מחיר בזק-בינלאומי במהירות 200Mbps - יש משהו שווה?
היי,
אני משלם כרגע 29.90 ש"ח על 100Mbps אצל בזב"ל כבר מספר שנים.
האם יש מבצע דומה עבור 200Mbps? נגיד, הייתי מוכן לשלם עד 40 ש"ח לחודש עבור המהירות הזו.
יש מישהו שיכול להעיד כמה הוא משלם ואם זה נמוך במיוחד, כמה הוא היה צריך "להלחם" בשביל זה?
מבחינה תשתיתית כבר עדכנתי ל- 200Mbps ואני פשוט שוקל אם להשאר או לשלם את אותו הדבר בהוטנט עבור המהירות הזו, בלי ויכוחים מיותרים.
תודה.
אני משלם כרגע 29.90 ש"ח על 100Mbps אצל בזב"ל כבר מספר שנים.
האם יש מבצע דומה עבור 200Mbps? נגיד, הייתי מוכן לשלם עד 40 ש"ח לחודש עבור המהירות הזו.
יש מישהו שיכול להעיד כמה הוא משלם ואם זה נמוך במיוחד, כמה הוא היה צריך "להלחם" בשביל זה?
מבחינה תשתיתית כבר עדכנתי ל- 200Mbps ואני פשוט שוקל אם להשאר או לשלם את אותו הדבר בהוטנט עבור המהירות הזו, בלי ויכוחים מיותרים.
תודה.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
המחיר הרשמי של 014 ל-200M הוא 70 שקל לחודש אבל ניתן עם לחץ קל להביא אותם ל-40 שקל. למחיר של הוטנט הם לא ירדו.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
רק תגיד שאתה רוצה להיתנתק וירדו ל30ש"ח. השימור לקוחות שלהם הציא לי את המחיר הזה ל200מגהביט לפני שהיתנקתי מהם.NetCHEIF כתב:המחיר הרשמי של 014 ל-200M הוא 70 שקל לחודש אבל ניתן עם לחץ קל להביא אותם ל-40 שקל. למחיר של הוטנט הם לא ירדו....
היתנקתי מהם בכל מקרה כי כבר היתחברתי להוטנט והייתי מרוצה (עד עכשיו עדיין מרוצה) ולא היו לי את הבעיות שהיו לי עם בזק בינלאומי אז לא הייתה סיבה להישאר בישביל אותו מחיר.
עשיתה בחכמה.yuckfou כתב:רק תגיד שאתה רוצה להיתנתק וירדו ל30ש"ח. השימור לקוחות שלהם הציא לי את המחיר הזה ל200מגהביט לפני שהיתנקתי מהם.......
היתנקתי מהם בכל מקרה כי כבר היתחברתי להוטנט והייתי מרוצה (עד עכשיו עדיין מרוצה) ולא היו לי את הבעיות שהיו לי עם בזק בינלאומי אז לא הייתה סיבה להישאר בישביל אותו מחיר....
אני עם בזק בינלאומי שבוע , הורדתי על המקסימום 11 מגה בייט לשניה.. עם אותה תוכנה וטורנטים מאותם טראקרים פרטיים..
עד שלפתע המהירות צנחה ל 200 ק'ב. הורדתי משהו כמו 200 ג'יגה.
התקשרתי לבב'ל. אמרו הכל תקין אצלנו. לא חוסמים. בקיצר ערבובים. היום עברתי להוטנט, פתאום אותו טורנט שירד על 200 ק'ב .. תוך שניות התייצב על 11 מגה.
10 דקות. אחרי עברתי חזרה לבזק בינלאומי לראות אם משהו השתנה. אבל כלום לא השתנה.
בספידטסט והורדות ישירות אני מקבל מהירות מלאה. אבל בטורנטים יש חסימה. בוודאות יש. שלא יערבבו אותכם.
אחרת, איזה הסבר יכןל להיות לתופעה...
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
60 שקלים,aizipop כתב:אתם משלמים מחירים מגוחחים לספק ב- 100 או 200 MB
ואין פלא שזה גרוע מאוד
אני משלם 60 ש"ח ב- 100 MB בבינלאומי וזוכה לביטרונט 50 MB כל הזמן
HD מכל העולם בשידור ישיר 16 MB ללא בעיה
תמשיכו לבכות ולשלם קקה של מחיר...
תמשיך להיות ״ פראייר״ של בזק בנלאומי.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
בשרשור אחר ("בעיות הורדה - תשתית של הוט ספק בזק בינלאומי") כתבת היום :aizipop כתב:אתם משלמים מחירים מגוחחים לספק ב- 100 או 200 MB
ואין פלא שזה גרוע מאוד
אני משלם 60 ש"ח ב- 100 MB בבינלאומי וזוכה לביטרונט 50 MB כל הזמן...
אז מה יש לך באמת? משרה בבזב"ל?אין שום בעיה אתה פשוט לא יודע להוריג ביטורנט
יש לי 40MB ו- 3 MB העלאה
ומוריד 40MB מלא כל הזמן
ויש לי בזק בינלאומי...