וגם גרסה חדשה 0.99.5 ל-GBPVR
יש ל SKIN הזה כמה גלגולי שמות. הוא נקרא BASE SKIN/ADVISOR SKIN ולאחרונה גם X - THEME.
אני משתמש ב -PVR150 וב BLASTER שמגיע איתו (לא MCE).
פלאגינים לא חסר:
MYVIDEOS/MYMUSIC/MYPROGRAMS
RSSREADER
WEATHER PLUGIN
ויכול להיות עוד כמה שאני לא זוכר...
אני משתמש ב -PVR150 וב BLASTER שמגיע איתו (לא MCE).
פלאגינים לא חסר:
MYVIDEOS/MYMUSIC/MYPROGRAMS
RSSREADER
WEATHER PLUGIN
ויכול להיות עוד כמה שאני לא זוכר...
איך הביצועים ??
אני ניסיתי בעבר את ה GP והתאכזבתי מהביצועים.
היא הייתה איטית נתקעת לרוב כאשר מקליטים חוסר יציבות.
איך הגירסא החדשה??
האם עובדת טוב יותר מבעבר?
?BANJO
היא הייתה איטית נתקעת לרוב כאשר מקליטים חוסר יציבות.
איך הגירסא החדשה??
האם עובדת טוב יותר מבעבר?
?BANJO
ניסיתי גם את MCE ואת SAGETV ונשארתי עם GBPVR. את MCE עזבתי בגלל שהיא מאוד מגבילה.
את SAGE עזבתי בעיקר בגלל שהיא כבדה יותר מ GBPVR (גם בגלל שיש שם פחות PLUGINS והמחיר לא מוצדק).
אני מריץ GBPVR על AMD ATHLON 1GHZ עם 384MB זכרון (מחשב ישן שהומר ל HTPC) ואין לי בעיות של יציבות גם בזמן הקלטות. יש תמיכה ב SERVER/CLIENT כמו ב SAGETV ויש גם אפשרות ל PLACESHIFTER כמו ב SAGETV (בלי להוסיף כמה עשרות דולרים...).
שלא נדבר על זה ש GBPVR היא התוכנה היחידה שמורידה לי מידע+תקצירים של סדרות מ TV.com.
יתרונות נוספים שלוקח בערך 10 להגדיר אותה לשימוש ראשוני (כולל EPG) והתמיכה בעברית היא מושלמת (בלי כל מיני טריקים...).
את הגרסה החדשה לא ניסיתי...
אני כרגע עם גירסה 98.8. אני מחכה לשינוי משמעותי כדי לשדרג (או פשוט ליותר זמן פנוי), למרות שבגרסה החדשה יש תמיכה ב YOUTUBE.
את SAGE עזבתי בעיקר בגלל שהיא כבדה יותר מ GBPVR (גם בגלל שיש שם פחות PLUGINS והמחיר לא מוצדק).
אני מריץ GBPVR על AMD ATHLON 1GHZ עם 384MB זכרון (מחשב ישן שהומר ל HTPC) ואין לי בעיות של יציבות גם בזמן הקלטות. יש תמיכה ב SERVER/CLIENT כמו ב SAGETV ויש גם אפשרות ל PLACESHIFTER כמו ב SAGETV (בלי להוסיף כמה עשרות דולרים...).
שלא נדבר על זה ש GBPVR היא התוכנה היחידה שמורידה לי מידע+תקצירים של סדרות מ TV.com.
יתרונות נוספים שלוקח בערך 10 להגדיר אותה לשימוש ראשוני (כולל EPG) והתמיכה בעברית היא מושלמת (בלי כל מיני טריקים...).
את הגרסה החדשה לא ניסיתי...
אני כרגע עם גירסה 98.8. אני מחכה לשינוי משמעותי כדי לשדרג (או פשוט ליותר זמן פנוי), למרות שבגרסה החדשה יש תמיכה ב YOUTUBE.
-
kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
התקנתי אותה שוב, ואני מתחיל להשבות בקסמה... עם הסקין של הסאסארי זה נראה מעולה על ה-LCD ב-9:16.
איך אתה מחליף ערוצים? עם הבלאסטר של MCE זה משום מה לא עובד
אגב, הממשק העברי של הגרסה החדשה כולל עיוותים כמו רדיו נטו במקום רדיו אינטרנטי, מה הסיפור?.....
איך אתה מחליף ערוצים? עם הבלאסטר של MCE זה משום מה לא עובד
אגב, הממשק העברי של הגרסה החדשה כולל עיוותים כמו רדיו נטו במקום רדיו אינטרנטי, מה הסיפור?.....
את הממשק שלי אני תרגמתי בעצמי עוד לפני שיצא התרגום המובנה שמגיע עכשיו עם הגירסה הרשמית. אתה יכול לתקן את התרגום. תחפש תיקייה שנקראת Language בתיקייה הראשית של GBPVR. צריך להיות שם את הקובץ XML של התרגום בעברית. אתה יכול לערוך אותו כרצונך או אם אתה רוצה תשלח לי הודעה פרטית עם ה-EMAIL שלך ואני אשלח לך את התרגום שלי. (אתה תראה שינוי בממשק רק אחרי כניסה מחודשת ל CONFIG ולחיצה על OK).
את ההחלפת ערוצים אני עושה עם ה-BLASTER המקורי של ה-150 שעובד מול ממיר של YES. צריכה להיות תמיכה מובנת ב-GBPVR גם ב-BLASTER ובשלט של MCE. אני מציע לך לחקור את ה WIKI של GBPVR או את הפורמים באתר. בדר"כ נותנים שם תשובות מהר מאוד.
אגב לגבי הפלאגינים של MYVIDEOS/MYMUSIC/MYPROGRAMS צריך להוריד אותם מהאתר של היוצר שלהם: reven.co.nz
את ההחלפת ערוצים אני עושה עם ה-BLASTER המקורי של ה-150 שעובד מול ממיר של YES. צריכה להיות תמיכה מובנת ב-GBPVR גם ב-BLASTER ובשלט של MCE. אני מציע לך לחקור את ה WIKI של GBPVR או את הפורמים באתר. בדר"כ נותנים שם תשובות מהר מאוד.
אגב לגבי הפלאגינים של MYVIDEOS/MYMUSIC/MYPROGRAMS צריך להוריד אותם מהאתר של היוצר שלהם: reven.co.nz
איזה באסה...
עכשיו אני מבין למה לא יצאו גירסאות סופיות לפלאגינים שלו...
אני מקווה שמישהו ימשיך את הפיתוח...
יש לי את ההתקנה של MYVIDEO5/MYMUSIC3/MYPROGRAMS3
שלח לי הודעה פרטית עם המייל שלך ואשלח לך מה שאתה רוצה (רק תגיד לי מה)
עכשיו אני מבין למה לא יצאו גירסאות סופיות לפלאגינים שלו...
אני מקווה שמישהו ימשיך את הפיתוח...
יש לי את ההתקנה של MYVIDEO5/MYMUSIC3/MYPROGRAMS3
שלח לי הודעה פרטית עם המייל שלך ואשלח לך מה שאתה רוצה (רק תגיד לי מה)
ניצול שרשור עזרתכם האדיבה ניסיתי להתקין את התוכנה וזה נתן לי 2 הודעות שגיאה שאני לא יודעת מה הוא רוצה מימני בהם צירפתי תמונת מסך של שניהם זו עם האינטרנט היא ראשונה ולאחר שמופיעה השניה הוא עושה רולבאק ולא מתקין תודה מראש שיר
אולי זו הסיבה אני פשוט נלחמתי עם העלאת תמונות אצלך הכל בסדר:-) אני אנסה להתקין ובינתיים אלה הן התמונות בקישורים הבאים:http://img488.imageshack.us/my.php?image=1vg9.jpg
http://img50.imageshack.us/my.php?image=2vn1.jpg
תודה
שיר
http://img50.imageshack.us/my.php?image=2vn1.jpg
תודה
שיר
זה התקין אבל יש לי כרטיס טלויזיה Hauppauge WinTV 150 הרגיל לא ה -MCE וכנראה שלהעביר ערוצים אי אפשר כי כמה שחיפשתי ברשת לא מצאתי מדריך וגם ה HIP לא מזהה לי את השלט משום מה מישהו יודע אם יש משהו שניתן לעשות
זה ממש מוזר שב-Hauppauge GBPVR כן תומך ובבלסטר שלו הוא לא תומך תודה מראש שיר
משהו יודע כיצד לגרום לnews tiker לנוע משמאל לימין?
התקנתי את הפלאג אין הזה והוא שימושי למדי. אבל כרגיל אין התאמה מלאה לשפה שלנו...
גם במסך החדשות עצמו - האם אפשר לישר לימין?
גם במסך החדשות עצמו - האם אפשר לישר לימין?