אני לא מצליח למצא Image יציב לממיר הזה,
לאחרונה עברתי ל- OpenPLi-4.0 וכל פעם שמכבים את הממיר חשמל לא standby הממיר נתקע בעליה,
זה לא שאני מכבה אותו באופן קבוע אבל לפעמים אין בררה, או הפסקת חשמל ואז אני צריך להתקין אותו מחדש ולקנפג את הכול,
מה שמוביל אותי לשאלה למה כמעט כל יום יש גירסה חדשה של הImage ותמיד זאת גירסת Beta ,
איפה אפשר למצא גרסה יציבה וסופית (לא Beta)?
אני אשמח להמלצות וגם באיזה אימיג' אתם משתמשים?
שאלה על האימיגים (רומים) לממיר Cloud iBox3
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
כמה דברים שאני מקווה שיעזרו.
1.אף פעם לא בריא לנתק את הממיר [כל ממיר לינוקס E2] מהחשמל. הפסקת חשמל זה חריג ואין שליטה.
זה כמו לנתק מחשב נייח מהחשמל. כשהממיר עולה מחדש הרבה דברים יכולים להשתבש בעליה.
2.אפילו אם זה קורה הממיר לא אמור להיתקע . אם זה קורה תמיד אז דבר אחר לא תקין. דבר ראשון
בדוק את הזכרונות . כשהזכרונות מלאים לפעמים הממיר לא יעלה [יתקע] אם הם מלאים נקה אותם .
רוקן אותם ובצע התקנה נקיה.
3.OPENPLI 4.0 עובד יציב וטוב. במיקרה הזה BETA זה חלק מהשם ולא באמת מעיד על המצב.
האימג" הזה הוא NIGHTLY כלומר מתחדש מעדכן ומתקן את עצמו כל לילה. [זה מעולה] אבל כל זמן
שבממיר שלך זה עובד טוב אתה לא חייב לעדכן כל יום.
4.לדעתי זה אימג" מעולה וגם בגודל המתאים לממיר [כלומר לזכרון] קיימים אימג"ים אחרים אשר מכילים
יותר תוספות אבל הם יותר מידי גדולים לאחר הפתיחה. [מעל 100MB] וזה מכביד על הממיר בעבודה
השוטפת.
בנוסף לא כדאי להתקין יותר מידי תוספים כבדים אם לא משתמשים בהם באופן קבוע.
מקווה שיעזור לך.
בהצלחה.
1.אף פעם לא בריא לנתק את הממיר [כל ממיר לינוקס E2] מהחשמל. הפסקת חשמל זה חריג ואין שליטה.
זה כמו לנתק מחשב נייח מהחשמל. כשהממיר עולה מחדש הרבה דברים יכולים להשתבש בעליה.
2.אפילו אם זה קורה הממיר לא אמור להיתקע . אם זה קורה תמיד אז דבר אחר לא תקין. דבר ראשון
בדוק את הזכרונות . כשהזכרונות מלאים לפעמים הממיר לא יעלה [יתקע] אם הם מלאים נקה אותם .
רוקן אותם ובצע התקנה נקיה.
3.OPENPLI 4.0 עובד יציב וטוב. במיקרה הזה BETA זה חלק מהשם ולא באמת מעיד על המצב.
האימג" הזה הוא NIGHTLY כלומר מתחדש מעדכן ומתקן את עצמו כל לילה. [זה מעולה] אבל כל זמן
שבממיר שלך זה עובד טוב אתה לא חייב לעדכן כל יום.
4.לדעתי זה אימג" מעולה וגם בגודל המתאים לממיר [כלומר לזכרון] קיימים אימג"ים אחרים אשר מכילים
יותר תוספות אבל הם יותר מידי גדולים לאחר הפתיחה. [מעל 100MB] וזה מכביד על הממיר בעבודה
השוטפת.
בנוסף לא כדאי להתקין יותר מידי תוספים כבדים אם לא משתמשים בהם באופן קבוע.
מקווה שיעזור לך.
בהצלחה.