3 רסיברים וינטג' של מרנץ
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
מצמצם קצת את האוסף האישי שלי ומוציא למכירה 3 רסיברי וינטג' מיוחדים של MARANTZ:
1. 4270 - רסיבר קוואדרו כבד, מוציא 70 וואט בסטריאו, במצב מדהים ללא טיפת חלודה, משופץ באופן חלקי (רכיבי ה-POWER והפרה שופצו).
2. 2238B - שמור מאוד! ומשופץ לחלוטין, ללא טיפת חלדה וללא שריטה במצב MINT אמיתי.
3. 2226 - שמור מאוד במצב MINT, לא עבר שיפוץ - הסידרה הראשונה ולא השניה תקין לחלוטין.
מחירים:
1. ל4270 - מבקש 2200 ש"ח.
2. ל2238B - מבקש 1100 ש"ח.
3. ל2226 - מבקש 650 ש"ח.
בבקשה לא להתקשר עם הצעות עלובות, המכשירים שמורים מאוד ולכן אני לא גמיש כ"כ במחירים
(נמכרים במחירים הוגנים מאוד!)
התמונות שהעליתי מקוריות ויכולות להעיד על מצב המכשירים, מי שירצה אשלח תמונות נוספות.
ניתן להתקשר או ליצור איתי קשר בהודעה פרטית, לא מעוניין בהחלפות.
שלומי
052-7909983
1. 4270 - רסיבר קוואדרו כבד, מוציא 70 וואט בסטריאו, במצב מדהים ללא טיפת חלודה, משופץ באופן חלקי (רכיבי ה-POWER והפרה שופצו).
2. 2238B - שמור מאוד! ומשופץ לחלוטין, ללא טיפת חלדה וללא שריטה במצב MINT אמיתי.
3. 2226 - שמור מאוד במצב MINT, לא עבר שיפוץ - הסידרה הראשונה ולא השניה תקין לחלוטין.
מחירים:
1. ל4270 - מבקש 2200 ש"ח.
2. ל2238B - מבקש 1100 ש"ח.
3. ל2226 - מבקש 650 ש"ח.
בבקשה לא להתקשר עם הצעות עלובות, המכשירים שמורים מאוד ולכן אני לא גמיש כ"כ במחירים
(נמכרים במחירים הוגנים מאוד!)
התמונות שהעליתי מקוריות ויכולות להעיד על מצב המכשירים, מי שירצה אשלח תמונות נוספות.
ניתן להתקשר או ליצור איתי קשר בהודעה פרטית, לא מעוניין בהחלפות.
שלומי
052-7909983
-
gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
חברים אני מצטער, הכל נמכר, לפני מעל חצי שנה...
כל מה שנשאר לי הוא מהאוסף הפרטי שלי, לפני כחודש פרסמתי מרנץ 2270 במצב מדהים, עם נוריות לדים שהחליפו את הנוריות הישנות
אף אחד לא התקשר, ופרסמתי ב1500 ש"ח בלבד...
ואז החלטתי שלא אמכור יותר.. בקרוב אמכור (אולי) מכשיר אחד מהאוסף
כל מה שנשאר לי הוא מהאוסף הפרטי שלי, לפני כחודש פרסמתי מרנץ 2270 במצב מדהים, עם נוריות לדים שהחליפו את הנוריות הישנות
אף אחד לא התקשר, ופרסמתי ב1500 ש"ח בלבד...
ואז החלטתי שלא אמכור יותר.. בקרוב אמכור (אולי) מכשיר אחד מהאוסף