"סורק סרטים בעזרת ב - sratim" זקוק לעזרתכם
הורדתי את החבילה של thewiz ואיך שאני פותח את kodi בצד ימין למעלה רשום ""סורק סרטים בעזרת ב - sratim" "
וזה מתחיל לסרוק סרט סרט, איטי ממש.
אפשר לדעת מה זה בדיוק התהליך הזה? הוא מוריד לי סרטים למחשב?
סליחה על הבורות :/
האם ניתן לבטל את התהליך? עדיף שלא?
וזה מתחיל לסרוק סרט סרט, איטי ממש.
אפשר לדעת מה זה בדיוק התהליך הזה? הוא מוריד לי סרטים למחשב?
סליחה על הבורות :/
האם ניתן לבטל את התהליך? עדיף שלא?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·CaTz כתב:זה לא מוריד לך את הסרטים, אלא מוריד לך את פרטי הסרטי שיש לך בתקייה שהתוכנה מכוונת אליה.
זה איטי, כי האתר לא חושף דרך נוחה לקחת את המידע, כלומר מצריך מהתוסף ממש להכנס לעמוד...
עכשיו אני מבין למה סקראפינג מIMDB לוקח שנייה ופה לוקח נצח...
למה הם עושים את זה יש לך מושג?
זה יכול להפחית לו את העומס משמעותית אם הוא יתן גישה נוחה לAPI
@tomer953
·
תאמין לי, פניתי למנהלים באופן אישי מספר פעמים.
הוא טען שכל גישה לapi שכזה מונעת הסתכלות של יוזר על פרסומת. כלומר פוגע לו בכיס.
אמרתי לו שגם ככה, מה שיעשו לא יחשוף אך יוזר לפרסומות שלו, הוא פשוט לא רוצה.
לצערי הרב זה המצב בסצינה הישראלית, היו תקופות שרציתי להקים מיזם בדומה ואף מתחרה ל thetvdb שיהיה בהתחלה לתכנים בעברית... אבל אז גיליתי שthetvdb עובדים על מערכת חדשה (שכבר בפיתוח שנתיים.. חחח) וזה הוריד אותי מהעניין.
·
תאמין לי, פניתי למנהלים באופן אישי מספר פעמים.
הוא טען שכל גישה לapi שכזה מונעת הסתכלות של יוזר על פרסומת. כלומר פוגע לו בכיס.
אמרתי לו שגם ככה, מה שיעשו לא יחשוף אך יוזר לפרסומות שלו, הוא פשוט לא רוצה.
לצערי הרב זה המצב בסצינה הישראלית, היו תקופות שרציתי להקים מיזם בדומה ואף מתחרה ל thetvdb שיהיה בהתחלה לתכנים בעברית... אבל אז גיליתי שthetvdb עובדים על מערכת חדשה (שכבר בפיתוח שנתיים.. חחח) וזה הוריד אותי מהעניין.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
בהחלט מבין אותם.
מצד שני, התוכנה טוחנת להם סתם את השרת כמה שעות. וכפי שציין חברי, מי שצריך נתונים בAPI בכל מקרה לא יצפה בפרסומות.
מצד שני, התוכנה טוחנת להם סתם את השרת כמה שעות. וכפי שציין חברי, מי שצריך נתונים בAPI בכל מקרה לא יצפה בפרסומות.
- abeksis
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
- שם מלא: אבי אבקסיס
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 115 פעמים
·TheWiz כתב:בהחלט מבין אותם.
מצד שני, התוכנה טוחנת להם סתם את השרת כמה שעות. וכפי שציין חברי, מי שצריך נתונים בAPI בכל מקרה לא יצפה בפרסומות....
ממש דיבילי מבחינתם, למה לא ליצור מייל כללי (שירשם פה, או בפרטי למי שיבקש) ואנו נישלח לאותם המנהלים את הבקשה. האם ניסיתם באותה השיטה לפנות ל-torec? למרות ש-torec לא ברמה (וסליחה לכולם ) כמו האתר כתוביות.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אנחנו לא מדברים על כתוביות בכלל,
אלא על מאגר מידע /פורטל של סרטים.
כמו imdb
אתר סרטים אינו מכיל כתוביות בכלל...
בכל אופן אתר סרטים הוא נכס, אבל לטעמי צריך לקום לו מתחרה שיתמוך בapi
התקצירים שם גמככה לא מהטובים שראיתי - ואפשר להקים להם אחלה מתחרה - פשוט צריך חבר׳ה שיתחזקו את זה באופן שוטף שזה אומר כל סרט בעולם שיוצא צריך להיכנס - קצת טירוף מבחינתי.
אגב catz איך themoviedb ? אני רואה שהוא מכיל עברית כולל תקצירים ופוסטרים בעברית - מה החסרון שלו לעומת אתר סרטים?
אני בערב אהיה בבית ואנסה לעשות איתו סקרפינג לספריה שלי, מחיפוש זריז זה מצא כל סרט שחיפשתי בעברית.
אם אכן הוא מתוחזק טוב בעברית - מבחינתי מצאתי מחליף ל״סרטים״ האיטי והצולע.
אלא על מאגר מידע /פורטל של סרטים.
כמו imdb
אתר סרטים אינו מכיל כתוביות בכלל...
בכל אופן אתר סרטים הוא נכס, אבל לטעמי צריך לקום לו מתחרה שיתמוך בapi
התקצירים שם גמככה לא מהטובים שראיתי - ואפשר להקים להם אחלה מתחרה - פשוט צריך חבר׳ה שיתחזקו את זה באופן שוטף שזה אומר כל סרט בעולם שיוצא צריך להיכנס - קצת טירוף מבחינתי.
אגב catz איך themoviedb ? אני רואה שהוא מכיל עברית כולל תקצירים ופוסטרים בעברית - מה החסרון שלו לעומת אתר סרטים?
אני בערב אהיה בבית ואנסה לעשות איתו סקרפינג לספריה שלי, מחיפוש זריז זה מצא כל סרט שחיפשתי בעברית.
אם אכן הוא מתוחזק טוב בעברית - מבחינתי מצאתי מחליף ל״סרטים״ האיטי והצולע.