לפני חודשיים וחי קניתי טלויזיה חדשה של חברת lg מדגם 42bl559.
חשבתי לתלות אותה על הקיר מכיוון שאני מסובב אותה הרבה כדי לראות טלויזיה גם מהסלון וגם מהמטבח.
חיפשתי המון זרועות של ברקן ושל שיח וגם של חברות אחרות ואף זרוע סטנדרטית לא מתאימה כי היא מסתירה את כל השקעים מאחורה ככה שאפילו עם מתאמי ר' לא ניתן לחבר שום דבר.
כנראה שרק זרוע מלבנית מתאימה אבל לא בדקתי כי זרוע כזאת נורא יקרה.
אציין שלטלויזיה יש 2 רגליים בקצוות.
כפתרון חשבתי על רגל מסתובבת כמו שהיתה לי בסמסונג שהתקלקלה אבל אני לא מוצא איפה קונים רגל כזאת.
יש לי בבית את הרגל של הסמסונג אבל לדעתי היא לא מתאימה. אנסה שוב בערב אולי אוכל להתאים אותה איכשהו.
בכל מקרה מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות או למצוא רגל כזאת שמסתובבת ופשוט אוכל לסובב את הטלויזיה על הרגל הזאת מבלי לתלות אותה?
אני נמצא בבאר שבע....
תודה לעוזרים
מעמד (רגל) לטלויזיה lg 42bl559
-
LierezTzur
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
LierezTzur
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האמת שכבר חיפשתי באי ביי ובאמזון ולא מצאתי לדגם שלי
אני אלך השבוע לחפש בכל מיני חנויות של טלויזיות ישנות או אצל טכנאים. אולי יהיה להם משהו להציע לי.
ואם זה גם לא יעזור אולי אתקשר ליבואן ואנסה לבדוק איתו...
תודה בכל מקרה
אני אלך השבוע לחפש בכל מיני חנויות של טלויזיות ישנות או אצל טכנאים. אולי יהיה להם משהו להציע לי.
ואם זה גם לא יעזור אולי אתקשר ליבואן ואנסה לבדוק איתו...
תודה בכל מקרה