איזה Skin תומך בעברית וניתן להתגדיר תמונת רקע לכל אופציה בתפריט?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
היי ברוך הבא.
מציע לך להבא לשוטט קצת בפורום לפני פתיחת שרשור חדש.
יש סקין שאני התאמתי לעברית שעונה על הדרישות שלך אתה מוזמן להסתכל כאן
http://www.hometheater.co.il/vt217904.html
מציע לך להבא לשוטט קצת בפורום לפני פתיחת שרשור חדש.
יש סקין שאני התאמתי לעברית שעונה על הדרישות שלך אתה מוזמן להסתכל כאן
- tomer953
- חבר מכור קשה

אני לא מבין מהן השאלות המקוריות שלא עניתי עליהן.
שבוע טוב
http://www.hometheater.co.il/vt217904.htmlאשמח לדעת איזה Skin תומך פונט עברי מאפשר זאת...
http://www.hometheater.co.il/vt217904.htmlהיכן מוצאים את ה Skin הזה...
הגדרות - הגדרות מעטפת - רקעיםכיצד מגדירים את תמונות הרקע...
שבוע טוב
1. בשלב זה אני לא מעוניין להתקין את הסקין שמישהו כאן בפורום יצר, אלא להשתמש בסקין שמגיע Built In שתומך עברית,
האם יש משהו כזה? מה שמו בישראל?
2. היכן אני מוצא אותו? ב Repo הרשמי?
3. כיצד אני בוחר תמונת רקע לכל אופציה בתפריט?
תודה.
האם יש משהו כזה? מה שמו בישראל?
2. היכן אני מוצא אותו? ב Repo הרשמי?
3. כיצד אני בוחר תמונת רקע לכל אופציה בתפריט?
תודה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

הסקין שמגיע BUILT IN עם התוכנה נקרא Confluence - הוא תומך בעברית אם מגדירים לו את הפונט Arial - ההגדרה מתבצעת כך:
(אני מצטט את עצמי משרשור אחר)
3. בסקין ברירת המחדל לא ניתן לבחור רקע נפרד לכל תפריט כפי שציינת
אני רואה שאתה קצת מתחיל בתחום, הייתי מציע לך להיכנס לשרשור "התחל כאן" שבחתימתי, ולעבור קצת על המדריכים השונים בפורום.
שבוע טוב
(אני מצטט את עצמי משרשור אחר)
2. כיצד אתה מוצא אותו? ביקשת את הסקין שמגיע BUILT IN - אז הסקין מגיע BUILT IN - הוא תמיד מגיע עם התוכנה באופן מובנה. אין מה למצוא אותו - הוא קיים.כדי לשנות את התוכנה מאנגלית לעברית, יש לבצע 2 פעולות פשוטות:
4. נווטו אל - System - Settings - Appearance ותשנו את Fonts מ "Skin Defualt" ל"Arial Based"
5. כעת עברו אל הלשונית International ושנו את Language מEnglish לHebrew, בנוסף שנו את Region ל-Israel ואת ערכת התווים ל Hebrew (Windows)...
3. בסקין ברירת המחדל לא ניתן לבחור רקע נפרד לכל תפריט כפי שציינת
אני רואה שאתה קצת מתחיל בתחום, הייתי מציע לך להיכנס לשרשור "התחל כאן" שבחתימתי, ולעבור קצת על המדריכים השונים בפורום.
שבוע טוב
- tomer953
- חבר מכור קשה

אוקיי ידידי, אז יש הבדל בין Built In לבין "נמצא בRepo הרישמי" - כי זה ממש לא אותו הדבר.
Transparency! נמצא ב-Repo הרישמי ונוצר על-ידי אחד המפתחים של Kodi.
בשרשור שאני הפניתי אותך זהו אותו הסקין - רק ערוך על-ידי, כלומר MOD לסקין שלו, וכדי להוריד את הMOD שלי צריך להוריד מהREPO הלא רישמי, אלא של TheWiz.
אני מניח שיש עוד סקינים שיודעים להגדיר רקעים (לדעתי Aeon Nox ) -פשוט תוריד ותנסה...
בשרשור שאני הפניתי אותך זהו אותו הסקין - רק ערוך על-ידי, כלומר MOD לסקין שלו, וכדי להוריד את הMOD שלי צריך להוריד מהREPO הלא רישמי, אלא של TheWiz.
אני מניח שיש עוד סקינים שיודעים להגדיר רקעים (לדעתי Aeon Nox ) -פשוט תוריד ותנסה...
·אתה צודק, אכן יש הבדל, טעות שלי.tomer953 כתב:אוקיי ידידי, אז יש הבדל בין Built In לבין "נמצא בRepo הרישמי" - כי זה ממש לא אותו הדבר.
אני מניח שיש עוד סקינים שיודעים להגדיר רקעים (לדעתי Aeon Nox ) -פשוט תוריד ותנסה......
כלומר, את הסקין Transparency אני יכול להוריד מה Repo הרשמי, הוא תומך בעברית ואני יכול לקבוע רקע שונה לכל אופציה בתפריט?
כיצד קובעים את הרקעים השונים?
- tomer953
- חבר מכור קשה

גם הוא תומך בעברית בתנאי שמשנים לפונט Arial , ואתה יכול לקבוע רקעים, כפי שהסברתי לך בתגובה מספר #4:
הגדרות - הגדרות מעטפת - רקעים
הגדרות - הגדרות מעטפת - רקעים
מה ההגיון לקחת סקין מה-Repo הרשמי ולעבוד בו עם Arial, אם הוא קיים בהפצה ישראלית כלשהי (TheWiz או באופן עצמאי) בגרסה הכוללת התאמה לעברית (ימין-שמאל)?
הרי פרט לימין-שמאל הפונקציונליות שלו זהה, למעט המקרה של T! של tomer953.
הרי פרט לימין-שמאל הפונקציונליות שלו זהה, למעט המקרה של T! של tomer953.
- tomer953
- חבר מכור קשה

·Gico כתב:מה ההגיון לקחת סקין מה-Repo הרשמי ולעבוד בו עם Arial, אם הוא קיים בהפצה ישראלית כלשהי (TheWiz או באופן עצמאי) בגרסה הכוללת התאמה לעברית (ימין-שמאל)?
הרי פרט לימין-שמאל הפונקציונליות שלו זהה, למעט המקרה של T! של tomer953....
לא הבנתי כלום ממה שאמרת.
- tomer953
- חבר מכור קשה

עקרונית ברפו של thewiz
אבל ממבט חטוף בסקינים שם הם לא באמת מותאמים לעברית.
בחלק העברית חתוכה/הפוכה/מיושרת לא נכון או חלקית
ברפו הרישמי הסקינים מיושרים לשמאל
אבל ממבט חטוף בסקינים שם הם לא באמת מותאמים לעברית.
בחלק העברית חתוכה/הפוכה/מיושרת לא נכון או חלקית
ברפו הרישמי הסקינים מיושרים לשמאל
רובנו הגדול עובד עם הסקינים מ-TheWiz ולא שמעתי הרבה תלונות. נראה שהסטנדרטים שלך יותר גבוהים.
האם נראה לך שעדיף לעבוד עם סקין מהריפו הרשמי עם פונט Arial?
בתגובה שלי רציתי להדגיש ל-Kodino שבעקרון הפונקציונליות זהה לסקינים הללו ב-Repo הרשמי וב-TheWiz,
ולכן לדעתי עדיף מה שקיים ב-TheWiz שזה יישור חלקי לימין.
כמובן גרסת ה-T! שלך אינה נכנסת לדיון הזה, כי יש בה שינויים פונקציונליים ש-Kodino לא רוצה בשלב זה.
בתגובה שלי רציתי להדגיש ל-Kodino שבעקרון הפונקציונליות זהה לסקינים הללו ב-Repo הרשמי וב-TheWiz,
כמובן גרסת ה-T! שלך אינה נכנסת לדיון הזה, כי יש בה שינויים פונקציונליים ש-Kodino לא רוצה בשלב זה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

עכשיו שמתי לב שאתה זה לא פותח השרשור, משום מה חשבתי שזה אותו האחד ונוצר לי היגיון לא מובן קצת במה שהוא שואל ואומר.
עכשיו קצת יותר ברור...
שכל אחד ישתמש במה שבה לו, האופציות גדולות ומרובות
עכשיו קצת יותר ברור...
שכל אחד ישתמש במה שבה לו, האופציות גדולות ומרובות
לא הבנתי, הסקינים בריפו הרשמולא באמת עובדים מימין לשמאל?Gico כתב:רובנו הגדול עובד עם הסקינים מ-TheWiz ולא שמעתי הרבה תלונות. נראה שהסטנדרטים שלך יותר גבוהים.![]()
כמובן גרסת ה-T! שלך אינה נכנסת לדיון הזה, כי יש בה שינויים פונקציונליים ש-Kodino לא רוצה בשלב זה....
הסקינים של TheWiz מיושרים רק חלקית?
מהיכן מתקינים את של TheWiz?
- tomer953
- חבר מכור קשה

סקינים ברפו הרישמי, מותאמים לשפה האנגלית, ולרוב השפות בעולם - שהן נכתבות משמאל לימין.
לצערנו - השפה העברית נכתבת הפוך, מימין לשמאל, ולכן הסקינים כן יכולים להציג את השפה העברית - אך המשפטים יהיו מיושרים לצד שמאל, בצורה שלא נוח לקרוא - או לא יפה וטבעית כמו שהשפה אמורה להיראות.
כמו כן, חלק מהמפתחי סקינים, אינם כוללים בתוך הסקין שלהם פונט אשר יודע להציג אותיות עבריות - ולכן חלק מן הסקינים ברפו הרישמי - יציגו ריבועים במקום אותיות עבריות, למרות שהיום חלק נכבד מן המפתחים כבר מכניסים את הפונט Arial לסקין.
TheWiz לקח את הסקינים הפופולריים,הכניס להם באופן קבוע גופנים עבריים כמו Arial, והריץ עליהם מעין סקריפט - שלוקח כל מקום שכתוב בו align-left והופך אותו ל- align-right, כלומר, כל תווית בסקין שבמקור מיושר לצד שמאל, הוא הפך אותה אוטומטית לצד ימין. זהו פתרון, אבל חלקי, כי לעיתים שלא פותרים את שורש הבעייה (עריכה של תווית תווית...כל אחת בנפרד) - נוצרות בעיות חדשות.
ולכן - יש סקינים שיצאו 'בסדר' ויש כאלו שיצאו 'על הפנים', אבל אחד 'מושלם' - אין.
לצערכם, או לשמחתם, קהילת הסקינרים בישראל לא גדולה, וכוללת כרגע אותי חחח, אז מי שאוהב את איך ש-T! נראה יכול להינות מסקין שאני התאמתי כל חלק בקוד שלו לשפה העברית (מה שניתן) - ומי שלא מתחבר - יצטרך להשתמש בסקין אחר אשר עשוי בחלקים שונים שלו לכלול מקומות שאינן מותאמים לעברית.
איך מתקינים?
אתה יכול להיכנס לשרשור של הסקין שלי ולעקוב אחר ההוראות, רק במקום להתקין את הסקין T! שלי - תתקין מה שבא לך... זה אותו התהליך:
לצערנו - השפה העברית נכתבת הפוך, מימין לשמאל, ולכן הסקינים כן יכולים להציג את השפה העברית - אך המשפטים יהיו מיושרים לצד שמאל, בצורה שלא נוח לקרוא - או לא יפה וטבעית כמו שהשפה אמורה להיראות.
כמו כן, חלק מהמפתחי סקינים, אינם כוללים בתוך הסקין שלהם פונט אשר יודע להציג אותיות עבריות - ולכן חלק מן הסקינים ברפו הרישמי - יציגו ריבועים במקום אותיות עבריות, למרות שהיום חלק נכבד מן המפתחים כבר מכניסים את הפונט Arial לסקין.
TheWiz לקח את הסקינים הפופולריים,הכניס להם באופן קבוע גופנים עבריים כמו Arial, והריץ עליהם מעין סקריפט - שלוקח כל מקום שכתוב בו align-left והופך אותו ל- align-right, כלומר, כל תווית בסקין שבמקור מיושר לצד שמאל, הוא הפך אותה אוטומטית לצד ימין. זהו פתרון, אבל חלקי, כי לעיתים שלא פותרים את שורש הבעייה (עריכה של תווית תווית...כל אחת בנפרד) - נוצרות בעיות חדשות.
ולכן - יש סקינים שיצאו 'בסדר' ויש כאלו שיצאו 'על הפנים', אבל אחד 'מושלם' - אין.
לצערכם, או לשמחתם, קהילת הסקינרים בישראל לא גדולה, וכוללת כרגע אותי חחח, אז מי שאוהב את איך ש-T! נראה יכול להינות מסקין שאני התאמתי כל חלק בקוד שלו לשפה העברית (מה שניתן) - ומי שלא מתחבר - יצטרך להשתמש בסקין אחר אשר עשוי בחלקים שונים שלו לכלול מקומות שאינן מותאמים לעברית.
איך מתקינים?
אתה יכול להיכנס לשרשור של הסקין שלי ולעקוב אחר ההוראות, רק במקום להתקין את הסקין T! שלי - תתקין מה שבא לך... זה אותו התהליך: