מתלבט בין rkm mk12 ל pipo x7 אשמח להכוונה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
nizan_d פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

כיום יש לי RPI ואני רוצה לשדרג אותו. מה שמפריע לי במכשיר הקיים זה האטיות והעדר יציאת קול דיגיטלית. במכשיר שיש לי קניתי כרטיס של wolfson וגיליתי שאין תמיכה של היצרן ב openelec ואני תלוי במתכנת עצמאי שמוציא גירסאות שמתאימות לכרטיס קול. ךכן אני רוצה לעבור פלטפורמה. איזה מבין המכישירים שציינתי מהיר יותר, יציב ונוח להפעלה? ב RKM אני יכולן לעבוד עם השלט של הטלוויזיה ויש לו יציאת קול דיגיטלית ואילו בpipo אני צריך שלט יעוד (יש לי) ו DAC USB שגם אותו יש לי. היעוד והשימוש העיקרי KODI צפייה בסרטים וסדרות ללא תלת מימד עד 1080. הייתי קונה את הקובייה אם הייתה מתומחרת יותר בזול. אשמח להארות מאנשים שהתנסו במכשירים האלו. תודה.
נערך לאחרונה על ידי nizan_d ב 10/02/2015 9:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

ido111
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #2 

הי ניצן, יצא לי לעבוד עם הפיפו וההתרשמות שלי הייתה חיובית מאוד, לדעתי לצרכים שלך הוא מתאים בול (לא מכיר את המכשיר השני שציינת).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #3 

היי ניצן, אני באותה דילמה כמו שלך. אם חשובה לך היציאה הדיגטאלית, לך על הקוביה CUBOX. יש סקירה באתר.
הרבה חברים בפורום רכשו את הקופסא. חלקם מרוצים מאוד מאוד, חלקם פחות. תוכל לקרוא על כך בפורום.

מה שעידו הציע לך, הינו מכשיר ממש משתלם. החיסרון מבחינתך שאין לו יציאת אודיו דיגיטאלית.
דגם הCI320 של חברת זוטאק, גם יתאים לך מבחינת יציאה דיגיטאלית, אבל הוא יקר הרבה יותר(נמכר בKSP).

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”