והאיכות מתחת לכל ביקורת , מצד שני מצאתי פוסט אחר של מישהו שקנה לפני חצי שנה וטוען שהוא מאד מרוצה.
לסיכום , אשמח אם יש פה מישהו עם תנור \ מיקרו \ כיריים אינדוקציה של TEKA ויכול לתת ביקורת קצרה.
כמו כן , אשמח להמלצות אחרות לתנורי בילד אין (60) ומיקרו גריל בילד אין.
תודה רבה על העזרה וסליחה על הסיפור הארוך
אנחנו לקראת מעבר לבית חדש ולכן מחפשים הרבה מאד מכשירי חשמל.
בין היתר : כיריים + מיקרו + תנור.
לאחי יש כבר שנה וחצי כיריים אינדוקציה של TEKA ברוחב 90 והוא מרוצה מהם מאד.
היום הייתי באחת החנויות באלנבי ת"א והמוכר המליץ לי בחום ללכת על תנור של TEKA ומכיוון שאני רוצה גם מיקרוגל -גריל בילד אין , הוא המליץ לי ללכת על סט של תנור ומיקרו גריל של TEKA .
נראה כאילו של TEKA יש אינסוף מוצרים בארץ.
הבעיה היא שהיום בערב בשיחה עם גיסי , מסתבר שגם התנור הקודם שלו היה TEKA וגם הכיריים גז הקודמות שלו היו TEKA ומשניהם הוא לא היה מרוצה בכלל.
מגוגל מאד קצר בעברית מצאתי ביקורת אחת של בחור שטוען שיש לו תנור של TEKA והאיכות מתחת לכל ביקורת , מצד שני מצאתי פוסט אחר של מישהו שקנה לפני חצי שנה וטוען שהוא מאד מרוצה.
לסיכום , אשמח אם יש פה מישהו עם תנור \ מיקרו \ כיריים אינדוקציה של TEKA ויכול לתת ביקורת קצרה.
כמו כן , אשמח להמלצות אחרות לתנורי בילד אין (60) ומיקרו גריל בילד אין.
תודה רבה על העזרה וסליחה על הסיפור הארוך
דווקא הכיריים שלהם בעיצוב בוטן מצויינים ופה זה נגמר. מסתבר שהתנורים לא משהו בכלל, הרבה תקלות בגופי חימום. מיקרו לא נתקלתי, אבל אני מאמין שתקבל יותר VFM למוצרים דומים של חברות אחרות, כגון בוש, לאוטר, רוזייריס וכו'.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
·למה הרפתקאות? בגלל שאלך על הכיריים אינדוקציה שלהם או על בליני?יוחאי_ד כתב:אני רואה שאתה מחפש הרפתקאות סתם...
אם זה בגלל הכיריים אז זו לא בדיוק הרפתקאה , יש לי המלצה מאחי שקנה את אותו הדגם לפני שנה וחצי ומרוצה ממנו מאד.
בכל מקרה , אשמח לקבל המלצות לכיריים אינדוקציה ברוחב 80-90 אחרות שבעלות מפרט דומה / יותר טוב ובטווח מחירים של ה TEKA (עד כ 7K ש"ח)
תודה רבה