כבלים "איכותיים" לאזניות. מישהו ניסה?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
freedom_il פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #1 

חשבתי להחליף את הכבלים של ה IE80 שלי. לא בגלל איכות האודיו או משהו כזה, סתם רציתי משהו יותר קשיח שלא יזוז מאחורי האוזן ללא ear guide מפלסטיק.
נתקלתי באיביי ובאלי אקספרס בכל מיני כבלים בעלויות של 40-50$ שמשווקים בתור כבלים עם מספר cores ועשויים מנחושת OCC. לחלק מהכבלים יש כבר ear guides בתור חלק מהציפוי של הכבל.
מישהו ניסה משהו כזה?
אני די בטוח שהמחיר מוגזם בכל מקרה אבל השאלה האם הכבלים האלה בכלל שווים משהו. נוחים לשימוש? לא קשים מידי? לא דופקים את הסאונד?

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

לא הייתי הולך על כבלים בדרג ביניים. אם כבר להשקיע אז רק במובחרים ורצוי SILVER. השיפור בצליל מורגש אבל הוא לא בהכרח דרמטי בהשוואה למקור. השיפור ניכר בניקיון של הצליל ובאיזון בצליל שהכבל מעניק לאוזניה. ממליץ לבדוק את אלה:

Moon Audio Silver Dragon V1 or V3

HPL Pure Silver Custom Cable

zolom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 174
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

החלפתי את הכבלים האורגינליים אשר הגיעו עם ה- Shure SE846 בכבלי Silver מתוצרת טד אלן מ- Headphones Lounge
יש שיפור בצליל (אומנם לא מאוד משמעותי) , איזור הגבוהים נפתח יותר טווח ואיכות שמע הכלים השתפרה. השינוי ממש ברור.

http://headphonelounge.com/silver-iem-cables/

freedom_il פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #4 

תודה על התגובות אבל אין סיכוי שאני מוציא סכום כזה על כבל בשביל אזניות שעלו פחות מ 200 יורו. אני כבר אקנה עוד זוג אזניות במחיר הזה :lol:
סתם רציתי לדעת אם הכבלים מהסוג הזה, גם אלה שציינתם: קודם כל נוחים לשימוש? והאם הם לא ישנו את הסאונד בצורה משמעותית.
האם מישהו התנסה בכבלים כמו אלה שמוכרים באיביי, לדוגמא:
http://www.ebay.com/itm/111173539950?_t ... EBIDX%3AIT

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”