שירות אחריות ומסננים / נורות - תמי 4
שלום,
סיימתי את המסלול הראשוני וקיבלתי הצעה של כמעט 60 ש"ח בחודש לפילטרים, נורות ואחריות. נשמע לי תמחור מאוד גבוה.
האם זה באמת מה שאתם משלמים?
כמובן יש את אופציה המסננים החלפיים, אך מעניין יותר להבין על מחירי אחריות מספקים חיצוניים אם משהו רכש כזו אחריות.
סיימתי את המסלול הראשוני וקיבלתי הצעה של כמעט 60 ש"ח בחודש לפילטרים, נורות ואחריות. נשמע לי תמחור מאוד גבוה.
האם זה באמת מה שאתם משלמים?
כמובן יש את אופציה המסננים החלפיים, אך מעניין יותר להבין על מחירי אחריות מספקים חיצוניים אם משהו רכש כזו אחריות.
אני יכול להעיד שמבחינת מימוש לפחות הכל חלק. בדיוק היתה לי בעייה שלא יצאו מיים קרים. התקשרתי ואמרו שאין שום בעייה וכל עוד אני רוכש מהם חלפים מקוריים יש אחריות והטכנאי פלוס תיקון הם ללא עלות. בא פירק החליף כרטיס אלקטרוני כלשהו חיבר וסידר את הבעייה ללא תשלום.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אכן השירות יקר אבל גם אני חייב לציין לטובה שבזמן תקלה השירות מאד מהיר ויעיל
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
מישהו מכיר מקום / חנות שניתן לקנות פילטר לתמי 4 פמילי,
ללא קשר לחוזה שירות.
בכל החנויות שהתקשרתי מציעים פילטר מעקף חיצוני ואני לא מעוניין.
תודה!
לגופו של השרשור - נראה לי שעלויות האחזקה כמעט קבועות - סוג של טאבו בין שטראוס לאלקטרה
ללא קשר לחוזה שירות.
תודה!
לגופו של השרשור - נראה לי שעלויות האחזקה כמעט קבועות - סוג של טאבו בין שטראוס לאלקטרה
מה רע בפילטר חיצוני?gechts כתב:מישהו מכיר מקום / חנות שניתן לקנות פילטר לתמי 4 פמילי,
ללא קשר לחוזה שירות.
תודה!
לגופו של השרשור - נראה לי שעלויות האחזקה כמעט קבועות - סוג של טאבו בין שטראוס לאלקטרה...
בשירשור http://www.hometheater.co.il/vt189773.html נראה פשוט וקל.
לגבי עלויות אחזקה, אם 55-60 ש"ח זה המחיר שאפשר לקבל בשטראוס או באלקטרה, זה ממש גזל.
·