איך אני מכבה את הסטרימר שמריץ OpenELECT?
-
benshalom100
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
בקרה הזה יש לי apple TV 1 אבל זה אותו הדבר בכולם לא?
תודה
תודה
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
רמי, כל שעלייך לעשות הוא להיכנס לתפריט הכיבוי של התוכנה (מקש S במקלדת) וללחוץ על כיבוי.
לחלופין אתה פשוט יכול לכבות את הסטרימר עם השלט שהוא הגיע איתו, או להוציא מהחשמל.
שם ההפצה היא OpenElec אגב.
לחלופין אתה פשוט יכול לכבות את הסטרימר עם השלט שהוא הגיע איתו, או להוציא מהחשמל.
שם ההפצה היא OpenElec אגב.
-
benshalom100
- חבר פעיל

זה בדיוק מה שעשיתי אבל כשאני עושה כיבוי הXBMC נסגר אבל המכשיר עצמו עדיין דלוק והדרך היחידה לכבות אותו היא לנתק מהחשמל, הבעיה היא שזה לא בריא למחשב כל פעם להתנתק מהחשמל, יש פיתרון נוסף?
תודה
תודה
- tomer953
- חבר מכור קשה

-
benshalom100
- חבר פעיל

apple TV הראשון, הכסוף
- tomer953
- חבר מכור קשה

נו ועם השלט שלו הוא לא נכבה?
אגב התמיכה של קודי באפל הופסקה אז בתכלס לא הייתי בונה על המכשיר יותר מידי לצורך הרצת קודי.
אגב התמיכה של קודי באפל הופסקה אז בתכלס לא הייתי בונה על המכשיר יותר מידי לצורך הרצת קודי.
-
benshalom100
- חבר פעיל

ממה שהבנתי הוא לא מוריד כבר את גירסה 14 אבל זה מתאים לי לבינתיים אני רק מריץ סרטים על הרשת הביתית ואם בעתיד אני ירצה אני ישדרג למשהו חדש
בכל מקרה בשלט אין אופציה לכבות אותו ואפילו במערכת הפעלה המובנת שלו אין אופציה לכיבוי אלה רק למצב stand by אז כניראה שגם בXBMC זה אותו עקרון שהמכשיר עצמו לא נכבה
תודה בכל אופן
בכל מקרה בשלט אין אופציה לכבות אותו ואפילו במערכת הפעלה המובנת שלו אין אופציה לכיבוי אלה רק למצב stand by אז כניראה שגם בXBMC זה אותו עקרון שהמכשיר עצמו לא נכבה
תודה בכל אופן
- tomer953
- חבר מכור קשה

לאפל tv2 אין אפשרות אמיתית להיכבה והדרך היחידה היא להוציא מהחשמל - אני מניח שכך גם ב1. אז פשוט תשאיר דולקThe Apple TV 2 does not have a real "sleep" or shutdown function. Even under the native Apple software, the unit is always powered on, and only fakes sleeping. There is no way to sleep or shutdown the Apple TV 2 without physically pulling the power....