דקה לפני שאני קופצת מהחלון....
-
SmadarKafri
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני כבר מתפוצצת מאובר- אינפורמציה, אז אשמח להכוונה:
מחפשת מסך טלוויזיה 50 אינץ'. משיטוטים בחנויות קיבלתי חום מאיכות התמונה הבינונית עד ירודה של טלויזיות לד חדשות ויקרות. אני צלמת, ורואה את רוב הפאקים בשידור לא איכותי, כך שזה מאוד מאוד חשוב לי.
האם קיימת טלויזיה בתקציב של 6000-5000, שאיכות התמונה בה מצויינת? (שחור אמיתי בלי מריחות ו"לכלוך", דיוק צבעים, קונטרסים נכונים) לא איכפת לי מסמארט טי.וי, אלא רק מאיכות תמונה.
השימושים הם צפייה בתכני hd, פלייסטיישן 4, ועידן פלוס.
מכל מה שקראתי עד כה, אני מבינה שייתכן שדווקא פלזמה היא התשובה בשבילי (וגם מאוד התרשמתי מאיכות התמונה בחנויות), אבל חסר לי מידע אמיתי לגבי יכולת ההישרדות בפועל של מוצר כזה, מה גם שבטווח המחירים הזה אני לא משוכנעת שניתן להשיג פלזמה איכותית באמת.
מה ההמלצה שלכם בהתחשה בנתונים? פלזמה או לד? דגמים ספציפיים ששווה לשקול?
ולא פחות חשוב- האם יש בארץ חנויות עם תנאי צפייה נורמליים לבדוק מסכים כאלה? חנויות שאולי גם משקיעות בכיוונון אופטימלי של המסך בתצוגה?
ושאלה אינטלקטואלית בלבד:
יש ברשותי מסך 42 אינץ דק של פנסוניק, בן כמעט 6 שנים. לא לד ולא נעליים. 60 hz. ואיכות התמונה שלו פשוט מהממת ומדוייקת. אפילו שידורי עידן פלוס נראים נפלא עליו. איך זה יתכן? והאם עוד ניתן להשיג טלויזיות כאלו בשוק?
המון תודה!
מחפשת מסך טלוויזיה 50 אינץ'. משיטוטים בחנויות קיבלתי חום מאיכות התמונה הבינונית עד ירודה של טלויזיות לד חדשות ויקרות. אני צלמת, ורואה את רוב הפאקים בשידור לא איכותי, כך שזה מאוד מאוד חשוב לי.
האם קיימת טלויזיה בתקציב של 6000-5000, שאיכות התמונה בה מצויינת? (שחור אמיתי בלי מריחות ו"לכלוך", דיוק צבעים, קונטרסים נכונים) לא איכפת לי מסמארט טי.וי, אלא רק מאיכות תמונה.
מכל מה שקראתי עד כה, אני מבינה שייתכן שדווקא פלזמה היא התשובה בשבילי (וגם מאוד התרשמתי מאיכות התמונה בחנויות), אבל חסר לי מידע אמיתי לגבי יכולת ההישרדות בפועל של מוצר כזה, מה גם שבטווח המחירים הזה אני לא משוכנעת שניתן להשיג פלזמה איכותית באמת.
מה ההמלצה שלכם בהתחשה בנתונים? פלזמה או לד? דגמים ספציפיים ששווה לשקול?
ולא פחות חשוב- האם יש בארץ חנויות עם תנאי צפייה נורמליים לבדוק מסכים כאלה? חנויות שאולי גם משקיעות בכיוונון אופטימלי של המסך בתצוגה?
ושאלה אינטלקטואלית בלבד:
יש ברשותי מסך 42 אינץ דק של פנסוניק, בן כמעט 6 שנים. לא לד ולא נעליים. 60 hz. ואיכות התמונה שלו פשוט מהממת ומדוייקת. אפילו שידורי עידן פלוס נראים נפלא עליו. איך זה יתכן? והאם עוד ניתן להשיג טלויזיות כאלו בשוק?
המון תודה!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
ברוכה הבאה לפורום.....ולא לקפוץ מהחלון...חבל.
לפי מה שכתבת, הכי תתאים לך פלאזמה.
חפשי 50ST60....ואל תרפי עד שתמצאי.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=848697
כאן תקראי עליה קצת...
http://www.cnet.com/products/panasonic-tc-p55st60/
לפי מה שכתבת, הכי תתאים לך פלאזמה.
חפשי 50ST60....ואל תרפי עד שתמצאי.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=848697
כאן תקראי עליה קצת...
http://www.cnet.com/products/panasonic-tc-p55st60/
מצטרף להמלצה
והמחיר ב ZAP יקר מידיי
תנסי ב אולסל
והמחיר ב ZAP יקר מידיי
תנסי ב אולסל
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
SmadarKafri
- חבר שרק התחיל

קראתי, והיא נשמעת מצוין. למעט דבר אחד שרשום בביקורת ומדאיג אותי- שיש לה input lag, ומהבחינה הזו היא לא מוצלחת לגיימרים. מישהו יכול לומר לי מה המשמעות של זה בפועל מבחינת חווית המשחק?
דבר נוסף שעדיין לא ברור לי זה אורך החיים של פלזמה כזו. הבנתי שהמסך לאט לאט מתדרדר, עד שאינו יכול עוד. האם נכון? ותוך כמה זמן?
דבר נוסף שעדיין לא ברור לי זה אורך החיים של פלזמה כזו. הבנתי שהמסך לאט לאט מתדרדר, עד שאינו יכול עוד. האם נכון? ותוך כמה זמן?
- טלHD
- גורו

בסביבות 100,000 שעות.
לא נראה לי שתגיעי לזה.
לא נראה לי שתגיעי לזה.
סוני 828
סמסונג F5500
http://www.trustedreviews.com/sony-kdl-50w829-review
https://www.avforums.com/review/samsung ... view.10817
שימי לב שבגודל 50'' הפגמים של SD בולטים יותר. בעולם SD זה אוטוטו היסטוריה.
סמסונג F5500
http://www.trustedreviews.com/sony-kdl-50w829-review
https://www.avforums.com/review/samsung ... view.10817
שימי לב שבגודל 50'' הפגמים של SD בולטים יותר. בעולם SD זה אוטוטו היסטוריה.
·SmadarKafri כתב:קראתי, והיא נשמעת מצוין. למעט דבר אחד שרשום בביקורת ומדאיג אותי- שיש לה input lag, ומהבחינה הזו היא לא מוצלחת לגיימרים. מישהו יכול לומר לי מה המשמעות של זה בפועל מבחינת חווית המשחק?
דבר נוסף שעדיין לא ברור לי זה אורך החיים של פלזמה כזו. הבנתי שהמסך לאט לאט מתדרדר, עד שאינו יכול עוד. האם נכון? ותוך כמה זמן?...
לגבי input lag - זה הזמן שעובר מאז שתמונה כלשהי "יוצאת" מכרטיס מסך במחשב/קונסולה ועד שרואים אותה ממש במסך. במקרה של הטלויזיה הזאת זה משהו כמו 60 מילי שניות (תלוי מי ואיך מודדים). מה שאומר שאם תזיזי דמות/חפץ כלשהי במשחק עם הבקר תראי אותה זזה על המסך "רק" כעבור 60 מילי שניות. יש כאלה שמרגישים את ההבדל הזה ויש כאלה שלא, כמובן שזה גם תלוי מאד במשחק. נראה לי ש ב S60 הנתון הזה יותר טוב אבל יש לה חיסרונות אחרים ולא בטוח אם עוד מוכרים אותה. אגב ממש לא מזמן מישהו פרסם כאן שהוא קנה את ST60 ב5600 שח, אז אל תסכימי ליותר מזה.
-
SmadarKafri
- חבר שרק התחיל

מישהו כאן מכיר את ה- hu7000 של סמסונג? אמנם led, אבל היחידה שהתרשמתי ממנה בתצוגה. למישהו יש ניסיון איתה או ידע?
-
SmadarKafri
- חבר שרק התחיל

יקרה מאוד (7100 ש״ח). יש סיכוי שאקבל הוזלה יפה כפיצוי על טלויזיה מחפירה שמישהו מכר לי ושחוזרת מחר לחנות.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·SmadarKafri כתב:קראתי, והיא נשמעת מצוין. למעט דבר אחד שרשום בביקורת ומדאיג אותי- שיש לה input lag, ומהבחינה הזו היא לא מוצלחת לגיימרים. מישהו יכול לומר לי מה המשמעות של זה בפועל מבחינת חווית המשחק?
דבר נוסף שעדיין לא ברור לי זה אורך החיים של פלזמה כזו. הבנתי שהמסך לאט לאט מתדרדר, עד שאינו יכול עוד. האם נכון? ותוך כמה זמן?...
באמת יש ל- ST60 זמן תגובה לא טוב לגיימינג. זו אחת מהסיבות שבגללן לא הלכתי על המסך הזה (ב- 60 אינץ') בזמנו. (סיבה משמעותית נוספת היא גם נושא הצבירות/צריבות שרציתי להיות שקט במאה אחוז, למרות שהנסיון שלי עם פלזמה אומר שזו לא כזו בעיה כמו שחושבים. ליתר בטחון מה שנקרא..)
באופן כללי, רוב המסכים מצליחים להשיג INPUT LAG באזור ה- 40ms פלוס מינוס (במצב "GAME" ו/או "PC"), כאשר לסוני יש לא מעט דגמים עם בערך חצי מזה, כ- 20ms בקירוב. בתור גיימר די רציני, אני יכול להבטיח לך שגם סביב ה- 40ms זה בהחלט סביר. אם את גיימרית סופר רצינית שמשחקת משחקים מאד מהירים ואולי אפילו תחרותית באונליין - אז אולי זה יהיה עבורך יותר משמעותי, אחרת זו פשרה מאד סבירה.
לגבי התרשמות מתצוגה בחנויות - זה בהחלט רצוי ומבורך שאת הולכת להתבונן ברצינות בחנויות, אך למעט מספר מקומות בודדים (אולי בכמה חנויות מתמחות רציניות יותר) קשה מאד לקבוע משהו על סמך זה. המסכים בחנויות לא מכויילים, במקרה הטוב הם כוונו לפי טעמו של איש מכירות בחנות שקצת מבין בזה אולי (אני בספק) ובמקרה הגרוע המסכים על מצב "חנות" או "דינאמי", בהם הכל מוגזם כדי למשוך את העין הלא מנוסה - טמפ' צבע, צבעים, בהירות, ניגודיות דינאמית - הכל בהגזמה וללא שום קשר ונסיון לכיול על סמך פרמטרים של התקן.
אז מה את יכולה לעשות? נסי לקרוא ביקורות. לצערי, למעט מספר דגמים, את רוב הביקורות שלך את תאלצי לקרוא באתרים בחו"ל ואף לעשות איזשהי הערכה לגבי דגמים שיש בארץ, כי לפעמים ישנם הבדלים בין דגמים שתמצאי בביקורת בחו"ל לאלו שנמכרים בפועל בארץ.
ואל תתני למושגים כמו "התמונה בסמסונג הכי טובה, או תמונה בפנסוניק הכי טבעית.." וכל מיני ביטויים כאלה בשלוף לבלבל אותך. בפועל, זה תלוי מאד בדגם ואצל כמעט כל יצרן אפשר למצוא מסכים שהם "SPOT ON" בדיוק ובאיכות שלהם וכאלה שהם פשוט "לא טובים", או שנועדו לקהלים שמחפשים מסכים "תקציביים" ומראש לא באו להתחרות על התמונה הכי טובה בשוק.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך לרכוש מסך סוני . itput lag הכי נמוך שיש !!SmadarKafri כתב:אני כבר מתפוצצת מאובר- אינפורמציה, אז אשמח להכוונה:
מחפשת מסך טלוויזיה 50 אינץ'.
המון תודה!...
בנוסף המסכים שלהם איכותיים ומאוד נעימים לצפיה
בהצלחה
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- טלHD
- גורו

·SmadarKafri כתב:יקרה מאוד (7100 ש״ח). יש סיכוי שאקבל הוזלה יפה כפיצוי על טלויזיה מחפירה שמישהו מכר לי ושחוזרת מחר לחנות....
איזו טלויזיה מחפירה מכרו לך ואת מחזירה לחנות?
jacko-il (שחר)
אכן אתה צודק בחול לדוגמא פנסוניק היום מוכרים בארץ לצורך הדוגמא AS610/630/670 ביפן יש רק /680/650
גרמניה 654 /754 וכדומב
הפנל בארץ לא קיים ביפן או גרמניה או אנגליה שיש רק את 640 שהוא לא IPS רק 650 והוא IPS אך לא הפנל שמבאים לארץ
חרשתי את כל האתרים של פנסוניק בעולם וסמסונג כל אחד נתונים אחרים
רק באוסטרליה ואנדונזיה סופר ברייט כמו בארץנ ודגמים פחות או יותר עם אותו מספר ולא מנחם אותי העובדה שהמספרים בארץ זהים לאלו שנמכרים במזרח הרחוק ואפריקה
בילבול שלם לכן גם הביקורות לא ניתן לסמוך עלהם
במגזין CNT קטלו את הסמסונג 6400 באחרים שיבחו ובצדק את התמונה של סמסונג אך זה לא אומר זה מה שיש בארץ
יש לסמסונג תמונה מעולה /או פנסוניק או LG סוני בפועל קיים ערב רב של פנלים בסמסונג במיוחד סין קוראה אירופה וכו
וממש של אחד עם מפרט שונה וזה בולט בפנסוניק סוני סמסונג בין ארץ לארץ
בחנויות לפעמייים מתוך רצון לדחוף מלאי כזה או אחר או מותג מסויים
למשל
ברשת ידועה נכנסתי וראיתי בפועל שמנסים ושדוחפים מותג שהם שותפים ביבוא לעומת אילו שלא הם מבאים ראיתי הבדל ניכר בין התמונות לטובת המוצר הבית של הרשת וזה אומר הרבה -כלומר משנים לרעה את התמונה של הTV שלא מעוננים למכור כדי שהמותג שלהם יראה פיצוץ
ואז ככה ומתוך זה שעבדתי יותר מ9 שנים במכירת מוצרי חשמל אני בדיוק יודע מי ומה ולא כל מה שמראים לכם בחנות זה מה שתראו בבית
אכן אתה צודק בחול לדוגמא פנסוניק היום מוכרים בארץ לצורך הדוגמא AS610/630/670 ביפן יש רק /680/650
גרמניה 654 /754 וכדומב
הפנל בארץ לא קיים ביפן או גרמניה או אנגליה שיש רק את 640 שהוא לא IPS רק 650 והוא IPS אך לא הפנל שמבאים לארץ
חרשתי את כל האתרים של פנסוניק בעולם וסמסונג כל אחד נתונים אחרים
רק באוסטרליה ואנדונזיה סופר ברייט כמו בארץנ ודגמים פחות או יותר עם אותו מספר ולא מנחם אותי העובדה שהמספרים בארץ זהים לאלו שנמכרים במזרח הרחוק ואפריקה
בילבול שלם לכן גם הביקורות לא ניתן לסמוך עלהם
במגזין CNT קטלו את הסמסונג 6400 באחרים שיבחו ובצדק את התמונה של סמסונג אך זה לא אומר זה מה שיש בארץ
יש לסמסונג תמונה מעולה /או פנסוניק או LG סוני בפועל קיים ערב רב של פנלים בסמסונג במיוחד סין קוראה אירופה וכו
וממש של אחד עם מפרט שונה וזה בולט בפנסוניק סוני סמסונג בין ארץ לארץ
בחנויות לפעמייים מתוך רצון לדחוף מלאי כזה או אחר או מותג מסויים
למשל
ברשת ידועה נכנסתי וראיתי בפועל שמנסים ושדוחפים מותג שהם שותפים ביבוא לעומת אילו שלא הם מבאים ראיתי הבדל ניכר בין התמונות לטובת המוצר הבית של הרשת וזה אומר הרבה -כלומר משנים לרעה את התמונה של הTV שלא מעוננים למכור כדי שהמותג שלהם יראה פיצוץ
ואז ככה ומתוך זה שעבדתי יותר מ9 שנים במכירת מוצרי חשמל אני בדיוק יודע מי ומה ולא כל מה שמראים לכם בחנות זה מה שתראו בבית
-
SmadarKafri
- חבר שרק התחיל

למי ששאל כאן איזה מסך מכרו לי- זה שארפ אקווס 50 אינץ׳. האמנתי למוכר שאמר שיש למסך הזה מפרט זהה לגמרי כמו מסך אחר של שארפ (שהיה יקר יותר בגלל פונקציות סמארט, ושאהבתי את התמונה שלו), אבל לא היה לו בתצוגה להראות. בפועל קיבלנו טלויזיה שלא ברור איך יצאה בכלל מהמפעל. לא התמודדה עם שום תוכן בכבוד, וממש עיוותה כל צבע, ולא עמדה בתנועות מצלמה מהירות.
תיאמר לזכות המוכר האידיוט שהוא לא התווכח בכלל כשאמרתי לו שהטלוויזיה הזו לא נשארת אצלנו.
תיאמר לזכות המוכר האידיוט שהוא לא התווכח בכלל כשאמרתי לו שהטלוויזיה הזו לא נשארת אצלנו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לרוב יש פשרה בין איכות תמונה לזמן תגובה. משהו לא מעט מסכים ורובם עם זמן תגובה גבוה גם במצב הגיימינג שלהם.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
·SmadarKafri כתב:אני כבר מתפוצצת מאובר- אינפורמציה, אז אשמח להכוונה:
ושאלה אינטלקטואלית בלבד:
המון תודה!...
אני רק רוצה לציין משהו שצריך להיות די ברור - מאוד קל להתרשם מאיכות טובה בטלוייזית 42 אינץ'. מאוד קל לצפות בתכני SD עליה (כמו עידן+) כי מה לעשות - המסך קטן יחסית ולא רואים פיקסליזציה מטורפת. אותו שידור על מסך 55 או 60 אינץ' ייראה הרבה פחות טוב. נכון שככל שהמסך טוב יותר זה קצת עוזר אבל בסופו של יום זה עדיין יהיה רע (גם בספינות הדגל של סמסונג, פנסוניק וכד').
לי יש פיליפס 42 אינץ', סדרה 5 סה"כ. בלי שום פיצ'רים מיוחדים ואני רואה עידן+ והתמונה די מרשימה. כמובן גם סרטי FULL HD נראים מדהים, אין מה לעשות - הפיקסלים קטנים אז קשה לראות אותם
-
SmadarKafri
- חבר שרק התחיל

טוב, אז אחרי ההמלצות וההערות החשובות שלכם כאן- אנחנו קונים ככל הנראה את ה 828 של סוני. ראינו אותה בחנות אחת והזרמנו לה תכנים שהבאנו מהבית, והיא הייתה הכי טובה בהשוואה לאחרות.
יש דברים מיוחדים שצריך לדעת עליה?
יש דברים מיוחדים שצריך לדעת עליה?