האם "רייבי אלקטרוניקה" עומדים במילה שלהם לגבי אחריות על מוצרים?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sivanez פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,
הזמנתי טלויזיה של סמסונג UE50h6400 דרך "E-Zone".
המוכר שכנע אותי להוסיף כמה מאות שקלים כדי לשדרג מאחריות של שנה עם יבואן פחות אמין, לאחריות של 3 שנים עם "רייבי אלקטרוניקה" (בנוסף כוללת חבילת השדרוג שלט חכם, עברית מעולה, ומשקפי תלת מימד).
אחד השיקולים העיקריים שלי ללכת על החבילה המורחבת שהמוכר "דחף" לי, היא הרצון בכל זאת לקבל אחריות של 3 שנים, ולא רק של שנה.
מה גם שהמוכר אמר ש"רייבי" נותנים שירות מעולה, ועומדים בהתחיבויות שלהם. הבנתי מפוסטים אחרים פה שלאנשים היו בעיות בעבר עם מימוש האחריות שניתנה להם ע"י יבואנים מפוקפקים.
לכן על זה רציתי לשאול:
למישהו יש נסיון עם השירות שנותנים "רייבי אלקטרוניקה" ללקוח שלהם, במידה ויש תקלה עם המכשיר כעבור שנתיים-שלוש?
עדיין לא מאוחר לבטל את העסקה אם יתברר פה שרייבי לא אמינים כמו שהמוכר אמר.
תודה

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #2 

עד כמה שידוע לי כל סדרת ה- H דגם 6400 אמורה להגיע עם זוג משקפי 3D ועם שלט חכם.
עברית אולי לא אבל שלט חכם - כן (שלט עם פוינטר) .

sivanez פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@movieman

יכול להיות ששווה לי לשלם מאות שקלים לאחריות של שנתיים נוספות בכל מקרה.
אבל המוכר אמר שהתוספת בתשלום היא גם עבור השלט והמשקפיים.

אז אשמח גם לדעת אם מה שמובימן אומר נכון.
סתם כדי שאוכל להעיר למוכר שלא יטעה ולא יעשה מניפולציות לקונים.
אני לא אוהב שעוברים את הקו, ומתחילים לשלב הטעיות במכירה.. ואני בהחלט אתקשר ואעיר לו על זה.

אז עוד שאלה - האם במילא כל דגם מגיע עם השלט והמשקפיים, גם בלי רכישת "חבילה מורחבת", כמו שהיא נקראת?

ומחכה לעוד תגובות לגבי האמינות של רייבי (יש יל תחושה שהם בסדר, ושמעטים נזקקים להם באמת)
·

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

לא מכיר באופן אישי את רייבי, אך מסקרן אותי באופן כללי מהם ההבדלים במחירים ומי היבואן "הפחות אמין" שנותן שנה?
כי לדעתי, גם בלי קשר לכל החבילה וההבדלים לכאורה שיש בין שתי "החבילות", להוסיף כמה מאות שקלים (תלוי כמה..) כדי לקבל אחריות של שלוש שנים במקום שנה אחת - זה כנראה שווה, גם אם מדובר ביבואן עם תודעת שירות גרועה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

זה לא בהכרח כך

שליחה #5 

movieman כתב:עד כמה שידוע לי כל סדרת ה- H דגם 6400 אמורה להגיע עם זוג משקפי 3D ועם שלט חכם.
עברית אולי לא אבל שלט חכם - כן (שלט עם פוינטר) .
...
·

יש יבואנים שבחבילת הבסיס לא נותנים משקפיים ושלט סמארט. בהחלט. כך הם מורידים את המחיר כמה שיותר כדי למשוך אליהם לקוחות בזאפ וכד'. בעיקרון אמור להיות רשום את זה לפני כן או שהמוכר בחנות צריך להגיד את זה.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #6 

כל היבואנים נותנים אריזה סגורה ומה שרשום בחוברת שצריך להיות זה מה שמגיע על הטלויזיה.נקודה.,
דווקא יש פחות תלונות על יבואנים מקבליים בפורום
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

sivanez פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

עלות השדרוג

שליחה #7 

@jacko-il
·
תראה, במקור רציתי לקנות בכלל 48H6400, בעלות 3700 ש"ח, ובלי אף תוספת (בלי שלט חכם, עברית נורמלית, משקפי תלת מימד, אחריות ל 3 שנים).
המוכר שכנע אותי ללכת על 50H6400, שבלי תוספות עולה לפי זאפ 4100 ש"ח.
הוא אמר שיש עכשיו מבצע על ה "50 שכולל "חבילה מורחבת", ז"א שכולל את כל התוספות הנ"ל, וזאת בעלות של רק 4400 ש"ח.
זאת אומרת רק 300 ש"ח יותר מ "50 בלי כלום מתוך החבילה המורחבת.
אמנם אני בהתחלה התכוונתי לקנות רק ב 3700 ש"ח, אבל במחיר הזה הייתי מקבל רק "48 במקום "50, ובלי כל התוספות הנ"ל...
אז הוספתי 700 ש"ח, אבל קיבלתי יותר, מכל הכיוונים באמת

kleinimrod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #8 

כל מסך מדגם 6400 מגיע עם השלט והמשקפיים ומי שלא נותן כנראה מוציא אותם מהאריזה. תבדוק ביקורות מחו”ל על הדגם הזה ותראה שכולם מציינים שקיבלו שלט חכם ומשקפיים בערכה. אם אני לא טועה דגם 6300 או 6200 זה דגם זהה רק בלי השלט החכם והמשקפיים בערכה.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

מוכר מוכשר מכר לך
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

sivanez פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

לא קשור למוכר מוכשר

שליחה #10 

@kleinimrod
·
קודם כל בוא נתחיל מזה שאם המוכר היה משקר - הייתי מבטל את העיסקה, ושוקל להפנות אליהם את מי שצריך בקשר להטעיה צרכנית, שאם ראיתי נכון בפרסומים מאד עדכניים, יכולה לעלות להם עשרות אלפי שקלים. בדיוק על זה הפרסומות מדברות.
אז זה לגבי "המוכר המוכשר"
תוך כדי השיחה הייתי מודע מאד לכל המחירים שעפו באוויר, ולאם כדאי לי או לא. ובחרתי רק אחרי רבע שעה של טחינת הנושא איתו מכל הכיוונים.
מה שאני בודק עכשיו איתכם וגם מול ספקים אחרים הוא אם אותו מוכר שיקר לי או לא. שאת זה לא יכולתי לדעת תוך כדי שיחה.
ואם הוא לא שיקר, ואכן כעת התברר לי שהוא לא - בחרתי מרצון ובמודע לשלם עוד קצת, ולקבל הרבה יותר.

למה הוא לא שיקר? כי בירור מול עוד ספקים הבהיר לי שאכן כולם מוכרים בזול יותר בזאפ, רק ב 4150 ש"ח ככה, אבל בלי משקפיים ובלי שלט חכם. כדי לקבל את ה"חבילה המורחבת" הנ"ל בכל החברות האלה אתה משלם 4400 ש"ח, ומקבל הכל, כולל 3 שנים אחריות, שני זוגות משקפיים (שציינו בפני שרק זוג משקפיים אחד עולה 350 ש"ח) וכו'.
אז מבחינתי זה כן שווה, וזה המצב...

kleinimrod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #11 

לא אני רשמתי שהמוכר מוכשר אבל אני כן רשמתי שלא נראה לי שיש מסך 6400 שמגיע בלי שלט חכם ומשקפיים, ועדיין לא נראה לי. זה שאתה מקבל בלי זה לא אומר שסמסונג סיפקו את המסך בלי.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

בחוברת של המכשיר ועל האריזה יש פירוט של התוכן שלה באופן חד משמעי
רב סרן-רועי קליין.

sivanez פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

@kleinimrod
·
התגובה שלי היתה משולבת ל tascam ולך. אין אפשרות להגיב לשני אנשים באותה הודעה...

אני לא בטוח מה רשום על הקופסה, ואכן נשמע לי מאד הגיוני שסמסונג יספקו את כל אלה. אבל העובדה היא שבאמת כל הספקים עושים את אותו תרגיל, ו"מוזילים" עלויות על ידי אי סיפוק משקפיים, שלט חכם וכו'... איכשהו

בכל מקרה תודה לשניכם. כנראה המוכר היה בסדר (מניפולטיבי, כמובן, אבל לא שקרן ; )

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”