שלום לכולם,
אני מעוניין להחליף את הטלויזיה בסלון לטלויזיה גדולה יותר.
כיום אני עם 32", FHD של LG (כן, כן. 32... זה מה שיש לנו) ממש מוצלחת לפי דעתי כיוון שבזמנו השקעתי יותר מהרגיל לקנות טלויזיה טובה.
אני מחפש מסך סביב 46-47" בסכום של עד 3500 ש"ח.
יד שנייה היא אפשרות בהחלט!
מעדיף LED אבל פתוח להצעות (אני פחות אוהב את התמונה של פלסמה) אבל חשוב שהפאנל יהיה מוצלח.
בנוסף, כל עניין הסמארט לא קוסם לי אך 3D דווקא קצת כן. אני חושב שאם כבר קונים משהו חדש עדיף ללכת עם השיפורים בטכנולוגיה, גם אם אשתמש בזה מעט.
השימושים הם צפייה בעידן פלוס ובנוסף סרטים/סדרות דרך KODI בFHD.
ראיתי ביד 2 מסך LG LM761Y בסביבת המחיר הזה - האם לדעתכם מדובר בקנייה מוצלחת?
המפרט נשמע טוב מאוד.
אשמח לשמוע דעות והמלצות נוספות!
תודה,
אורון.
התייעצות - טלויזיה חדשה עד 3500 ש"ח, האם כדאי?
-
oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
במחיר הזה תוכל למצוא חדש
46 סמסונג בקלות וגם 48
חפש
ממליץ
קניתי להורי ולחברים סמסוג 46/48
סביב ה3500
אומנם לפני שנתיים אבל זה המחירים היום
46 סמסונג בקלות וגם 48
חפש
ממליץ
קניתי להורי ולחברים סמסוג 46/48
סביב ה3500
אומנם לפני שנתיים אבל זה המחירים היום
-
oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
מביקורות כלליות שראיתי באינטרנט המסך של LG מקבל ציונים גבוהים מאוד,
בעוד שהדגמים של סמסונג (לא יד שנייה) בסביבת המחיר הזו - F6400/H6400 מקבלים ציון בינוני,
מה גם שע"פ פירסומים בפורום, נראה שהדעות חלוקות לגבי כמה הדגמים האלה באמת מוצלחים
האמת שאני גם לא בטוח אם אני מעדיף 3D אקטיבי - נראה לי שטכנולוגיה הפאסיבית הרבה יותר נעימה ופשוטה לשימוש.
האם לסמסונג גם קיימת האפשרות לשדר את מסך הטלויזיה לטלפון כמסך משני? (לא מהטלפון למסך, הפוך!)
וכיצד ניתן לדעת מה קצב הרענון האמיתי בדגם? מופיע באתר שלהם כ CMR 400HZ, אבל מה ה NATIVE של הפנל בכלל?
ותהיה כללית - האם כדאי לקנות מסך LG מסדרת LM7600 כבן שנתיים או ללכת על חדש כמו סמסונג (האמת, שחוץ מדגמי 6400 שציינתי לא ראיתי שקיימות אופציות נוספות).
אני לא בטוח האם איכויות המסך, כפי שמפורסמות בביקורות שונות, מצדיקות קנייה של מוצר יד שנייה בסכום כזה
תודה
בעוד שהדגמים של סמסונג (לא יד שנייה) בסביבת המחיר הזו - F6400/H6400 מקבלים ציון בינוני,
מה גם שע"פ פירסומים בפורום, נראה שהדעות חלוקות לגבי כמה הדגמים האלה באמת מוצלחים
האמת שאני גם לא בטוח אם אני מעדיף 3D אקטיבי - נראה לי שטכנולוגיה הפאסיבית הרבה יותר נעימה ופשוטה לשימוש.
האם לסמסונג גם קיימת האפשרות לשדר את מסך הטלויזיה לטלפון כמסך משני? (לא מהטלפון למסך, הפוך!)
וכיצד ניתן לדעת מה קצב הרענון האמיתי בדגם? מופיע באתר שלהם כ CMR 400HZ, אבל מה ה NATIVE של הפנל בכלל?
ותהיה כללית - האם כדאי לקנות מסך LG מסדרת LM7600 כבן שנתיים או ללכת על חדש כמו סמסונג (האמת, שחוץ מדגמי 6400 שציינתי לא ראיתי שקיימות אופציות נוספות).
אני לא בטוח האם איכויות המסך, כפי שמפורסמות בביקורות שונות, מצדיקות קנייה של מוצר יד שנייה בסכום כזה
תודה
נערך לאחרונה על ידי oronwerner ב 09/02/2015 22:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- kleinimrod
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
בלי קשר לאפשרויות לא הייתי הולך על יד שנייה בטלוויזיה... לא נראה לי שכדאי להיכנס לזה.